![]() |
Re: Concurs
4 Attachment(s)
Honda Civic Si :arrow:
|
4 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
4 Attachment(s)
Arrow Arrow
|
4 Attachment(s)
Honda Civic Type R |
4 Attachment(s)
|
ce se mai aude cu pollul,il mai face cineva?
|
Il fac eu daca nu are cine...
|
daca ai putea sa il faci la mai scurt pentru ca majoritatea voteaza in primele 2-3 zile si cred ca nu are rost sa stam cate o saptamana.
|
Pollul e gata! Am facut eu, imi cer scuze ca nu l-am facut astazi pe la pranz dar a trebuie sa plec urgent si nu aveam timp!
https://forum.4tuning.ro/510-pc-games...ml#post4075587 P.S.: L-am facut de 4 zile! |
Pentru ca astazi se incheie votarea m-am gandit sa repostez regulile concursului :-)
REGULI -tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior -cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana -daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi -postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze (fata, spate, lateral, optional) prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch) -rezolutia pozelor nu trebuie sa fie mai mica de 1024x700 (doar daca sunt decupate unele parti din poza) pe scurt, pozele trebuie sa fie clare (sa nu fie pixelate) @ daca vor fi date ca tema doua modele ale aceleiasi masini, useri vor trebui sa aleaga doar unul dintre acele modele si sa posteze pozele dupa cum scrie mai sus* -daca un user nu indeplineste regulile, acesta poate fi descalificat -realizarea poll-ului de votare se va face de catre ANDR31, Andreynyo sau eMH pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -daca doi useri au acelasi numar de voturi la finalul votarii, cei doi se vor decide ce masina sa dea pentru urmatorul challenge -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai -acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativtatea prin intermediul orcarui joc video ce include masina data ca tema. |
si....ati dezbatut?ce va urma?
|
Depinde ce aleg sergiulik90 si tm_kata. Am vazut ca ei sunt in frunte, la egalitate...
|
Quote:
|
Ramane asa. :D Asadar:
Ford Mustang Fastback / Shelby GT500 (Eleanor), anii '60. |
4 Attachment(s)
Se pare ca sunt primul.
Mad Shelby GT500 '67. :arrow::arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |