Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

narko_rules 15-02-09 21:20

Re: Street Legal Racing - Redline

Am si eu 2 intrebari... ce suspensie puneti pe urs sa fie cat mai jos...??? ale voastre sunt foarte joase....ce suspensie le puneti asta este prima intrebare...la jantele borbet...pun cauciucul care se potriveste dar este mult prea inalt...si parca nu prea lata janta...eu cred ca am alte borbet...rog pe cineva sa ma ajute...ms anticipat!

tcstupac 15-02-09 22:51

Quote:

Originally Posted by narko_rules (Post 2070121)
Am si eu 2 intrebari... ce suspensie puneti pe urs sa fie cat mai jos...??? ale voastre sunt foarte joase....ce suspensie le puneti asta este prima intrebare...la jantele borbet...pun cauciucul care se potriveste dar este mult prea inalt...si parca nu prea lata janta...eu cred ca am alte borbet...rog pe cineva sa ma ajute...ms anticipat!

incearca arcurile de 5.0 cele rosii din pack misteri suspension pack daca nu il ai este aici pe forum .... basculele de pe dunhen 750 ... si amortizoarele de la arcurile respective ..si cu jantele da'mi un pm cu id tau de mess si iti trimit eu jante pt urs bft

quick_silver2 15-02-09 22:52

dami pm cu idul tau si iti dau amandoua :)

tcstupac 15-02-09 23:24

42 Attachment(s)
.............

Dannyromdan 16-02-09 08:41

Io la ursu meu , si toate masinile in general le pun kitu de suspensie GT III....

RapJustin 16-02-09 12:38

Quote:

Originally Posted by narko_rules (Post 2070067)
cu slr editor este cu ceva pagini in urma...iei masina edit engine blok si dupa alegi ce motor vrei pe el.....dupa intri in joc si pui ce vrei pe urs sau pe orice alta masina! Rog pe cineva sa pune Borbet pe 18, am borbet dar....dak ii pun cauciucul care se potriveste masina se inalta foarte mult zici ca este tractor....

Nu gasesc editorul... ti-as fi recunoscator dak l-aimai uopdata odata sau ai da un linq

VaLy_ALX 16-02-09 19:34

3 Attachment(s)
Bai astia care aveti probleme cu borbeturile .. ce va trebuie atatea explicatii .. borbeturile sunt pe 18 eu am incerc sa le fac acu un an pt slrr pt. ca nu facuse nimeni jante borbet asa ca m-am decis si leam facut in 3dsmax si leam importat in format scx care accepta jocul slrr ... initial vroiam sale fac pe 16 dar erau prea mici si cum sunt acum pe 18 dau foarte bine pe urs ... se potrivesc cum am zis si acum mai multe pagini in urma cu un anumit tip de cauciucuri care apar automat cu patchul 2.2.1 MWM sau cu un mod cu cauciucuri care il pun acum .. cauciucurile se numesc sl tuners 225/25 R18 medium compound sport tyres .. si sunt late si nu sunt inalte ... iar cei care zic ca au mai multe jante borbet .. punele frate sa vedem de ce jante borbet vb. ca nu stiu pe cineva care sa fi facut borbet pt slrr decat ce am incercat eu ..din pacat nu le aveam cu texturile si deaia nu prea arata calumea dar oricum sunt destul de bune cum sunt si acum ...

PT. intrebarea cu suspensiile joase eu recomand basculele de la emer gt 2 foarte joase si stabile cu arcuri si amortizoare din patchul lui misterSir ;)
BAFTA !!!!

Jass95 17-02-09 12:06

Am avut si eu jocul, da... Imi tot iesea din joc :(

aleyx_oltcit 17-02-09 13:08

valy_alx ...cum ia facut sa ai scrisul ala la joc ...ce patch ai ?

VladM 17-02-09 13:58

Cine imi zice cum pot sa pun motoru de M5 pe urs ? Va rog mult ! Salut :)

dydy-andrey 17-02-09 15:21

1 Attachment(s)
Chose SLRR directory -> alegi slrr.exe (sau cum este scris...) dai OK -> Alegi masina -> Edit Engine Blocks -> Select All -> Save si iesi cu X :)

VladM 17-02-09 16:30

Da,dar motorul de m5 ?:)

quick_silver2 18-02-09 12:59

bmw e46 care urca si pentru mine va rog :D ala coupe ca la mine imi iese din joc cand ii sa il pun

VladM 18-02-09 20:40

Motoru ala de 1000 si ceva de cai dak mil poate da si mie cineva va rog. Multumesc !

mitza mtb 18-02-09 20:41

vreau si eu motorul de m5:d....plz [-o<

All times are GMT +2. The time now is 08:59.

- Copyright 2026 4Tuning