![]() |
Re: Nissan GT-R 35 vs Restul
Quote:
|
Quote:
|
visul meu cel mai mare este sa am o masina care are in consola sau pe volan un buton pe care scrie "Race".
m-ar unge la suflet. |
Quote:
Si Loganul pe schimbator. :))) |
Quote:
|
Quote:
Pai ar fi fost rusinos sa fie mai lent (cu toate ca pe 2 circuite este mai lent) dar asteptam mai multe comparatii si pe alte circuite. Pe langa asta, la diferenta de acceleratie ar fi trebuit sa-i ia mult mai mult pe circuit. Si ce este si mai important, noul Turbo S este cu >20k euro mai scump decat 997.2 Turbo S, adica dublu decat GT-R, iar eu chiar nu vad unde sunt >90 aia de mii de euro in diferenta. L-am configurat eu full (991 Turbo S), sare de 250k euro, sa fim seriosi.... Si partea nasoala este ca apare Nismo cu vreo ~40 k de euro mai ieftin decat Turbo S si aparent o sa-l rupa in doua. Imi place foarte foarte mult 991, o mare evolutie fata de 997, dar am aceeasi problema, PRETUL, care pe langa ca era mare, l-au mai marit (la toate modelele) cu 15-20%, Turbo S-ul intrand in categoria de pret al supercarurilor 458, Lamborghini, McLaren MP12C, etc., ceea ce este cam mult. |
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/aMt0tggTIio?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Si a inceput :)
<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/I90FkkpwF6k" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>) |
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/A5DRCTW-Q7o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>)
|
Wow...
|
Exista vreun posesor de GTR stock care sa aibe curaju sa isi supuna masina la o tortura similara acelui porsche???
|
Quote:
|
Fie ca da sau nu asta arata pe ce se duc o parte din banii aia ceruti in plus care nu sunt asa cum cred unii, pe nimic.
|
Quote:
Nu am auzit pe nimeni sa se plaga la M3 ca nu poate face decat 5, 6 plecari consecutive!? Plus ca in filmulet nu ne-au aratat intervalul dintre plecari, pentru ca plecarile consecutive sunt socotite la 10-20 de sec interval, daca pleci, ajungi la 150 km/h, te intorci si pleci iar, deja nu prea mai intra nicio cutie in protectie. |
Se vede destul de bine, zic eu, intervalul dintre plecari. De cele mai multe ori ii dadea talpa pana la 160, se oprea si pleca iar.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
- Copyright 2026 4Tuning