Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

Vladutzzz_sv 11-04-06 16:19

Re: cafeneaua membrilor crazy drivers

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG
Pai sambata la Voronet la Heliport. In seara asata dau si eu ceva telefoane ca sa vad cine vine si maine ne decidem ce trebuie luat pentru papica si baut.

Sambata????? initial era duminica....pana la urma cand e sa facem si noi un programel pt week-end

Trickz 11-04-06 17:41

Re: LOGO SI NUMERE Crazy Drivers !

e interesanta,parerea mea,dar greu de citit

Killpacient 11-04-06 17:50

Re: LOGO SI NUMERE Crazy Drivers !

bai frate...eu abia am venit de la operatie...am 1 luna...si nu vad bine inca....o sa lucrez eu...dar daca nu vad.... :(((......oricum am inceput sa vad mai bine...aleks shtie despre ce e vorba ... cand imi revin...va fac ceva klumea

PoToS 11-04-06 17:56

ar fi mai bine sa iesim duminica la un gratarel..ca sambata nu se stie cine poate sa ajunga. Si oricum, e vacantza si e mai bine...zic eu. Zona tot humor ar fi indicat, dar a zis stefan ca stie el un loc bun. Ce ziceti...nu e mai bine duminica...si asa daca e sa fie..putem vb si la odn mai multe(sambata). Bani..sincer eu cred ca 200 de fiecare ajunge..dar acuma ramane de vazut!

Mantus_a 12-04-06 06:12

eu sunt de aceeasi parere cu potos e cam nasopl sambata pentru mine ca eu am ceva treaba la tara

SV-05-YBG 12-04-06 08:34

Greseala mea. Ma gandeam si la altceva cand am scris. Normal ca duminica facem toata treaba.

Sambata cine vrea poate veni la Botosani la cursele de indemanare.

Mantus_a 12-04-06 09:21

dar daca e vremea cum e acuma.... api numai vreme de gratar nu o sa fie

SV-05-YBG 12-04-06 16:46

Prognoza meteo spune ca va fi vreme buna.

PoToS 12-04-06 19:21

ramane de vazut cu vremea. partea financiara ajunge cat am zis eu? oricum, alt dezbateri sambata la odn

Vladutzzz_sv 12-04-06 20:31

De accord....cred ca ne descurcam cu vreo 2-300 mii de caciula....dar cu vremea asta sincer nu prea cred ca reusim sa mergem pe undeva...doar daca de maine se incalzeste

Mantus_a 13-04-06 06:19

daca se incalzeste, e bine, ca nu ma intereseaza sa am de facut plaja, eu vreau sa nu ploua sau sa fie innourat

PoToS 13-04-06 07:37

da mantus..vreme buna..nu facem plaja, dar ce faci..dupa ce faci gratarul te apuci de mancat in picioare sau in mana? oricum..asta in cel mai rau caz, oricum sper sa se faca vreme!

SV-05-YBG 13-04-06 12:05

Vremea este anuntata ca fiind buna sambata si duminica.

Vladutzzz_sv 13-04-06 12:32

:( Se pare ca gratarelul ramane dupa pasti.....sau de ce a-3-a zi de pasti....

SV-05-YBG 13-04-06 14:10

Tu ai citit ce am scris eu mai sus?

All times are GMT +2. The time now is 07:05.

- Copyright 2026 4Tuning