![]() |
Re: Club Fiat Punto Tuning
sal
Sambata ora 18:30 - 19:00 . Parcarea de sus Iulius Mall intalnire fiat,care sunteti prin cluj .....:).... |
see you tomorrow
|
Bravo voua.Bine ca va intalniti voi acolo.Noi aici suntem mai multi dar cand este vorba de adunare nu vine nimeni.Bafta.
|
dupa ce ii gata si punto`u meu promit sa vin la intalnirile din cluj .. sa ne vedem cu bine ;)
|
da punto...are esapament doar pe o parte...e scump de facut pe ambele parti...?
|
400 E ... borla sau remus... ce vrea inima ta
|
2 Attachment(s)
Sau ASSO daca vrei.Ca esapamentul din poza.
|
mare bijnitzar esti ba...
|
RE
sal ...! am si eu un Fiat punto si cred ca am o problema cu el....! doar ce l-am luat! akolo in dreapta unde iti arata km la ora imi apare un led aprins! un led galben in forma de robinet, sau conducta ....! spuneti-mi si mie de ce imi apare aia ! de la ce e aia?
astept repede raspunsul vostru! |
unde gasesc si eu baieti niste lame la stergatoare compatibile cu fiatu meu punto :) ... e din 2001 benzinar SX . merci
|
@pury... e becul de check engine. poate fi de la o gramada de chestii... de la debitmetru la ventilator...
du-o la service sa o puna la tester si aflii exact. ledul ala se poate aprinde de la o gramade de chestii. |
Quote:
|
Re: RE
Quote:
sal este un martor luminos . care iti indica faptul ca ai o problema legata de motor , trebuie pusa pe tester si vazut ce are .........o poti face si la noi ......motorhome ....fiat .... |
vand volan piele cu airbag original fiat punto sporting ......400 euro ......discutabil .....
|
antonio74 nu pui te rog o poza cu el ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:09. |
- Copyright 2026 4Tuning