![]() |
Re: Street Racing Squad
eu ma gandeam sa scriem pe spate Street Racing Squad, numele nostru sau niku pe maneca, in fata pe piept sa fie bulina cu srs si tot in spate dar jos sa fie nr de matriculare la masina "individului", eventual si un sponsor :P dar nu stiu daca e posibil:P
|
4 Attachment(s)
Simplu si la obiect pe spate STREET RACING SQUAD, pe pipt bulina si sub bulina la conducere sa scrie STAF, iar la ceilalti MEMBRU, sa scri numele este prea urat si aiurea sponsor, sponsorul se pune pe masina daca se gaseste nu pe tricou si be panouri publicitare la expozite
|
cum a zis blondu ar semana cu cele din MR(cu nick-ul pe maneca)
SRS mare pe spate si bulina in fata:D |
Quote:
|
dragi fani SRS,diseara ,8 jumate,polivalenta
forzza SRS:D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
sper sa nu ma bag ca musca in lapte...
dar, recunoaste careva masinile astea ? [scuze ca n.am reusit sa ajung duminica la 'miting'] liviu, daca toate merg bine ar trebui sa iti pregatesti masina, s.o clatesti macar :twisted: bafta la toti si sper sa ne vedem curand ! |
super marfa... asteapta si tigrutza o sedintza foto de genul ;;)
|
Salut SRS..am pe acasa ceva folie pentru geamuri si n-am ce face cu ea..daca o doriti voi lasa-ti un msg si vedem cum facem.
|
Quote:
am spalat-o si e curata dar dak e special pentru o sedinta de desen o si putem cerui polisa sau orice alt tratament doresti k sa dea cat mai bine. |
uaaaaaaaaaa magarilor uaaaaaaaaaaaa :P
bai frate a trecut 3 zile de vineri chiar nu sunteti instare sa aruncati filmuletele alea pe forum sau sa le dati si voi mai departe plm doar nu va doare mana am mai si venit cu laptopul degeaba sa le iau macar nu mai filmati daca nu aveti chef sa faceti un filmulet stam asa ca prosti filmam si nu facem nimik poze canci :D |
18 Attachment(s)
Cateva poze de vineri la polivalenta si pun imediat si de la auchan
|
11 Attachment(s)
cateva poze de la auchan militari...nu le-am pus pe toate ca nu au claritatea buna
|
Quote:
|
poze/filme de la curse nu aveti ?:rolleyes2:rolleyes2;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning