![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
ia pune mah masina de pe care a luat donoru....criminali sunteti sa mor eu...huuaaa
|
... nesuferiti ca intodeauna :x ... mafion ia pune ma donorul ala de care esti tu asa sigur si pe urma mai vorbim... bai nene tipa invidia din voi...
|
uite ma pai asa de "fraieri" sunteti incat credeti pe no limit pfff se vede de la o posta ca e CP nu vezi ca e inting in draci ha ai deci daca nu iti dai seama ce e brush si ce e cp atunci nu mai comenta ca degeaba ;) si nu ma cert cun umeni si nu sunt invidios frate ;) da sa nu mai minta atat
|
Quote:
|
am zis ca stiu poza da nu am donoru ;) incerc sa o gasesc :|
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
asta da era masina , mai no limit FULL BRUSH LOL > TOT copiat dupa masina lu roobi intercooleru lateralu alea de pe capota de "fier" stiti la ce ma refer chestile alea de carbon ..... si alea de carbon dupa archuri numa ca ai pus tu peste lol :)) SI FRANA ai copiato si imi zici tu mie ca eu copii dupa masini tunate ma ??? pfff ai laso balta full brushu asta si toti care sunteti WOW pe aici da nu aveti haver de nimik ma refel la VT ;) nu mai zic cate pot exemple iti pot da si ref dp capota cica leai facut tu copiate dp masina lu roobi haha
|
am sa te rog sa faci o chestie..... deschide masina mea in photoshop si fa c/p de pe masina lu` robi si vezi daca e la fel ( incearca sa o aduci la culoare, si sa faci alea lafel)....intercolleruu e de pe un 350Z si aripile de pe o honda civic... acum nu sunt acasa da am sa pun donorii cand ajung
|
8 Attachment(s)
okay...am ajuns acasa...e primul meu brush bara fata e facuta de mine , lateralul este insa rebrush dupa masina lu robi (rebrush adica am dat c/p la lateral am dat opacity mai mic si am lucrat "sub" el) .... am fauct asta pentru a-mi forma mana(la bara fata nu imi placeau umbrele si luminile si de asta):rolleyes2
|
2 Attachment(s)
okay...am ajuns acasa...e primul meu brush bara fata e facuta de mine , lateralul este insa rebrush dupa masina lu robi (rebrush adica am dat c/p la lateral am dat opacity mai mic si am lucrat "sub" el) .... am fauct asta pentru a-mi forma mana(la bara fata nu imi placeau umbrele si luminile si de asta):rolleyes2
p.s. se vede un wip in care am inceput masina asa (lateralul) doar k nu imi placea cum iese si apoi am luat decizia de a face rebrush p.p.s. imi cer scuze ca am calcat stramb si eu o data dar nu o sa mai fac asta |
Quote:
|
gj NLD'ule......
putin cam blurry aripa si cauciucu fata pare intrat in pamant dar.......poate sa zica altii orice din moment ce tie iti place(si nu are cum sa nu iti placa,pt.k e sooper) nu trebe sa asculti ce zic restul |
ia terminati voi aici ca ati umplut aprope o pagina de off-topic. mafionzoo...tu poti sa crezi ce vrei...ceilalti ce vor..a demonstrat ce sa intamplat asas ca taci din gura.
si revizuiesteti limbajul |
2 Attachment(s)
na de aici!dacia rally!(aia din poza ii a mea proprie si personala :D:D:D)comments please!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning