![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
pai tocmai... gresim ca sa invatam... :)
spune-mi tu mie daca acum mai faci aceleasi greseli pe care le faceai acum 4 ani de ex., cand nu stiai cate stii acum, si luai toate lucrurile de-a gata...? si pana la urma, speranta aia... ramane desarta... :( mai bine schimbarea sa vina din timpul relatiei, asta daca chiar vrei sa faci sa mearga, si nu vrei sa pierzi persoana respectiva... altfel... te chinui ca prostul... eu asa am facut intr-o relatie de 2 ani, si mi-am dat prea tarziu seama ca nu pot schimba nimic, sa fac relatia sa mearga, si am pus punct! decat sa ne pierdem amandoi timpul, mai bine ne orientam spre alte persoane, cine stie unde se afla persoana potrivita... |
Quote:
Imi par foarte cunoscute vorbele astea :P Le-ai citit undeva??:rolleyes2 |
Quote:
Nu ai suferit deloc dupa baiatu respectiv? |
Quote:
Si tragi linie. Oricat ai trage de par o relatie la fel se va termina daca incepe sa scartzaie,diferenta o face perioada de agonie.Mai bine renunti cand poti si ai avantajul de a fi tu cel care iese primul :D.Iti va fi mai usor dupa. |
Quote:
|
Si infecte sunt relatiile de lunga durata...... draq acum parca tie si frica sa mai te combini cu alta fata si sa ii dau putzina importantza ca sa nu se ajunga la fel..... adika care e rostu sa te tot combini ca sa te despartzi? La varsta asta sansele sa itzi gasesti jumatatea fiind mai mici
|
ntz ntz...
Incearca sa tii ochii deschisi. Daca nu iti dai seama ca scartzaie inseamna ca nu vei sti nici cand cea de langa tine s-a plictisit, o sa o vezi intr-o zi de mana cu altul si tu o sa te miri de ce? Marea greseala a unui barbat intr-o relatie este ca incepe sa considere ca merita tot ce primeste si uita sa mai fie la fel de atent ca la inceput.Fetele sunt mult mai atente decat baietii intr-o relatie desi asta poate deveni stresant dar si cand o fac, o fac lata. Daca fata a inceputa sa o ia pe alt drum da-i drumul. Nu vei reusi nimic acum, momentul in care puteai face ceva a trecut de mult.E momentul sa zici next. Lumea e plina de femei care cauta o (alta) relatie.Totul e sa fii suficient de puternic sa treci peste asta. |
Quote:
Si tot nu ai raspuns la intrebarea " De ce ar trebui sa gasim alta relatie .. Tot ca sa ajungi peste 2 ani sau 1 an sau 4 sa te despartzi? Nu cred ca la varsta asta e cineva care vrea sa se casatoareasca sau care isi cauta jumatatea |
Quote:
Scopul nostru in viata este sa gasim ceva mai bun.Deci cauti si iar cauti. Mosu Viri are aproape 60 de ani si tot nu a gasit. Sau iti petreci restul vietii langa o persoana care nu te iubeste si pe care nu o iubesti.Te trezesti in fiecare dimineata langa aceeasi figura rece si nepasatoare.Femeile stiu sa si iubeasca nu numai sa paraseasca totul depinde de tine cum le pastrezi, |
Quote:
|
Quote:
Asa de dragul de a cauta alta pasarika??? Mi se pare o stupizenie... Tocmai m-am facut singur stupid |
Quote:
|
Quote:
|
Exactly my friend...
Si te trezesti dupa 2 ani ca ai avut atatea iubite ca la unele nici nu iti mai amintesti numele lor si n-ai iubit pe nici una de frica sa nu te frigi. Oricum ai da-o e rau. In final e alegerea ta.Dar mai ai timp sa iubesti esti inca tanar. |
Quote:
Eu acum dupa ce am citit tot ce atzi scris voi aici am intzeles ca impacare e un pas prost si gandinduma numa la asta nici ca mai vreau sa aud de fosta mea..... dar tre sa imi iau si niste protectzie sa nu patzesc la fel |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning