![]() |
Re: Comentarii lucrari!
l33loo* cred ca arata mai bine cu jantele originale
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
ce ziceti de trotineta mea? un gandac fioros!
|
n-am stat sa ma kiombesc... dar janta spate mi se pare km plata.... in rest ...
|
2 Attachment(s)
Un BMW M6 Blac on Black edition:D
|
M6-le ala a fost facut de mine si tu i-ai pus neon si aerisire d-aia in usa...:???:
|
man e o simpla coincidenta ca nu prea are tuning si probabil seamana cu a ta
|
1 Attachment(s)
uite asta era al meu...poate chiar ai "gandit" ca mine cand l-ai facut tu...oricum nu ma supar...;)
|
2 Attachment(s)
comentatii....:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
*ra2 - in anumit locuri culoarea nu e prea reala ...
*Reme - cam multa lumina in cabina ... cred k ai luat-o dp o poza cu rez mai mik ... e cam blurry ... aceeasi janta fata/spate ... prin ele se vede o pata alba ... |
2 Attachment(s)
Ultima mea lucrare :roll:
|
f frumos ... mi se pare mie sau aerisirea laterala dp spoileru fata e cam strramba ... in rest e tare ...
|
2 Attachment(s)
ok ....sa va arat si eu o masinuta de-a mea...am si bagat-o la concurs..stiu ca are greseli,dar...
|
2 Attachment(s)
Impreza... din plictiseala!
|
Gabi* jantele sunt c-am blury, farurile prea fumurii, in rest e simpla si draguta :)
|
3 Attachment(s)
bag si eu o masina ... o varianta e bagata si la concurs...(kre vad k nu mai da nici un semn de "viatza")
|
*pufy - in afara de janta spate care e un pic blurry nu am ce sa iti reprosez ... o lucrare de f buna ... bvo ...
*Gabi - jante blurry ... *OmB* - selectii strambe ... vopsea ireala ... prag de calitate proasta ... spoiler fata blurry ... ai o multime de greseli ... dc faci atatea tipuri de masini ... incearca sa faci una si buna ... |
de a mea nu ziceti nimic?
|
2 Attachment(s)
pufy* citeste atent ca a zis si de a ta ;)
am facut si yo ceva pt concurs, comentati va rog |
sorry ...netul meu merge ka naiba..pointmaste,aia numesti tu lucrare?
glumeam..ti-am mai zis k imi place mult..mai ales alnul ala da belea...greseli nu prea am gasit...felicitari pentru castigarea concursului(io zic k sigur esti tu) |
ma bucur ca-ti place, vedem ce decide juriul :)
|
buey nu induceti omu in oroare :lol:
|
2 Attachment(s)
comentati , va rog !
|
peugeot-ul are un pic km aiurea jantele, iar spoileru e luminat complet aiurea
opel arata mai binisor, culoarea e km ireala.... o oglinda e de o culoare una de de alta culoare... |
2 Attachment(s)
comentati!!!
|
in afara de kestiile alea din spoiler kre nust c vor sa fie ... si faptu k aerisirea de pe capota arata un pic km ciopartita.... arata bine... felicitari :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
la opelu ala culoare e ireala....si jentile alea nu prea imi plac....la peugeot....+ ce a zis ace axel si nu stiu ce ai facut la farurile alea...le-ai marit sau ai pus altele:???: shi sigla e imensa.... P.s-pune si tu poza originala cu peugeot-u pls:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Comentati-mi si mie masina va rog. Nu am mai facut vt de f mult timp :)
|
puteai sa cobori un pic masina ... janta spate plata ... jantele au o culoare galbuie ciudata ... fata de aripa fata usa lambo nu s-a miscat deloc ... ceea c in realitate e imposibil ... masina nu are interior ... spoileru nu e din cel mai bun unghi ... e mai sus decat pragul si nu arata prea bine ... gagica are selectii strambe :lol: ... nu are umbra nici reflexie ...
|
eu zic sa separi fetele de tuning virtual...cel putin momentan :p
|
2 Attachment(s)
ceva finutz...comentati (tineti si cont de faptul ca`s incep) :D
|
se vede k ai copiat spoileru fata ... nu i-ai schimbat culoarea ... e pus stramb ...
|
2 Attachment(s)
Drifting ? :roll:
|
te-a inspirat emisiunea aia d p discovery despre drifting care a fost zilele astea? :D
oricum e tare!!! bravo! 8) |
2 Attachment(s)
Sa nu sariti pe mine...promit ca e ultimu' mertan care-l fac (cel putin ultimu' care-l mai postez)!!!
:oops: Nu am modificat multe la el...nu sunt un adept al "extreme tuning-ului"... Nu a iesit cum vroiam...dar il pun aici sa fie...:rolleyes2 |
gabi-ce pot sa zic...arata bine de tot(si masina initiala arata bine de altfel) ..singurul lucru care nu prea imi place e carbonul de pe oglinzi...
asa ...acum ia comentati si la asta.. https://img462.imageshack.us/img462/1592/1895kn6.th.jpg https://img459.imageshack.us/img459/1...copyfn3.th.jpg |
*Gabi - frumos nu vad greseli ...
*Dirty Pusherman - putin tuning ... mai bine puneai pleoape decat sa vopsesti pareta de sus a farului ... *pufy - in afara de roata spate care e cam ciopartita si prea subtire ... lucrarea ta e de exceptie ... felicitarile mele ... |
10x ......tinand cont cine spune ...mersi mult de tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning