![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
se merita sa imi pun husa de piele pe capota??:D are un rost?
|
Quote:
|
din cate am inteles , e pt a proteja capota...
|
da, asa stiam si eu. e sa iti protejeze capota. de pietricele mai ales pe perioada asta de iarna cand se arunca cu material antiderapant gen nisip.
|
Quote:
|
Quote:
|
ma lamurit paco destul de bine :)) am renuntat la ea:))
|
daca mergeti spre Dej cu masina,scoate-ti Sfintii la antrenament ca e jale drumul,cred ca si in 74' erau mai bune drumurile...
|
Quote:
|
drumu dintre SATULUNG Si SOmcuta MAre e dezastru :)):))))
|
Quote:
|
Quote:
|
chestile alea ?:D ce ti-am zis ca din puctul meu de vedere arata a kitch ? mno e bine o dai inspre tuning , o sa iti mai zic ce sa faci sa revi la realitatea 4tuning :)
|
mms paco :D
vreu salintreb pe botdrive ..tu stai pe o scara cu un membru din dolar racer..mereu erau parcate masinile voastre una langa alta :D (mk5 BoS) __________________________________________________ ___ Dolar Racer iuiui de va povestesc ce membru am in club:)):)) va zgarieti pe fatza:)):))) LOL unu ADY..el anu trecut o detinut un Bmw M5 MM 22 ADY..ook eu nu am vazut niciodata masina prin orash, asa..acuma zice ca detine un bmw 325 Xdrive, dak minte nu mai retine ce-a zis, alta data zice ca are un bmw 330 xdrive :)):)) si multi vb de el ca e mincinos..azi am vb cu un vecin de`a lui... baiatu (MARIAN) mia zis adevaru :)) LOL bagP******* ce rost are sa minta in halu acesta:):)):)) mai rar oameni de acest fel e mare si tare..ce bmw are..apoi nu are masina deloc |
Quote:
Lasa ca si tu ai zis ca ai S4 B5 (2.5 V6)! :lol: |
Quote:
|
Quote:
glumeam, sa nu te superi :-P |
Quote:
|
botdriver as aca un fapt divers ne povestesti intamplarea ta din somcuta..sincer de stiam.te ajutam cu ceva sa o scoti sa o tragi in bm una alta...femeia mea edin zona aia.si am trecut de multe orri pe langa masina.......................masina ostiu pt k de cate ori mergeam la dany era in fatza blocului :> poate ne vedem sa mai vb cate una alta`
|
Quote:
|
Va rog sa va uitati la acest individ.
Mor de ris , nu am ris asa de multa vreme !!!!! https://www.youtube.com/watch?v=_NoIy8vJ71c&NR=1 |
Quote:
un articol interesant ... http://www.go4it.ro/muzica-si-filme/...vatar-5325585/ |
atentie radar azi re ruta baiamare somcuta mare...........era sal iau in brata la iesirea din REcea.....bine k nu am depasit pe panta..de obicei ma riscam acolo :)):)))
|
nu ai detector Cristi??? Pe mine m-a scapat azi in 10 minute de 2 ori. O data in spate la Aral, si apoi la Busag, la PECO ...
|
bada am detectoer.....(COBRA) dar acoloi faza k strau la panda care depaseste e linie dubla contiunua.:))
|
zilele trecute la 2 veverite m-au oprit cei de la rutiera si era si rar-ul ca sa ma verifice de rovigneta.
i-am zis ca sa se uite linga parcare la drum si sa fie siguri ca daca stiam pentru ce ma opresc ii calcam cu masina.... |
ma drumul de la Satulung- Baia Mare, Farcasa-Baia Mare si Miresu Mare-Baia Mare sunt de toata pomina, zilele trecute am facut ceva drumuri si pe portiunile enumerate am mers cu treapta a 2-a si a -3-a, astept sa ma opreasca cei de la politie si RAR si altii sa-i spun ca a fost ultima data cand platesc taxe, ca deja mi-am distrus o geanta si un cauciuc.....as astupa un pic gropile cu ei :) :D :D
|
eo tototo eu la rand:) grop[i gropite..fite:)) cratere..deja bat toate pe masina..in morti lor..astai ramania.Jos palaria:)):)))
|
Una e teoria sia alta e practica. Daca ar fi dupa mine nici eu n-as plati taxe pt drumuri la cum arata. Independentei de la Aral pana dupa metro e JALEEEEE. Deci cum tata sa fie gropi de 20-30 cm in asfalt? Mama lor de petice facute ca la carte.
Baia Mare - Cluj... Mi-am blestemat zilele, in ultimu hal pana dupa Dej. Numa cand stau si ma gandesc ca daca te opreste pt rovigneta si n-o ai iti usureaza buzunaru de 10 batrane... Ma cam iau pandaliile si ma duc sa-mi iau rovigneta. Oricum din cate am inteles o sa fie bagate numerele masinilor care cumpara rovigneta in baza de date a politiei si daca stau cu radaru si te verifica dupa numar si vede ca n-ai achizitionat rovigneta ai incurcat-o. |
Quote:
pff eu chiar am intrat in spital din cauza stresului care mi l-a produs drumurile alea chiar pe bune vb ......pe timp de noapte e chiar :rolleyes2 |
tu ai avut un stres si cand am venit de la cavnic :D
|
lasa-ma ca platesc ca prostu rovinieta vietii si drumul pana la Seini arata ca dupa un bombardamen. Gropile de pe luna sunt mici fata de ce avem noi in RO. Istoria lor astazi si maine .....
|
Traim in Romania, nu stiu de ce va tot plangeti!...
|
Şi dacă trăieşti īn Romānia nu ai voie să circuli pe drumuri bune ...
Interesantă teorie! |
mergeti cu viteza maxima...Drumurile sau transformat in Drum Forestier dak se intampla ceva eu platesc:)):))
|
Quote:
ps: pe drumurile romanesti :D |
is ca ceapa toate drumuriile dupa ce so dus zapada si aici printre blocuri so facut cate 2 "perechi" de cratere peste tot ... bag p... in toata romania asta ...nush de ce la-ti votat pe Basescu ...de aia ne uraste Dumnezeu ca votam la fiecare mandat un "...ESCU"
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning