![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
bine zis manson. va mai dau si eu ceva. am mai pus-o o data da era ultima pe pagina si nu stiu daca ati vazut-o ca nu a comentat-o nimeni
|
jantele aratau mai bine inainte
si nici culoarea nu e prea stralucita :) |
Quote:
|
@bmwfan - carina - ce au zis sa baietii pana acuma, adica reflexia aia de pe masina + ce ai observat si tu, oglinda. mie unu nu imi plac rupturile alea de pe masina, de pe praguri, spoilerul fata + plasa din far, in rest e dragutza masina.
@NLD - M3 E30 - arata tziplet rau, mie nu imi place capota aia asa mult, dar acum gusturile nu se discuta si mai sunt farurile pe afza lunga cam strambe ;) mai bine puneai lupe si acolo. bafta @3xtreme - A4 - culoare mov pe audi nu a mai vazut nimeni, plasa e ireala, nu mai incerca sa aprinzi farurile ca arata aiurea ca si eu faceam asa si dadea naspa. cam atata si nu prea ai tuning! |
2 Attachment(s)
8)SUBARU IMPREZA STI full brush (cu mici exceptii:lol:)
|
o masina data draq.....super tare ce sa zic....felicitari
|
1 Attachment(s)
a...ca sa stiti si voi .... am facut masina asta fiindca e primul brush si pentru ca asta a fost prima mea masina acum un an jumatate facuta in photoshop
P.S..... nu am mai putut sa dau edit la primu post...sorry |
parca arata mai mijto aia de la Comentarii WIP:D:D da` ji asta e mijteux..BRAVO!!
|
Quote:
bafta ! |
Quote:
|
super masina chiar daca e plina de mici greseli gen reflectii parbriz si manerul usi
ar mai fi dar cred ca e mai important rezultatul final si per total poti sa treci peste greselile alea mici |
Quote:
oricum felicitari pentru munka depusa ;) |
mari singurele chestii c.p sun jantele, farurile, intercooler , aripi din fibra de carbon si partea de sus .......multumesc de apreciere
P.S. ... am multe greseli fiindca nu stiam sa folosesc pen tool p.p.s........ acum stiu sa folosesc pen tool si o sa fiti mai uimiti la urmatoarea lucrare |
lateralu nu zii ca l`ai facut tu mai no limit ca stiu masina !!!! hai nu o mai da in dovleci aici ca nu iti merge
|
sry de dublu post ce zici tu acolo ca full brush :)) lol LOL no limit hehe
lkateralu e tot cp ;) se si vede cum e tras de el si e blurr ;) nu mai mintii oamenii aici pe degeaba :D |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning