Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Userii 4tuning din Hunedoara (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22471-userii-4tuning-hunedoara.html)

Kedy 17-06-09 08:32

Re: Userii 4tuning din Hunedoara

Welcome

nirolfHD 17-06-09 08:43

bun venit printre noi membrilor noi si sa apareti pe la intalniri:P

adicvt 17-06-09 12:37

2 Attachment(s)
am promis niste poze cu "iubita" mea:
mai am mult de lucru dar BANII VORBESC:sad:
Astept parerile voastre si eventual daca imi puteti spune de unde sa fac si eu rost de un sticker cu 4TUNING v-as fi recunoscator!

*HD_85_GEL* 17-06-09 12:43

masina este super faina .... da incearca sa dai semnul ala de la ferrari jos, ca nu da bine deloc....sa ai parte e ea....

adicvt 17-06-09 12:52

m-am gandit si eu sa dau semnu ala jos. asa a venit masina si parca m-am obisnuit cu el dar presimt ca nu o sa mai faca multi pureci pe haionu meu:lol:

adrian78bmw 17-06-09 13:00

Quote:

Originally Posted by adicvt (Post 2414537)
am promis niste poze cu "iubita" mea:
mai am mult de lucru dar BANII VORBESC:sad:
Astept parerile voastre si eventual daca imi puteti spune de unde sa fac si eu rost de un sticker cu 4TUNING v-as fi recunoscator!

ahhhhhhh ce mai visam si eu la un Ibiza dar mi-a trecut..frumoasa jucaria dar da semnul ala jos Ferrari si grila aia mica cromata da foarte rau a kitck ori da-o jos cu tot cu emblema sau daca nu vopseste negru mat..

SpYk3 17-06-09 13:07

foarte frumoasa masinuta :)....sunt de acord cu adrian la faza cu "crom-ul" de pe grila.De sticker faci rost de la FRS ,asta daca vii la intalniri si chat-uiesti cu rost pe aici pe forum:).

adicvt 17-06-09 13:11

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2414622)
ahhhhhhh ce mai visam si eu la un Ibiza dar mi-a trecut..frumoasa jucaria dar da semnul ala jos Ferrari si grila aia mica cromata da foarte rau a kitck ori da-o jos cu tot cu emblema sau daca nu vopseste negru mat..

cu grila as avea alte planuri. m-am gandit sa o schimb cu cea de pe Cupra,cea tip fagure dar nu am gasit pana acuma. o sa vina si randu ei:lol:

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 2414640)
foarte frumoasa masinuta :)....sunt de acord cu adrian la faza cu "crom-ul" de pe grila.De sticker faci rost de la FRS ,asta daca vii la intalniri si chat-uiesti cu rost pe aici pe forum:).

la intalniri o sa vin k doar de aceea m-am inscris pe forum,numai sa aflu de ele k inca nu sunt foarte obisnuit cu forumu.

Creative256 17-06-09 14:36

Salut si bine ai venit:), frumoasa masinuta :), dar semnul ala tre sa se duca, iar grila neagra, fie ea fagure sau simpla fara badge o sa arate mult mai bine. Sa ai parte de cati mai multi km fara gropi si fara incidente :).

BaLaurzor 17-06-09 15:43

nici nu s-a inscris omu bine si voi deja ii modificati masina :D:D:D ... nu te luat dupa ei , asa mi-au zis si mie :D faci cum iti place

Kedy 17-06-09 20:19

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2415144)
nici nu s-a inscris omu bine si voi deja ii modificati masina :D:D:D ... nu te luat dupa ei , asa mi-au zis si mie :D faci cum iti place

Si uite ce a iesit :-P

stilostilo 18-06-09 12:14

Quote:

Originally Posted by adicvt (Post 2413445)
Salut! Ma primiti si pe mine?
Masinuta mea:Seat Ibiza 1.4 16v,2001. O sa revin si cu niste poze cred ca pe maine k momentan nu am la indemana. Respect!

Bine ai venit !!! frumoasa masina, sa ai parte de ea.

dzrhd 18-06-09 14:03

welcome celor nou veniti

mitza_27tyc 18-06-09 19:53

un calduros bun venit si din partea mea noilor veniti in comunitatea noastra!

tune_AKj 01-07-09 16:09

Ce de lume noua....:D salutare tuturor!:D

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning