![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Vreau sa multumesc in primul rand membrilor, sponsorilor si colaboratorilor.
Multumim pentru felicitati, pentru mine a fost ca o ambitie personala, trebuia sa demonstram "gurilor rele" ca suntem o echipa si ca ne putem evidentia... inca nu ati vazut tot!!! |
Multumim pentru urari!
tin sa multumesc in special tuturor membrilor A.C.S. INFERNO MOTORSPORT pentru rabdarea, devotamentul si implicarea pe care au depus-o, Hannei...o super fata care merita tot rescpectul nostru, sponsorului nostru HIL SERV tuturor celor care ne-au pus bete in roate si au crezut ca nu vom face mare branza. Domnilor...am facut! am reusit. sper k in viitorul cel mai apropiat sa ne ridicam mai sus, acesti pasi mici fiind un inceput. next time...you will see!!!!!!! |
ne traduce si noua cineva ce zice cozo aici? (glumeam). Cum eu am multumit tuturor si felicitat pe toti pe topicul destinat evenimentului, nu o voi mai face si aici, insa ceea ce e de apreciat este faptul ca am reusit sa ne mobilizam in toate situatiile contracronometru, si toate au iesit cum a trebuit.
Totodata comparand ce am avut noi la stand cu ce a fost la colegii de la anonymous.. poate parea o joaca, dar chiar nu a fost asa, si aici s-au facut eforturi, discutii, multe seri de planuit. Acolo insa a fost un efort supraomenesc, pentru care merita toata admiratia. Revenind la ale noastre... cred, sper si promit ca cu fiecare an ce va trece, standul inferno va arata din ce in ce mai bine. |
1 Attachment(s)
acestea fiind spuse...asteptam ziua de intalnire sa ne cinstim si noi putin, meritam zic io
si ca sa vedeti ca lumea ne stie...lucian are un fan :D |
nu fi rau daffy, ca pana la urma de-asta a fost expusa masina. Oricum Hanna mi-a dat clasa :) i-a furat pe toti
|
asta era clar....
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare Domnilor,
Am muncit, am sarbatorit, am barfit... acum la treaba! Zilele acestea Robynet pregateste un mail pe care va rog sa-l tratati cu maxima seriozitate si in conditiile in care este posibil sa antrenati cat mai multe persoane (rude, prieteni, amante...etc) Nu am sa va spun pe forum despre ce este vorba, va comunic doar ca a fost ideea unuia dintre noi, drept pentru care eu personal salut initiativa si ma astept din partea voastra sa ne sprijiniti sa o ducem la bun sfarsit. Cu stima, |
Acum o sa incerc sa pregatesc cat de mult se poate foaia respectiva si daca am timp astazi sa il termin il si trimit mai departe. Daca nu maine pe zi. Si eu la randul meu va rog sa il tratati cu maxima seriozitate atat la completat cat si trimitere inapoi. Sper sa va faceti timp pana vineri seara sa mi le trimiteti inapoi completate sa pot sa le listez.
PS: marius cand mai intri sa dai si tu add la usergroup Inferno :) |
La mine n-a ajuns nimic... :(
|
Inca nu le`am trimis datorita aglomeratiei de la servici si in plus ca aveam de gand sa completez eu sa aveti model dar o sa le aduc vineri si le facem impreuna. Deci nu s`a trimis nimic.
|
|
|
l am vazut ca frecventez in fiecare zi bazaru :)
|
Quote:
|
Quote:
|
pai iti mai dau eu ceva acolo si il iei tu pe ala si al tau ramane la mine :)
|
Quote:
Si al meu arata si foarte bine:???: |
Kidule, si tu l-ai vazut pe-al meu.. sti ca arata bine.. pielea e buna, e putin tocita in capat.. dar tie ti-l dau gratis sa te folosesti de el - cu conditia sa mi-l dai inapoi cand termini
|
evident ... :lol: era vorba de cap nu ? ... capul de la schimbator ... :lol:
|
Rubynet ce face ma masina nu e gata? a vopsito la pensula si i-a dat 2 maini sa aibe de unde sa poliseze? :)))a luat vopsea de lemn se usuca mai greu
|
Quote:
|
sunt curios ce lucrare face micutul ala :)))
|
da ma mi`a vopsit`o cu pensula si nu mi`a placut. M`am dus in bricostore si mi`am luat niste colant dala de imita mahonu. Piesa.
|
daca iti ramane vreau si eu sa-mi imbrac bordul nu ma uita te rog
|
cu cea mai mare placere :D
|
mai guri...nu mai da afara din casa...ce naiba!!!!!
sper ca nu ai zis la nimeni ca am chituit masina cu chit de geam.... |
ce dreaq ma crezi ca`s nebun ?
Asa revenind. Diseara ... maxima atentie ... trebe sa completam alea impreuna ... dupa ce terminam fiecare e liber la distractie. Va rog sa aveti cate un pix cu voi :)) |
Quote:
FORTZA BOSSSS!!!! BAFTA CU PROIECTUL!!!!!!!!!!!!!!! |
patronul sefilor =)) sherif texan :X skywalker fullimigi dala
|
mai caram si pixul dupa noi,cam multe pretentii...imprumutam si noi de la colegi sau completam toti simultan ca la scoala :))
|
am am zis si eu ... simultan ... cum scrii tu 20 de oameni simultan cu 1 pix ? esti vreun guru dala ? :lol:
|
am uitat sa mai pun semnul de intrebare la final,imi iau si eu un pix ca sigur nu o sa aiba nimeni si o sa ceara pe acolo,10 minute pixu = 1L benzina :>
|
ba de ce nu ati dat si voi un semn cand v'ati mutat aseara??????
P.S s-au completat hartiile aseara pana la urma??? |
inca nu s-au completat
|
|
Robynet....iti dedic mel asta....mai putin partea cand zice ,,mai mult de 500 de cai cand trec...'' :))))))))))))))
https://www.youtube.com/watch?v=24O4nyCQdoY |
colegii,daca aveti pe cineva care are de vanzare absinth dati-mi si mie un semn,ma intereseaza pana sambata seara.pace
|
du te in carefour :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:57. |
- Copyright 2026 4Tuning