![]() |
Re: E36 - DARTH VADER
dar ce are cauciucu de pe spate de asa stramb ? denivelat?
e din cauza stretchului sau are el galme? se vede bomba din spate :oops::oops: |
Frumoase pozele by Radu Muresan, imi place cum au iesit.
Ai grija de jantele alea ca ar fi pacat sa nu ramana in starea actuala, mie cel putin mi-ar parea rau pentru ele fiindca am fost la un pas de a le cumpara cand le vindea kox. Multa bafta in continuare si daca e pasiune, indiferent de ce spune lumea, persevereaza, urmeaza-ti sufletul si vei fi fericit. Safe driving! |
Multumesc tuturor pt aprecieri, jantele vor ramane la fel,polishate integral,gumele pe spate intr_adevar au facut o mica bolfa pe stanga de cand au fost puscate cu tunul ,de moment masina ramane asa ,putin mai incolo o voi revopsii integral plus aripi refacute si ce mai e nevoie
|
6 Attachment(s)
Hello?;)
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina , mai ales jantele :X , daca o mai si revopsesti .. absolut superba . Ai grija de ea ! :)
|
Multumesc Provenzano pt poze , foarte reusite , mai ales alea cu mine :D , Aprilia multumesc :D la fel pot spune despre voi , super baieti , m-am simtit extraordinar alaturi de voi ,sper sa ne vedem si la anul
|
7 Attachment(s)
:):):)
|
La masina asta nu-i mai trebuie decat o sedinta foto ..grava! :-)
|
Quote:
|
Quote:
@puskas multumesc |
Sper ca pana la anu sa ii faci unghiu de fuga ca stau rotile cam cracanate...
|
arata mortal:shock:
|
Quote:
|
De vis masina asta. Felicitari proprietarului pt munca depusa si banii cheltuiti, dar se vede ca unde e pasiune banii nu mai conteaza. Felicitari inca o data!!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning