![]() |
Re: Provocari
Quote:
|
va rog frumos inchideti topicul cu mup.:)))
|
[QUOTE=crystip84;2726516]
o sa aliniez la start orice masina din buzau ...QUOTE] PENTRU ASTA TREBUIE SA AI PUTERE DE CONVINGERE... Cum bine spunea cineva aici pe forum, intrecerile nu se dau intre masini, ci intre oameni. Ar mai fi multe de spus, dar ma abtin. Sunt convins ca abia asteapta Dragos sa-ti termini masina... |
[QUOTE=bitnet;2727706]
Quote:
|
[QUOTE=dragusu;2728121]
Quote:
? si dc nu vb de tine ,atunci de cine ? ca eu nu ma simt in stare pentru 997 stock... ma rezum la masini mai domestice, dc are grad de comparatie adjectivul "domestic". |
Re: Diverse Discutii
chiar nu inteleg de ce se sterg anumite posturi!deranjeaza pe cineva??urat din partea voastra!!!este un forum pt discutii diverse.cum unii pot vb de faptul ca au furtune sparte altii ca si au bagat net ul etc,noi de ce nu putem vb de niste lucruri care se intampla pe la anumite ateliere auto???poate imi raspunde si mie un moderator!
|
Quote:
|
:rolleyes2
|
noi chiar vb de masini,masini bune,cu destul de multi cai(includem aici si masina in devenire a domnuli esmeralda :) ) chiar ne provocam intre noi intr un mod mai putin direct!cu ce am gresit ??eu inteleg sa mentineti ordinea, dar fara suparare nimeni nu sarise calul cu jignirile!!!asa ca va rog sa luati si voi parte la aceste provocari sa va spuneti parerea daca aveti vreuna, nu sa stergeti posturile noastre!!!
|
Quote:
oricum am vazut ca pe forumul de provocari din buzau nu prea mai apar si alte masini decat cele care le stim deja ..si noi ne cunoastem toti si se pot rezolva prin telefon...provocarile... oricum cand o sa termine esmeralda masina , cineva cred ca o sa devina "betty cea urata" :)) |
Quote:
vad ca NU ati sters toate posturile scrise de noi.am observat ca s au sters chiar si posturi altora!(furtune sparte , instalare net , etc) :lol: |
Quote:
|
normal ..ca valorez.. smarald ..asa e masina mea.... da ai grija sa nu devii tu betty cea urata...
:)) iti dau si definitia: Smaraldul este un mineral care cristalizează în sistemul hexagonal; culoarea verde este dată de ionii de crom şi vanadiu. Este un alumosilicat de beriliu din grupa pietrelor preţioase. Smaraldul se poate confunda (lucru ce uşurează înşelătoria) cu turmalina, cu dioptazul sau cu sticlele colorate sper ca nu te-am bagat in ceata:)) |
Re: Diverse Discutii
Nu-mi apare ca s-a sters ceva, doar unele mesaje au fost mutate de la "provocari" aici, banuiesc ca de vreun moderator raspunzator de "provocari".
|
Quote:
sper ca nu ai pretentia sa speri ca va merge cat fiatul turbo, leonul MUP sau viitoarea ibiza!!!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning