![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Quote:
|
Un smartphone pana in 200 de euro bun?Eventual..ceva sh...dar...bun:lol:
|
Salutare. Acum o luna si ceva am zis sa cumpar un SciPhone i68 4g, replica dupa Iphone 4g. Ma gandesc ca pe viitor sa cumpar un Iphone original, dar pana atunci ... am o intrebare, daca mai are cineva telefonul asta: Ce jocuri si aplicatii ati pus pe el si care merg ? Bineinteles ca n-are AppStore ca doar e replica, dar merge Java pe el. Pana acum am vazut ca merg jocuri precum Angry Birds Symbian version, Vegas Pool Sharks, Age of Empires II si inca cateva. Problama e urmatoarea, aproape orice joc se instaleaza, dar cand intri in mediu, unele pur si simplu nu "vad" touchscreen-ul, adica e ca si cum ai apasa oricat dar nimic.
Deci, ce jocuri "working" stiti pentru el ? :-) Multumesc |
Quote:
|
Am si eu ceva probleme cu un xperia x8...
Zilele trecute i-am dat o revenire la setarile din fabrica si: 1: telefonu' nu se mai blocheaza, inainte apasam tasta de blocare, ecranu se stingea si cand il deblocam ori aveam model de blocare ori o bara de la dreapta la stanga...acum apas pe orice buton si se deblocheaza, nu tre' sa fac nimic in plus:???: 2: butonul de meniu nu mai face nimic altceva decat sa-mi aprinda ecranu cand e blocat...inainte cand eram pe net si apasam pe el ma scotea instant, acum doar imi aprinde ecranu...nu ma baga/nu ma scoate din meniu Ceva sugestii...? |
Am un BlackBerry 9700 Bold si cand vreau sa il conectez la laptop prin cablul de date nu mi-l vede. Telefonul arata ca se incarca prin USB dar nu este recunoscut.
Ceva pareri? Multumesc. |
am luat de curand un s.e. c905 s.h.,nu ii merge wi-fi si casca,am citit pe net ca este o problema la acest model de telefon,cum as putea sa-l repar?
|
Quote:
|
Si eu am un Lg ku990i si sunt foarte multumit de el.Daca va plangeti de touch va recomand sa il schimbati ca e foarte ieftin.In jur de 17 lei costa unul pe okazi sau alt site gsm.
Ce parere aveti se pot pune teme pe el fara sa il afecteze pe termen lung? |
Ceva pareri despre e5?
|
De curand am vandut 3G-ul si acum ma bate gandul sa iau un Sony Ericsson Xperia X10...Imi puteti spune cateva pareri despre el ? Cat tine bateria, ce aplicatii merg pe el, si de unde le pot lua...etc. Multumesc!
|
Quote:
Ce aplicatii merg pe el? Pe bune, ai vreo idee despre ce vrei sa cumperi? E un Android asa ca pe el merg aplicatii de Android pe care le gasesti in Android Market. |
La toate telefoanele performante care au display mare bateria tine relativ putin, indiferent ca e SE, HTC, Samsung, etc.
|
Quote:
|
Quote:
Cred ca cel mai importan aspect al telefonului e camera de 8 mb cu blitz si autofocus |
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning