![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Quote:
|
...nu stiu ce va fi :D
|
Nasol ca o vinzi. Fiecare le stie pe ale lui, si in mod clar familia si viitorul sunt mai importante decat o masina, care pana la urma e o necesitate, nu un scop... Masina in ce stare o vinzi? Dupa ce o termini toata, cu vopsit cu tot? Acum ce mai e de facut la ea? Poate pui si un pret pt cei interesati... macar asa aporximativ, estimativ...
|
Cred ca nu ai luato in nume de rau ce am spus eu.
|
..eee,cum sa o iau in nume de rau bro ;) , stai "flex" ;)
B-99-SAA , dupa ce se face 100% se ia marea decizie ...iar ca pret , va fi pe masura ( 5 - 6mii euro) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Esti nebun.;) Sa-mi zici si mie ce ai bagat acolo. Belea.:shock::shock::shock:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
vezi ca mai ai un client la o pereche d`asta de faruri :)))) daca ies bine :D
|
Jock, sincer imi pare rau sa aud asta, acum ca masian asta e o legenda in devenire. Nu stiu daca nu era mai bine sa fi avut altceva ce puteai pastra pe viitor. Un motor putin mai mare, pentru ca 1.4 e cam mic pt caroseria aia...si s-o faci asa cum ai facut-o si pe asta. ORicum iti orez mult succes in continuare si sper ca viitorul proiect sa fie mai spectaculos decat acesta! Multa bafta in continuare!
|
3 Attachment(s)
....inca 10 cai :D .."morti"
|
''Tataie'' tu de ''sportul'' asta nu o sa te lasi niciodata :D ...daca o vinzi pe asta iti iei alta si cu siguranta vei ajunge pe la GhettoTuning cu ea ;)8)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning