Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

3Xtreme 13-03-08 10:12

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
bine zis manson. va mai dau si eu ceva. am mai pus-o o data da era ultima pe pagina si nu stiu daca ati vazut-o ca nu a comentat-o nimeni

BMWfan 13-03-08 13:01

jantele aratau mai bine inainte
si nici culoarea nu e prea stralucita :)

F.E.A.R 13-03-08 13:03

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 1421323)
bine zis manson. va mai dau si eu ceva. am mai pus-o o data da era ultima pe pagina si nu stiu daca ati vazut-o ca nu a comentat-o nimeni

... :x cum sa faci ma un Audi mov ???? mai multa atentie la detalii si abtine-te sa mai aprinzi faruri sau orice altceva de pe masina

Reme 13-03-08 14:21

@bmwfan - carina - ce au zis sa baietii pana acuma, adica reflexia aia de pe masina + ce ai observat si tu, oglinda. mie unu nu imi plac rupturile alea de pe masina, de pe praguri, spoilerul fata + plasa din far, in rest e dragutza masina.

@NLD - M3 E30 - arata tziplet rau, mie nu imi place capota aia asa mult, dar acum gusturile nu se discuta si mai sunt farurile pe afza lunga cam strambe ;) mai bine puneai lupe si acolo. bafta

@3xtreme - A4 - culoare mov pe audi nu a mai vazut nimeni, plasa e ireala, nu mai incerca sa aprinzi farurile ca arata aiurea ca si eu faceam asa si dadea naspa. cam atata si nu prea ai tuning!

no limits design 13-03-08 21:11

2 Attachment(s)
8)SUBARU IMPREZA STI full brush (cu mici exceptii:lol:)

Manson 13-03-08 21:16

o masina data draq.....super tare ce sa zic....felicitari

no limits design 13-03-08 21:20

1 Attachment(s)
a...ca sa stiti si voi .... am facut masina asta fiindca e primul brush si pentru ca asta a fost prima mea masina acum un an jumatate facuta in photoshop

P.S..... nu am mai putut sa dau edit la primu post...sorry

big_ballz 13-03-08 21:32

parca arata mai mijto aia de la Comentarii WIP:D:D da` ji asta e mijteux..BRAVO!!

keemo 13-03-08 21:33

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1422880)

parca era prea mult cp in prima versiune...asa mai merge ;) nu stiam k ai talent la brush !!
bafta !

F.E.A.R 13-03-08 22:23

Quote:

... :shock: absolut impresionant, toata stima si respectul din partea mea NLD-ule... baieti lasa-ti la o parte greselile si haideti sa-i dam credit pustiului... are talent :!:

BMWfan 13-03-08 23:32

super masina chiar daca e plina de mici greseli gen reflectii parbriz si manerul usi
ar mai fi dar cred ca e mai important rezultatul final si per total poti sa treci peste greselile alea mici

MARI_NSL 13-03-08 23:35

Quote:

bara fata parca nu mi-se pare bine centrata :???: si laterala pare un c/p blury dupa supra Ab flug (sau cum drq ii zice) :lol: sau poate ma insel :rolleyes2

oricum felicitari pentru munka depusa ;)

no limits design 13-03-08 23:52

mari singurele chestii c.p sun jantele, farurile, intercooler , aripi din fibra de carbon si partea de sus .......multumesc de apreciere
P.S. ... am multe greseli fiindca nu stiam sa folosesc pen tool
p.p.s........ acum stiu sa folosesc pen tool si o sa fiti mai uimiti la urmatoarea lucrare

mafionzooo 13-03-08 23:52

lateralu nu zii ca l`ai facut tu mai no limit ca stiu masina !!!! hai nu o mai da in dovleci aici ca nu iti merge

mafionzooo 14-03-08 00:04

sry de dublu post ce zici tu acolo ca full brush :)) lol LOL no limit hehe
lkateralu e tot cp ;) se si vede cum e tras de el si e blurr ;) nu mai mintii oamenii aici pe degeaba :D

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning