![]() |
Re: Club CIELO
Pai ce chestii nu intelegi? Ne apucam toti sa scriem zeci de pagini aiurea, cu ce am mai facut noi? Ce ar fi daca as scrie si eu (si altii) cum am alergat-o prin aglomeratie, cum i-am dat intr-a 2a pana mi-a taiat benzina etc. Ideea e sa arati ce ai mai facut la masina, ce modificari, ce imbunatatiri... daca nu ai mai facut nimic nou, nu mai scrii... mi se pare logic.
Posibil sa fii scris tu, dar eu nu am vazut... si sincer, nici nu m-a interesat. Eu nu am mai schimbat nici macar un bec ars la masina mea, momentan nu e de interes. Dupa ce rezolv alte probleme, ma voi ocupa si de ea si voi mai pune poze si detalii. Si de intalnirile din Bucuresti, de la Polivalenta... eu cand ies la 7-7.30 de la munca, unde sa ma mai duc? Ajung si eu cand nu mai e nimeni.... nu cred ca trebuie sa ma justific pt asta si nici nu am zis ca sunt interesat de "club". |
stiu ca nu esti interesat..dar oricum eu mi`am dat toata silinta pt intalniri..ai vazut cat am insistat si la slatina..eu ma duc pana acolo 100 km aproape dus intors...si cei care sunt mai aproape sau chiar de acolo nu vor..ce pot sa fac mai mult..dar asta e..de acum incolo o sa iti urmez exemplu ;)
|
Eu pe janta am avut dimensiunile la cauciuc : 185 60 r14 pot pune 195latime 60 r14 pe aceeasi janta ?
Astept raspuns ! |
eu pe cielo am 195/70/14
|
mai dar toata lumea care a avut sau are olcit are si cielo ?>:D:D:D
|
e facuta la aceeasi fabrica :) si pastram traditia
|
;)) bafta atunci :D
|
Quote:
|
stiu daia ziceam si mai sunt inca vreo 2 membri al fel
|
si eu is la fel:))..si toti vrem golf:))
|
daaaaaaa :D un golf 3 sau 4 e viata mea; ;))
|
am si eu o intrebare...daca am face grila de la cielo,ca la cea de espero ,ar afecta cu ceva?poate sa faca cineva in photoshop sau ceva sa vad cum vine?banuiesc ca radiatorul nu ar avea ...prea mult de suferit ca vinie aerul si pe partea de jos!
|
salut ! am vandut cielo executive gpl din 2004 cu 4200 ... 58000 km realidin 2005 nu am bagat mai mult de 1000 euro pana cand am vandut masina ... deci incepuse sa ceara bani .... :D si imi doream de mult un golf asa ca .... am dat cielo 4200 si am loat golfu cu 6000
|
sal,stie cineva cum pot castiga cativa cai in plus.[am un cielo executiv 1,5 dohc 90 cai]
|
Quote:
|
ok GEO.:D.
|
Quote:
|
sal.am si eu un cielo exe cu 16 valve si sunt foarte multumit de el.e o masina buna care o intretii cu bani putini in comparatie cu alte masini ....8).
|
Quote:
|
@Petrik
ticolino pe mana ta ??? vai de motorasu brushles al bitei masinute :D |
petrika...nu am mai reusit sa fac ce am zis :))si gata sutn pe tusa acum,..:(
|
Quote:
|
si eu la cielo stopurile si pana acum nimeni nu mia avut treba.leam facut cu lac si 15g de vopsea neagra.si au iesit super.vezi poze!
|
Poti incerca sa vorbesti in limba romana? La cei 21 ani pe care i-ai declarat acolo, ar trebui sa stii macar atat... sa scrii corect. Nici nu am ce edita, ca nu prea inteleg.... si poze, care poze? :lol:
|
Quote:
|
@PetricaPTK nu ma refeream la faptul ca nu-i masina capabila, ma refeream la faptul ca tu esti obisnuit cu 75 de caluti, nu 50 si ca daca te apuca ... blana si saraca masinuta ...
|
Quote:
;) Mai precis 47,6 CP (35kW) |
7 Attachment(s)
aceasta este caruta mea!:) si sunt mandru de ea,cu a 2-a ajung la 110km/h!!!!!!!:Ppareri
|
cu scrisu ala de pe aripa pe mine unu m ai dat pe spate"de ras":))
|
Pareri? Indreapta grila din fata, scoate porcaria aia cu ,,sex" si verifica vitezometrul.
|
Quote:
|
eu i-am dat turatie la maxim pana pe zona rosie!am si cauciucurile pe 14 si se mai adauga cam 15 km/h in plus ,nu?sa zicem 95+15=110
si daca ii mai pun un"Y"ar da mai bine?grila e dreapta,capota e de vina ,nu mai sta reglata.nu stiu cum sa fac. |
Fara suparare, dar si acum tot obosit esti? Nu poti sa termini o fraza si sa incepi alta?
Intelege ca nu am nimic cu tine, dar incearca sa legi ideile, ca nu pricep ce vrei sa spui. Si da, e treaba mea ce se scrie pe sectiunea Daewoo. |
Quote:
Pentru capota ai posibilitatea de reglaj fata-spate din suruburile balamalelor iar pt. jus-jos, din tampoanele de cauciuc si cuiul inchizator de la capota. Si ai putea prinde cumva conductele alea de la GPL ca se vad cam aiurea pe sub masina. PS: Monteaza un tips pe evacuare sa dea mai bine la ochi!;) |
azi la ora 16:00 are loc intalnirea Cielorunners din Bucuresti in parcarea din fatza salii polivalente.....vin sigur:korbu,manele,KTLu,BogdanNNEu,eu.......deci va asteptam acolo
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
felicitarile mele !
|
Sal ..n-am mai intrat de juma de an cred pentru k nu ma mai interesat sincer... dar mi-am vandut cielo....era prea..... mi-am luat pisicutza .. k tot m-a sunat petrik akm vreo 2 zile sa vin la intalnire am dat cileo si mi-am luat pisica 2.0 24 v 6 cilindri 150 cai ... si o sa imi iau ceva mult mai mare... consumu este putin mai mare dar ce simti nu o sa se comapre niciodata ! Salut ...am intrat asa k mi-am adus aminte :)
|
pai felicitari pt achizitie si bafta pe viitor
|
ce semnalizari laterale sa pun si eu ca am dalea rotunde ca de olcit :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning