Re: Club astra bertone
Quote:
Originally Posted by crystip84
(Post 1727706)
cand am cumparat masina lunea trecuta am observat ca becul de la check engine e lipsa.. dar am zis domnule nu e problema.. cine mi-a pus-o pe tester gasise o eroare de debitmetru care duoa ce a sters-o incepuse sa se balbaie rau motorul... in cele din urma isi revenise la normal.. ieri am demontat ceasurile de bord si surpriza mare.. fostul proietar anulase becul de check engine.. oare dc...am pus un bec eu..bineinteles ramanea aprins .. azi am reusit sa-o pun pe op-com un fel de vag-com eroare p0170 fuel trim malfunction .. din ce am vazut eu pot fi mai multe kestii.. debitmetru ,sonda , pierdere de presiune pe tubulatura turbinii... inca ceva va rog dc ati reusit sa va dati seama cu schema de la esp.. pinul 31 se pune in locul la 25 si asa e esp-ul scos sau cum se face.. nu am inteles .. engleza din tutorialul respectiv nu seamana a fi engleza.. exprimarea lasa de dorit.. dc aveti o schema electrica ar fi perfect.. a by the way de vreo cativa km eroarea nu mai apare si masina parca trage mult mai bn...astep pareri sau dc ati patit la fel la z20Let asta pacatos..
|
Crystip84, eroarea ta e simplu de rezolvat, dar o sa te coste :) Am avut deja 2 Bertone turbo cu aceeasi eroare - una a colegului de apartament si actuala mea. Singura rezolvare este schimbarea debitmetrului - stiu ca interpretarea codului de eroare lasa impresia ca poate fi si altceva, dar eu iti spun atat: daca atunci cand nu se "balbaie" motorul functioneaza normal si masina trage asa cum ar trebui sa traga, debitmetrul e de vina. Original e vreo 11 - 13 mil, altceva nu recomand pentru ca am absoluta incredere in ceea ce imi spune mecanicul meu (a lucrat la reprezentanta Opel si cica cele neoriginale pica dupa cativa mii de kilometri)
@algorunescu - imi pare rau ca nu am mai intrat aici de ceva timp, aveam mare nevoie de cauciucul tau, ca mi-a facut unul explozie si acum merg cu rezerva :) Asta e !
|