![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
pai spuneti in pana mea care mai vreti sa veniti..sau dati un tel.. k a fost bine..in seara asta spre ex.dar poa' sa fie si mai si..
lumea nu se implica.. multi vad ce scriem..dar.. pana corbului.. nu se baga.. motivele.. numai ei le cunosc.. :| in fine.. vineri .. la intalnire.. se strang banutii pentru grataru de duminica.. cate 150 de mii nu cred k e mult.. si sunt suficienti pt a lua haleala bautura..carbune..si altele.. ce mai e de adus..aducem noi personal.. linguri castroane alea alea :D si pana vineri o sa vedem si de o locatie mai retrasa de ochii lumii.. si de fum cu manele.. :D va salut si..ramane sa vorbim.. bafta |
Seara buna!:oops: :rolleyes2
Scuze ca n`am mai ajuns in seara asta dar pana vineri dak va mai intalniti sau cel tarziu vineri am sa fac tot posibilul sa vin !! Calc peste cadavre si tot vin :D Vin pe jos dak nu am masina acasa si tot vin , imi cer scuze lui slip ca i`am promis ca vin si nu m`am tinut de cuvant...:oops: :oops: :oops: :oops: Sa ma tineti si pe mine la curent cu un sms(are slip nr meu) , sau pe mess('djandrey23') , sau am sa citesc eu aici pe forum. Ne auzim , bafta baieti!! O SEARA PLACUTA,EU V`AM LASAT!! |
A fost bine aseara, multa hlizeala, uimitor de multi oameni (pt o seara de luni), se poate si mai bine. Pentru duminica weather dot com anunta zi torida, deci ar fi indicat un loc pe langa o apa, exclus ciric/venetia ca acolo ne incadram la fum cu manele si multi ochi curiosi. Oricum, eu zic ca se declara deschis oficial sezonul gratarelor, mai trebuie gasita o locatie interesanta si treaba e perfecta.
|
in legatura cu mersul la primarie.daca mi se spune ce anume trebuie rezolvat acolo cred k pot rezolva.dar va rog niste date concrete.bafta baieti
|
Pai.....daca tot se anunta zile toride...ar fi indicat un loc...nu neaparat cu apa...ci mai degrama cu padure..sau cu ambele ca sa fie si mai bine :D ....Aroneanu...sau Dorobanti suna bine...cred ca am gasi acolo loc..desi au multi omuletzi proprietati private pe acolo :-) dar ne descurcam noi cumva...:twisted: baieti...puneti-va pe cautat soferi daca vreti sa acompaniati mititeii cu bere :woowoo: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk
:drunk: :peace: |
ca sa iasa frumos tre' sa umplem masinile cu muzica buna..mici..bere.. si soferitze :D :))))
cine stie k nu bea..sa anunte.. .dar eu nu merg la gratar sa beau apa :D micu si cu berea.. satisfac placerea :D ...:chew: aroneanu..4tuning... pazea k venim.. sa petrecem..sa kefuim.. fara apa k ruginim...:drunk: :twisted: poate are careva un cauciuc...2.. prin casa..:chainsaw: o janta ceva...sa fie si putin fum :D muzica multa.. :ihearu: si buna dispozitie.. vineri ne vedem sa colectam fonduri.. cine are pretentii ...sa vina cu listutza.. sau sa nu vina deloc.. vb lu urs..dak faci figuri k mai intorc cate un mic cu mana..atunci bea apa din balta si mananca iarba.. I DON"T GIVE A FUCK !! numai bine baieti.. sa ne vedem sanatosi.. cu respect..slip |
Eu nu beau..deci pot sa conduc orice...................................
Diesel :D |
Eu o sa beau bere... fara alcool si suc, deci o sa fiu sofer. Mi-e mila de cei care vor sta pe bancheta din spate (sper ca termenul de genunchi la gura va spune ceva), dar macar nu o sa mearga cu autobuzul :)) Ramane pe vineri seara sa stabilim detaliile. Stiu un loc unde este ceafa dezosata, super misto, cu 150k kg, adica mocaciune curata.
|
poate apar si eu sa mai cunosc lumea, nici eu nu cred ca o sa beau.Deci vineri unde e intalnirea???ca sa stiu sigur. La aroneanu va fi puhoi de lume, si pe acolo sunt 2-3 copaci si o sa ne coacem verzele,eu zic undeva pe la bucium, mai incolo de releu in poienitele de pe acolo, tre sa fie una mai goala, sau pe la carlig ca si acolo e destul loc, parerea mea
|
Quote:
|
Quote:
|
Baza nautica IEZERENI :D
|
sa va dau un pont (daca nu-l stiati deja ...) BULGARIA - NISIPURILE DE AUR !
foarte ieftin ... aproximativ 20europeni/zi cu all inclusive la hotel de 4* .... deci cum ar fi o intalnire 4tuning iasi la nisipurile de aur :lol: |
Quote:
|
Bad idea...Crys..la Ezareni e super fulealal pe partea unde e drumul accesibil cu masina..si nici loc sa faci un gratar nu prea ai ;) La Dorobanti ns daca e aasa mare fuleala...ca n-am mai fost de mult....La Ciorbesti iar ar fi o idee...dar la fel...cei cu masini goase.....:x ..eu zic sa dezbatem toti vineri...sau nah..cei care o sa fim la intalnire...unde si cum sa mergem duminik.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning