![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
BAI BAIATULE ...cand oi invata si tu sa SCRII fara sa te uiti la tastatura atunci sa vorbesti , pana atunci fi tu GRAMATICALUL LIMBII ROMANE ca poate ajungi PROFESOR ONLINE !!! PENTRU inteligenta ta din capul tau AFLA ca stiu sa SCRIU aproape la PERFECTIE si intro alta LIMBA ...ceea ce pentru tine e FOARTE GREU ,,ai ajuns la O VARSTA si iti permiti sa corectezi pe altii ca scriu mai repede si mai pune o LITERA in + sau - !!! |
Va rog nu deviati de la subiect .
|
Quote:
|
Fratilor, va rog, ce naiba, deja o dam in off-topic si s-ar putea sa se lase cu avertismente. Indemn la discutii pasnice, fara jignire la adresa persoanelor, si fara sa ii facem in mod involuntar pe altii agramati, inculti sau analfabeti. Va rog eu, opriti-va.
|
Quote:
|
Quote:
SE LASA CU AVERTISMETE ??? DE CE ?? ca se trezesc unii vorbind aiurea fara rost ??? 4 tuning ce faci DORMI in loc sa ne sustii ???? MAI va face si reclama toate masinile care au SIGLA voastra in LUNETA !!!! macar o RECLAMA buna pusa pe situl dumneavoastra SAU macar dati si voi REPORTAJELE facute de TELEVIZIUNI ce se intampla in tara !!! TOTUSI sunt niste STIRI AUTO !! AM UITAT , bagati dacii 1310 TUNATE cu ZAPADA !!! asta da STIRE !!! |
Deci urmatoarea intalnire cand se face?:))
Sa stiu sa ma inarmez cu maruntis :D Si sa imi iau manusi:)) Ca ieri am murit de frigggg!!!! |
Quote:
voi incerca sa-l updatez in limita timpului disponibil, inca nu am adunat pozele.. |
Quote:
POATE sambata IMEDIATA din PRIMA saptamana a anului ??? adica pe 7-8 incolo sau cand cade !!! |
Luni pe 3 ianuarie nu ar fi bine? Nu trebuie sa lasam nici sa treaca prea mult timp...
|
Quote:
|
Quote:
Pe 3-4 ianuarie zic eu ca ar fii ok...majoritatea din cate stiu au liber si in acele zile;) |
IDEE pentru urmatoarea INTALNIRE
o sa incerc sa iau BRECKUL familiei .....sa pun un COSTIUG in el si sa punem niste afise cu BENZINA , TAXA AUTO , SALARIILE RO etc !!! cum sa procedam cu EL ? sa il confectional NOI ? sau sa punem bani 40-50 insi sa cum CEL mai ieftin e cam 180 lei daca nu ma insel APOI sa il DONAM cuiva care chiar are nevoie de el ???? TOTUSI este o fapta NOBILA !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning