![]() |
Re: Sound Identity - proiecte noi si inovatii
10 Attachment(s)
hai sa mai scoatem putin monotonia din voi..va arat proiectul golfului 5 al meu si acum cei care imi cunoASTETI MASINUTZA ASTA VETI INTELEGE DE CE NU AM VOPSIT CAPOTA SI HAIONUL :) ...proiectul R gti copy a inceput sa ia forme mici inca e la inceput dar in 2 saptamani este in acest stadiu
as dori sa va exprimati o parere doua :) am sa va prezint si un porche cayenne terminat el este din cauza caruia am amanat proiectul cu 3 luni mai departe:) |
acuma inteleg de ce vazui azi parcat pitbull`u rosu in fata la tine :D:D
eeeheeee :D Multa Bafta Sandu!! |
Quote:
ma ajuti cu un proiect de spate ceva ce ar merge bine cu fata?si ce nu are toti? evacuarea va fi soto milttek cap coada down pipe tot si finala de r 32 originala :) racing :) deci un indiciu ai dar nu vreau ca la alti :) |
Frumos inceputul Sandule! Daca si continuarea o sa fie asa o sa iasa 100% ceva unicat si de bun gust! Salutari din Moldova
|
pana acu arata fain.... numa mie nu imi plac jantele.....
|
Quote:
|
mai mai...cand zice 1 de jante mai treci cu vederea cand deja 2 te pui deja pe ganduri cand deja auzi mai des deja e bai :( nui bai stilul meu e cele late am sa ma pun sa caut un set cu buza :)
sarbatori fericite tuturor alatui de cei dragi :) |
alea pe care le ai tu in curte s-ar potrivi de minune sau ceva asemenator ;)
|
11 Attachment(s)
nu ma pot abtine.....
uiativa sa vedeti ce inseamna un instalator car audio prost incompetent si criminal uitativa in ce hal a instalat un dvd in aceasta masina ce dvd naspa no name cel mai ieftin de pe piatza si ce oribil e pus acolo ...mor sa vad asa ceva ...deci e sub orice critica.... cred ca stapanul ori e orb ori nu imi pot imagina cum are asa exterir reusit si la acel dvd s-a complicat in acel hal ...cand se putea face sa vada filme mp3 pe acel aparat frumusul din bord.... nu pot sa cred.....spunetiva parerea cum vi se pare sau eu sunt dus de acasa...ati face asa ceva?nici usile nnu sunt competente la sistemul audio cum e creat si ce urat realizat dar sa trecem peste ala borduuuuuuuuuuuuu morrr |
7 Attachment(s)
Si eu sunt de parere ca trebuie sa schimbi jantele :D
|
He heee, ce maşină iese din Goalfă :p
Să ai baftă cu ea :) |
alea de pe golfu rosu sunt ceea ce trebe :D
ps alex hai la oradea ..... |
E Trixi la mine, eu vin în februarie abia cred, şi atunci o să stau pe capul vostru de o să mă trimiteţi la Bacău înapoi :lol:
E acum la Promotor Golful ăla portocaliu al Amaliei Anghel, are cam acelaşi spoiler, greşesc eu? |
parerea mea e c ultimu golf e ceva cat de cat la jante
deci daca te pui sA CAUTI BODY KITURI LA MK5 NU GASESTI MULTE VARIANTE LA GOLF 4 sunt cu tona ar u n spate elegant sportiv la un golf 5 nu gasesti..... tot ce am gasit este https://forum.4tuning.ro/501-anunturi...it-uri-vw.html chiar ciudate si cat de cat dragutze |
Personal imi place spatele asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1261132030
Sau cel putin da bine pe masina din poze :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning