![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
nasol poate ii da drumu mai repede;) |
1 Attachment(s)
Quote:
O poza si cu fratioru' lui ZUZ. Scuzati claritatea e facuta cu telefonul |
Frumos!!!
Ia zis omule facem alea maine sau facem luni???? |
Quote:
|
Quote:
|
Mai furios e ZuZu decat fratiorul lui:lol:
|
1 Attachment(s)
Zuzuuu poze spion8)
|
@George: O sa facem omule ai putina rabdare. Masina nu e pregatita acum de poze...n-am nici timp si in plus sunt racit.
@NXdev: Exact...el e din alta lume :D @Sonny™: Mersi man...avem noi timp sa ne vedem cu totii :twisted:. In vara sigur ca trec pe acolo daca nu mai devreme dar nu prea cred @valitataye: ZUZu e ZUparat :) @Zeta: Ahaaa din nou paparazzi. Mersi Zeta pentru poza :-) Deci daca totul merge bine si nu intervine ceva, vineri sau cel tarziu sambata ZUZ va primi o surpriza. Pana atunci sper sa ma refac si eu si sa fie totul ok. |
Quote:
|
Asteptam noua surpriza pentru ZUZ:D
|
4 Attachment(s)
A venit si surpriza pentru ZUZ...momentan nu le pot pune pe masinuta pentru ca trebuie sa iau 2 cauciucuri si sa duc o janta la roluit (dar daca tot dau un ban,macar le fac pe toate). Important e ca le-am luat :-)
|
Quote:
Felicitari pentru achizitii, sa le stapanesti sanatos multi km ;).Frumos model. |
Quote:
|
am postat gresit... sorry:oops:
..ba nu ..facusem bine:lol: ...cum ziceam: Bravoo ZuUUZZ!! Superbe sa ai grija de ele:D |
Felicitari pentru achzitii;) Pe cat sunt? Si ce dimensiuni cauti pentru anvelope? Si daca nu sunt indiscret, cat au costat?
Sa le porti sanatos! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning