![]() |
Re: My KYS !!
tiam vazut masina la bistrita ....cand am vazuto am ramas blocat 2 minute.....e maxima atat pot sa spun....RESPECT si drumuri bune
|
@tzy - mersi frumos pentru apreciere !
@radu - masina este deja parcata la Romexpo @gabi_dobre - eram si eu in fata Fabiei - eram 4 masini care ne intorceam de la showul de la Bistrita @A8 - ma bucur ca masina are un impact pozitiv si ma bucur ca mi se spune tot mai des ca masina arata mult mai bine in realitate decat in poze. In general..era invers :) |
draga Cosmin, oficial KYS al tau este vedeta TV:P A fost o stire la realitatea si l-a aratat primul :D
maine ii fac mai multe poze decat i-ai facut vreodata:P (daca e posibil asta) |
Cand este Romexpo? Poate ajung si eu :-)
|
Quote:
|
Niste poze cu Jandarmeria , Pompierii la un loc nu aveti ? Genial
|
10 Attachment(s)
Nu prea s-a apucat sa se faca...singurele cam care ar fi sunt astea..
|
11 Attachment(s)
Cateva poze fierbinti de la romexpo!
PS: O zii foarte fierbinte,baietii incinsi la maxim si pielea rosie ca si masinile8) |
Un filmulet facut de mine cu poze de la Bistrita, Bucuresti si ce poze ai mai facut tu. Sper sa-ti placa, si imi pare rau pentru calitatea clipurilor acelea.
https://www.youtube.com/watch?v=sZCn5...ature=youtu.be |
6 Attachment(s)
Multumesc frumos !
Imi pare rau...ca n-am participat la Best Interior... ps. nu e nimic f grav.. :) |
Ce pot sa zik despre aceasta masina decat ca pozele sunt minciuni:))!Daca o vezi in realitate practic si teoretic iti cad ochii in gura in ce fel arata aceasta superba masina!felicitari si succes in continuare la toate modificarile pe care vrei sa i le mai aduci acestei fericite masina!
si vreau sa-ti multumesc pt pozele pe care le-ai facut masinii mele si imi cer scuze ca ai stat prin soare pt me!inca odata ms frm si felicitari!uite id me :maryus_sstress daca vrei u sa-mi trm si me pozele cand sunt gata!salutare! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
spor la munca si sa iasa cum iti doresti si inca ceva...vad ca ai difuri mtx...cum ti se pare...?sunt ok...ma bate si pe mine gandul in usi sa pun mtx,jbl sau hertz |
S-a intamplat o neprevazuta : am mutat un extinctor mare dintr-o parte in alta, s-a agatat cuiul de o geanta, a iesit..si kaboommm !! Nu am avut puterea sa fac poze cu tot interiorul ( inclusiv scaunele ). Acum nu-mi ramane decat sa intru la curatentie generala!
Sunt destul de multumit de MTX-uri.. |
1 Attachment(s)
iti trimitem ceva ajutoare? :)
|
Urat moment... din poze am crezut ca ars ceva si ai fost nevoit sa folosesti instinctoru...
Dar ce cautai cu un instinctor mare in masina?:lol: |
Pai e obligatoriu sa aiba si extinctor in dotarea masinutelor de pompieri :P
|
Este vreo sansa sa vedem masina la Craiova pe 14-15 Iulie?Mai multe detalii aici.https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...l-craiova.html
|
2 Attachment(s)
Interiorul este gata ! a iesit...!! Mai am mici bibileli, dar ce-a fost mai rau a trecut!
Referitor la Craiova, din pacate nu pot veni intrucat am deja bilet achizitionat, ptr concediu. Vor veni in schimb colegii de club :) Sincer, imi pare rau ca nu pot ajunge... |
25 Attachment(s)
cateva poze din weekendul care a trecut..
|
Quote:
in craiova nu poti merge, dar la real pallady vi?:D luna asta pe 23 pica sambata:D pe facebook scrie ca s-au rezervat 200 de locuri ma rog dupa mine cred ca va fi ca la cora:)) totusi mi-a placut mai liniste si restrans uite aici detalii pt ca nici eu nu stiu prea multe https://www.facebook.com/events/4320..._mall_activity cu ocazia sa facem eneventul mai cunoscut:D |
Quote:
Pustiule, esti batut in cap. Nu te supara pe mine da' dupa ce s-a intamplat "nenorocirea aia" nu a mai fost nici un eveniment! Pozele sunt de la Romexpo!!! Iarta-ma ca-ti spun, da' nu esti "pe craca ta". KYS, aducem o domnisoara sa ajute la curatat?:D |
Quote:
KYS-ule inca astept raspuns asta e off tipic, daca vrei sa ma injuri fa-o prin PM:D |
Nu voi fi prezentm, intrucat voi fi plecat in concediu....
Un mic filmulet : se merge jos - jos - jos :) https://www.youtube.com/watch?v=3ZoRu...ature=youtu.be |
Quote:
|
Quote:
|
O sa va pun numele melodiei, dar abia diseara, intrucat nu o am acum in playlist!
nice work ;) |
Quote:
Quote:
- - - |
KYS-ule ce pot sa zic a fost show la real 8) mai ales a fost extrem cand am urcat la tine in masina :D super masina ce pot sa zic:twisted:
|
1 Attachment(s)
O poza de vineri:-)
|
14 Attachment(s)
:) locul de...parcare :)
Poze din weekend ! |
I have a new photo for my desktop:twisted:
|
cand o parchezi nu o lasi de tot jos?
|
... si dai capacele de la jante jos de fiecare data?!
|
Quote:
|
arata intr-un mare fel...nu ma satur sa ma uit la ea...
|
salut cosmin
masina ce sa zic.....UNICAT ps:ti-am dat un PM in legatura cu o inchidere(vreau sa renunt la manere ca mi se par in plus :D)...dupa cate am vazut se pare ca nu prea ai timp de 4tuning in perioada asta dar ti-as fi recunoscator daca mi-ai da un raspuns multumesc anticipat |
De KYS ce mai pot zice decat S U P E R B!
Intreadevar o masina unica! Sper sa te vedem pe la intalnirea " Stanceworks", Simply&Clean ca masina are potential si e pacat sa nu o rasfeti la astfel de evenimente in strainatate :) |
Te-am vazut astazi din nou. Erai cu KYS-ul pe la Gara de Est.:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:48. |
- Copyright 2026 4Tuning