![]() |
Re: discutii Satu Mare
Quote:
In curand pozele :D |
mai este in satu mare un SM-83-CLA rosie si este masina sorei mele ... doar ca e fara neoane ...poate voi atzi vazut alta ......apropo k&aTng (Cristi aka CUPPY) mi-e frica sa sa fac cunostinta cu dacia ta :>
|
9 Attachment(s)
Nah pozele cum v-am promis:D
Vezi Szambi? Placeti bijuteria asta? Nu are lantz are transmisia prin cardan!!! :) |
Pfoai...am vazut-o in oras o singura data...are un sunet gros.Ce cilindree are?Proprietarul este un norocos :)
|
s-a spus mai edvreme ...
motor de 1,8 .... in 2 pistoane ... deci 900 cmc/ piston si eu am vazut-o chiar azi :D e bestiala |
Quote:
Cred ca nu mai are rost sa zic cum mi sa facut pielea de gaina si cum mi sa ridicat parul cand i-am auzit tunetul si urletul tobelor la mine in curte :D:D:D :))) Apropo... motor 1,8 litri mai precis 1700 si ceva centi cubi in doua pistoane desigur :D |
Scuzati-ma...vorbiti cumva de motocicleta? 1700 cmc?:shock:
P.S: am citit mai sus asa e.Am ramas putin uimit |
mrjoe ... ti-am vazut azi mashina pe strada vulturului
cred ca ii la service-u ala recomandat de raul ce o zis ? in cat timp ii gata mashina ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
va plac ochelarii mei de vedere jmecheri:)...mrJoe hai ca iti sudez eu masina....:):)
|
ioi mah...mai rau ca un copil esti :)
|
ioi doamne, parca esti o secretara la primarie...:):):)
|
Quote:
O mersi Raul:D :D dar deja am dus la sudat si astazi ma duc si so uit cum sta masina mea:D Soer ca va fi gata pe vineri:D |
Quote:
sa vezi daca tzine sudura ;) |
Quote:
da sigur dar trebe incercat nu?;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning