![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
daaaa...sa vezi cat mam chinuit azi sa ii fac poze cat de cat dintr-un unghi cu donoru...si tot nu mi-a iesit perfect...daca aveam camera digi. cu zoom mai mare poate reuseam...si iesea cu mai putine greseli...:D
|
Quote:
felicitari imi place .. |
2 Attachment(s)
"soldat"350z :D
|
Quote:
|
poi nu prea am inteles unde e stramb sau cum e strmb...si sincer...mie nu mi se pare...nuj..si jante nu am gasit...o sa fac un upgrade probabil..sa vad ce zic si ceilalti...
|
3 Attachment(s)
am avut un pic de timp...(am pus si donoru dar e refacut brush de mine)
|
paipartea din fata ar trebui lasata mai jos putin [ ma refer la prag ]
|
Quote:
|
@ seby - dacia lui - e atre rau ideea, si ti-a iesit destul de bine tot! bafta multa in continuare
@big_ballz - Z350 - eu cred ca n ue ste potrivit vynilul ala pe masina asta! masina e japoneza si steagul e al americii + capota e din carbon? dc da e ireal carbonul ala. in rest e destul de bine potrivita @cobbo - nissan sentra - masina nu are bodykitt-ul la aceeasi linie, apoi farurile din dreapta (alea de la pasager) sunt strambe si plate si grila mai trebuia inchisa la culoare ;) Sanatate! |
2 Attachment(s)
Fiat Punto mutant pt concursul nr 33 de la psu
|
foarte mijto...imi plac reflexile...bara fatza parca e putin mai inkisa decat restu` masinii...
|
l33loo bara este prea intunecata si "radiatorul" :lol: prea luminat
|
E frumoasa masina dar sincer, ai tras prea multe de pe acelasi donor;) ..si partea de la parbriz mi se pare cam stramba;)
|
2 Attachment(s)
Ia comentati si la mine:D, masina facuta in relativ 2 ore:-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
|
- Copyright 2026 4Tuning