Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor fetele? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22346-fetele.html)

Bea69 25-03-08 20:18

Re: Ce vor fetele?

uite,ca ai gasit singur explicatia :) tu nu ai avut incotro,ai fost nevoit sa traiesti o viata de adult,iar ea a copilarit mai departe,fara tine....
era inevitabil sa stii...doar dupa parerea ta a fost relatia asta buna.ea nu a inteles niciodata viata ta,si nici nu a incercat sa se implice,a trait LINGA tine,nicidecum CU tine...;)
cum am zis,oamenii nu se schimba la fel.ea mai are nevoie de multi ani ca sa aiba aceeasi probleme,ambitii ca si tine...
cu cit mai repede accepti asta cu atat mai repede ai sa treci peste.nu esti om rau,ea nu ti-a vrut raul...e doar copila.iart-o,dar sa o tii departe de tine,ca iti va fi mai bine :)

Eugen_TL 25-03-08 21:27

LET=ule nu-ti mai bate campii ! si eu am cunoscut o fata care din prima zi cand a dat de mine a dat de inteles ca ar merge ceva iar dupa 1 sapt a venit la mine la buc si parca ne stiam de o viata cum ne comportam si ne-am culcat si na totul a fost spontan! mie mi se rupea o vedeam ca o experienta bunaciune ( 25 de ani blonda ochi albastrii ce mai vrei )... si incet incet ai nceput sa-mi puna capac si am cazut in plasa fara sa-mi dau seama si am ajuns sa ne iubim si sa fim din oct pana acum ! intre timp vorbeam orice si ea avand o relatie cu un tip de 9 ani si statea la el acasa ghici ce imi zicea uneori ..exact ce ai spus tu : si anume ca se simte neglijata nu o mai respecta nu o face sa se simta cum o fac eu etc etc .... si crede-ma n-am fost eu orb si ea aia tare! ne-am iubit si a plans de-a rupt cand ma suparam si alte chestii dadea deseori in disperare ..astea erau dovezi pt mine de dragoste! deci e un ex ca eu am facut-o fara sa vreau sa fie cu mine desi mai era cu unu ! si te anunt ca niciodata nu inselase pe cineva la modul serios din spusele ei si a altora ! ca a mai fost 1 sapt cu unu sexual da dar atatea luni si cu sacrificii sa ma cuate ca vina sa planga toate cele NU ! deci se poate ... a fost atrasa de ecva nou si s-au despartit! faza e ca acum cand s-au desp am incetat si noi intrucat spune ca vrea liniste ! asa ca oricat de mult am suferit si eu pt ca sincer de la un gigolo ajunsesem si eu sa iubesc acum pot spune ca mi-am revenit gandesc altfel la rece ceea ce e bine ! deci am vrut sa-ti dau un ex .. a stat cu mine desi m-a cunoscut rapid nici nu stiam ca exista in oras ca persoana !

Stuey 27-03-08 01:02

Cred ca e cel mai bine sa postez aici...nu stiu daca a mai intrebat cineva asta(nu am citit tot :-P).Cum e mai bine? Sa vina baiatul la tine (intr-un bar de exemplu) si sa spuna orice (acum depinde si de baiat...cat de capabil e el) sau sa stea in banca lui si sa astepte ?(la fel...depinde de baiat...daca merita sa treaca fata peste orgoliu :) ).Aveam o discutie odata...despre cum gandeste o fata referitor la treaba asta...si am ajuns aici (ce ati citit mai sus).Cineva zicea ca daca nu se duce...zice fata ca nici macar nu a avut "curaj" sa se duca la ea.Presupunem ca au avut loc nishte schimburi de priviri :).
Alta intrebare: ce parere aveti despre abordatul pe strada, metrou, semafor (atunci cand baiatul vine cu un argument solid....si nu e penibil).
Astept raspunsuri de la fete...raspunsuri de la baieti auzi destule (speculatii :D) Vreau nishte pareri concrete :)

Mustang 27-03-08 11:38

Asta mai degraba pare intrebare pentru tehnica de agatat.
Consulta topicul "Cum agati o fata?". ;)

Stuey 27-03-08 12:03

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1450160)
Asta mai degraba pare intrebare pentru tehnica de agatat.
Consulta topicul "Cum agati o fata?". ;)

Eu cred ca merge si aici....ca nu am pus intrebarea ca sa invat cum sa agat o fata :lol: Ma descurc si singur!! :) Ideea era sa vad ce vor ele...ce asteptari au...etc. (ce vor fetele -in legatura cu chestia asta-) No offence.Deci nu e offtopic :wink:

yntisar24 27-03-08 12:47

DILEMA MARE :shock::shock::shock:!!!!m-am distrat de minune astazi ,ma dor ochii de cat am citit :rolleyes2:rolleyes2......

aleks 27-03-08 13:43

Quote:

Originally Posted by Stuey (Post 1450223)
Eu cred ca merge si aici....ca nu am pus intrebarea ca sa invat cum sa agat o fata :lol: Ma descurc si singur!! :) Ideea era sa vad ce vor ele...ce asteptari au...etc. (ce vor fetele -in legatura cu chestia asta-) No offence.Deci nu e offtopic :wink:

si eu sunt curios sa vad ce spun fetele :)

Mustang 27-03-08 18:34

Fetele spun ca vor baieti frumosi, destepti, grijulii, iubitori.
De fapt ele vor baietelul rau, in jurul caruia roiesc domnisoarele, care le trateaza cu cwru', etc etc. :D

Sasha 27-03-08 20:22

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1450828)
De fapt ele vor baietelul rau, in jurul caruia roiesc domnisoarele, care le trateaza cu cwru', etc etc. :D

mai putin faza cu domnisoarelor in jur;)

Stuey 28-03-08 04:24

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1451098)
mai putin faza cu domnisoarelor in jur;)

E doar o impresie de a mea sau se evita raspunsul la intrebarile pe care le-am pus? (p.s: fara suparare, dar am scris sa rasp doar fetele..nu am nevoie de generalitati din astea..pls :D ) Astept pareri...daca e cineva care sa stie ce vrea :lol:

bogdan_wrc 28-03-08 07:17

Quote:

hai ca putem inchide topicul asta. ! :)

Mustang 28-03-08 08:04

WRC ... n-am dreptate ? :lol:
Am uitat: sa aibe si "niscaiva" bani. :)

Spark 28-03-08 08:12

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 1445749)
Mi-a spus ca am decazut in ochii ei ca barbat, pentru ca daca as fi fost barbat cu adevarat in momentul in care am aflat ii dadeam 2 palme si o trimiteam la maicasa acasa . ????? ...

Adica ce .... fetele vor sa fie batute ?

Quote:

Mustang ... nu stiu daca e chiar asa cum zici u dar uite un caz concret care m-a cam scarbit umpic:
se cupleaza un tip cu o tipa. dupa ceva vreme tipul pleaca in tarile calde la munca ca si restul. daca o intrebai despre asta zicea ca ea il asteapta pe el ca tzine la el si dume din astea. ca ea e fidela. ca atata timp cat e cu el nu poate sa aiba pe altcineva. ca prefera sa fie sincera si cand nu-i place de tip sa ii dea papucii si se se cumpleze doar dupa aia cu altu`.
asta zicea ea.
dupa nici o luna de la astea ghici ce se intampla. tipa se cumpleza cu altu in acelasi timp. in bus o intreaba cineva ca esti prietena lui ala care a plecat ... ea zice ca nu. cel plecat in continuare nu stie nimic. se desparte 3 zile de asta cu care e aici pentru ca o munstra constiintza ... posibil ... ca se gandeste la ala plecat si din astea. dupa asta se recumpleaza cu asta de aici .. ca ii place si de el.
finalul povestii inca nu-l stiu dar oricum ...

pe mine oarecum m-a surprins la cat pot fi de opuse faptele cu vorbele unei fete
dupa cazul asta zic ca fetele vor exact pe dos la ce zic. sad story :(

Mustang 28-03-08 08:14

Pai stim la ce sa ne asteptam Sparky. ;)
Poate ar trebui sa nu mai fim noi aia simpatici. ;) Ci scarbele de oameni. :D

Spark 28-03-08 08:16

sub un chip de inger ce se poate ascunde ...

All times are GMT +2. The time now is 09:40.

- Copyright 2026 4Tuning