![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Uita=te mai bine cand sunt inscris eu si cand esti tu inscris si cate posturi am eu si cate ai tu! :> |
Don BON...
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/13639-vinde-urgent-opel-vectra-315cp-tuning.html iti da idei destule? |
Quote:
|
Competitia sportiva legal Racing de accelerare viteza 0...402m cu start de pe loc si sosire lansata se va desfasura intr-o incinta inchisa cu accesul restrictionat, fara public larg si participa doar masinile si pilotii selectati.
Locurile sunt limitate pentru participanti iar pentru public aproape zero. Vor exista conditi speciale pentru invitati.(10-20persoane) Selectia include un act de vointa din partea noastra ca organizatori, acceptul participantului, platirea taxei de catre participant. Taxa de participare este echivalentul a 100euro + 2%. Taxa public, daca v-a exista 30euro/persoana. Cam ce ziceti de treaba asta? |
sa pui link`u exact pls de unde ai luat asta ....
din cauza unora, suferim cu totii.sumele sunt mari 100 eu pt participare? pai altii lucreaza pe rupte o luna de zile pt banii astia :censored: |
Zic ca nu o sa pot sa-mi permint niciodata sa particip dapai sa mai dau 1 milion ca sa fiu spectator ! Mai bine pe speciala e60 ca e moca !:lol:
|
pai tocmai asta e ! sa fie fara public larg!
daca e o competitie restransa mi se pare corecta. sa participe cine poate! nu e ceva pt toata luma! skama: mai da si adresa exacta daca tot spui unde! ceea ce s eintampla acolo nu e nici pe departe ce se intampla in postul de mai sus! eventual, daca faci un calcul simplu, de multe ori, puterea totala a masinilor care le vezi tut seara de seara nu face cat puterea uneia dintre concurentele de la cursele restranse! s iti zic ca ultima data s-a dat supra de vreo 600 de cai? si se dau destul de des masini de acets gen! nu ai bani, nu participi. dupa cum am spus. nu e pt toti! |
BON ai uitat sa mentionezi ca nu poate toata lumea sa participe ;) participantii sunt alesi ;)
|
la banii care se cer ar trebui sa se dea premii in bani ptr cei care isi ''rup'' masinile acolo.......dar mai mult ca sigur totzi banii vor intra intr-un anume buzunar;)
|
taz..stai linistit ca nu o sa vezi asa ceva. banii aia se pun pt organizare, ceva in buzunarul OZNurilor ca sa inchida zgomotul... plus ca majoritatea banilor ii ia castigatorul. daca nu stiai...
tu crezi ca ei pt premii alearga acolo? cel mai mare premiu e orgoliu, si statutul intre ei! poate e mai bine asa, ca nu mai vin toti curiosii, nu mai stau in calea curselor, nu se mai produc accidente..discutii inutile ale multor pupincuristi! |
O dam in SF-uri deja cu chestii de genu ca toti caii de se vad la noi adunati fac cat o masina de acolo ! Sa fim seriosi totusi;)
|
N-am mai fost pe la sala de mai bine de 3 sapt .. insa asta seara am trecut pe acolo
Nu mi-a placut cine si ce era acolo .. sa inteleg ca s-au dus vremurile frumoase de alta data :sad: Pacat .. |
pai sa cautam si noi o locatie mai fancy asa sa intram si noi in hailaif. :)
|
Quote:
|
Quote:
mi se pare o treaba misto ca toata treaba sa se faca intr-un cadru mai restrans doar dintr-un anumit punct de vedere si anume ''sigurantza''.....pe de o parte nu e corect ptr publicul larg mare iubitor de curse auto si vb aici de cei disciplinatzi[care nu sunt f multzi]dar care totusi exista.... |
http://www.legalracing.ro/forum/viewtopic.php?t=445
Acesta este linkul despre ce am citat si eu mai sus, scuze de intarziere, dar am avut treaba multa si n-am mai intrat de ceva vreme pe forum ;) |
Va place semnatura mea ? :-)
|
nop :mrgreen: e blury :P
e marfa mha ;) o iau si eu :D |
Quote:
|
sigla cu bmw-urile e blury mha ;) asha mi se pare mie :mrgreen:
|
Cred ca ti se pare blury de la beutura mai Shantzule :lol:
Nu, chiar e blury... |
mda... nush , eu asha vad ;) blury :mrgreen:
|
Mey, ce se intampla ca de cateva zile, in aproape tot orasu vad masini(patrule) de politie,ceva mai multe decat de obicei.
Ce inseamna asta? :???: |
unde-i lumea de la sala
??? |
Quote:
|
Sunt probleme mari cu politia ! :evil:
|
o fi evadat vreun tampit de pe rudului..!
|
ieri am auzit elicoptere de vreo 3 ori...
o fi din cauza varicelei ? :)) pe bune faza cu elicopterele...nu mai auzisem de prin iunie(la mine in cartier-MB) |
mdea... am observat si eu faza cu politia ;)
il intreb pe taicamiu cand o veni acasa ca tebuie sa stie el ceva :mrgreen: |
la buc a fugit un spargator, il dusesera la spital ca se taiase la maini si cand sa plece a fugit din mana organelor, au aratat la stiri. ieri sau alaltaieri se intampla asta.
|
pai suntem in romania... acum cativa ani a scapat unul pe geamul masinii de politie , cu politistii si televiziunea aflati pe langa masina ;)
|
Da, p-asta o stiu si eu. Undeva pe la gara de sud.
Cu Politia nu sunt probleme daca nu ni le facem singuri. Trebuie sa ne ponderam putin, sa ne linistim ca altfel nu stiu unde ajungem (sau stiu). Totusi ar trebui sa avem si noi libertatea noastra, un loc de intalnire unde sa ne lase sa stam linistiti, sa nu deranjam pe nimeni ca mai ambalam un motor, doua, trei. In fiecare tzara exista cluburi de masini si sunt respectate... |
din pacate noi suntem in romania si nu cred ca o sa fim respectati prea curand si vazuti ca nishte pasionati ;)
in momentul de fata suntem vazuti ca nishte infractori care participa la Marile Curse Ilegale din romania :( |
le`a mai dat si nelimitat la benzina...da`i drq....asta e....a fost si o sa mai fie politie krka!!....get used 2 it:))....
atata timp kt nu "arde" pe nimeni nu`i problem:))... chill....nu prea se streseaza soferii pe tb asta asha rau k pietonii:))....cel putin asha se vede:) P.S.: Baby...da si u o fuga pe la sala sambata la "mik" noastra intalnire...dak tot vrei sa vezi cine si ce se manank p`aciulea:))... P.S. 4 TNG: ramane de vazut kti or sa fie sambata....de obicei sambata se mai pustieste lumea....multi sunt in cautare de cluburi, discoteci si eventual alte orase...dar din kte vad ...s-ar putea sa fie ktiva...nu prea mai e k "pe vremuri"...nu TNG`ule??...knd se anuntzau intalnirile p`aciuela si se strangea lumea multa, buna si nebuna:) |
acum jumatate de ora a luat un pustan cu motorul amenda k se plimba cu motorul de colo-colo si era si radu(MEN)acolo ziceai k nu sunt sanatosi
|
Quote:
azi am primit si pachet cu stickere 4tuning.ro pt cine vrea ;) |
cine stie cat costa un kit de suspensi BILSTEIN pentru Dacia berlina?
mai schimbam ritmul... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning