Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

huber_bm 13-01-10 08:58

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 2970093)
Fratilor, imi spune si mie cineva cum sta treaba cu LifeTimeru' asta de la Nokia?

inseamna cate ore ai vorbit pe telefon, ca sa iti dai seama cam cat de folosit sau vechi este

cristi.mk4 13-01-10 13:14

se merita sa imi pun husa de piele pe capota??:D are un rost?

dobro_c 13-01-10 13:19

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2972935)

daca tie iti place cum arata puneti pe toata masina ;-)

ballack 13-01-10 13:23

din cate am inteles , e pt a proteja capota...

Spark 13-01-10 13:28

da, asa stiam si eu. e sa iti protejeze capota. de pietricele mai ales pe perioada asta de iarna cand se arunca cu material antiderapant gen nisip.

ballack 13-01-10 13:32

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2972965)
da, asa stiam si eu. e sa iti protejeze capota. de pietricele mai ales pe perioada asta de iarna cand se arunca cu material antiderapant gen nisip.

poate la voi , in Satu Mare se arunca nisip. La noi in Maramures se arunca bolovani,pietre, caramizi ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Paco4golf 13-01-10 13:33

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2972935)

Iti recomand acuma iarna sau la drumuri lungi in rest daca iti pui din aia poti sa postez o poza cu mashina la kitch :) punctul meu de vedere , arata foarte nasol cu chestia aia dar iarna daca tio pui lumea intelege :)

cristi.mk4 13-01-10 14:19

ma lamurit paco destul de bine :)) am renuntat la ea:))

adriano9 13-01-10 14:56

daca mergeti spre Dej cu masina,scoate-ti Sfintii la antrenament ca e jale drumul,cred ca si in 74' erau mai bune drumurile...

c00lzer0 13-01-10 15:20

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 2972979)
poate la voi , in Satu Mare se arunca nisip. La noi in Maramures se arunca bolovani,pietre, caramizi ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

daca tot arunca astia cu caramizi luati un camion si mergeti la cules, poate va iese de o casa :P

cristi.mk4 13-01-10 15:40

drumu dintre SATULUNG Si SOmcuta MAre e dezastru :)):))))

Paco4golf 13-01-10 16:00

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2973109)
ma lamurit paco destul de bine :)) am renuntat la ea:))

Ma bucur ca te-am putut ajuta :>

cristi.mk4 13-01-10 16:06

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2973433)
Ma bucur ca te-am putut ajuta :>

mms mult..oricum am dat deja jos d epe ea cea ce mia-i zis.....:D

Paco4golf 13-01-10 16:26

chestile alea ?:D ce ti-am zis ca din puctul meu de vedere arata a kitch ? mno e bine o dai inspre tuning , o sa iti mai zic ce sa faci sa revi la realitatea 4tuning :)

cristi.mk4 13-01-10 17:01

mms paco :D

vreu salintreb pe botdrive ..tu stai pe o scara cu un membru din dolar racer..mereu erau parcate masinile voastre una langa alta :D (mk5 BoS)
__________________________________________________ ___
Dolar Racer

iuiui de va povestesc ce membru am in club:)):)) va zgarieti pe fatza:)):))) LOL
unu ADY..el anu trecut o detinut un Bmw M5 MM 22 ADY..ook eu nu am vazut niciodata masina prin orash, asa..acuma zice ca detine un bmw 325 Xdrive, dak minte nu mai retine ce-a zis, alta data zice ca are un bmw 330 xdrive :)):)) si multi vb de el ca e mincinos..azi am vb cu un vecin de`a lui... baiatu (MARIAN) mia zis adevaru :)) LOL bagP******* ce rost are sa minta in halu acesta:):)):)) mai rar oameni de acest fel

e mare si tare..ce bmw are..apoi nu are masina deloc

3SGE 13-01-10 17:27

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2973708)
iuiui de va povestesc ce membru am in club:)):)) va zgarieti pe fatza:)):))) LOL
unu ADY..el anu trecut o detinut un Bmw M5 MM 22 ADY..ook eu nu am vazut niciodata masina prin orash, asa..acuma zice ca detine un bmw 325 Xdrive, dak minte nu mai retine ce-a zis, alta data zice ca are un bmw 330 xdrive :)):)) si multi vb de el ca e mincinos..azi am vb cu un vecin de`a lui... baiatu (MARIAN) mia zis adevaru :)) LOL bagP******* ce rost are sa minta in halu acesta:):)):)) mai rar oameni de acest fel

Lasa ca si tu ai zis ca ai S4 B5 (2.5 V6)! :lol:

botdriver 13-01-10 19:30

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2973653)
mms paco :D

vreu salintreb pe botdrive ..tu stai pe o scara cu un membru din dolar racer..mereu erau parcate masinile voastre una langa alta :D (mk5 BoS)
__________________________________________________ ___
Dolar Racer

e mare si tare..ce bmw are..apoi nu are masina deloc

da stau pe scara cu dani

ballack 13-01-10 20:22

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 2974194)
da stau pe scara cu dani

asa mare e criza la voi? v-a dat banca afara din apartament? :lol::lol::lol::lol:
glumeam, sa nu te superi :-P

botdriver 13-01-10 20:25

Quote:

Originally Posted by ballack (Post 2974381)
asa mare e criza la voi? v-a dat banca afara din apartament? :lol::lol::lol::lol:
glumeam, sa nu te superi :-P

daca gasesti maine ceva spart pe la citronel sa nu te miri...:lol::lol::lol:

cristi.mk4 13-01-10 20:54

botdriver as aca un fapt divers ne povestesti intamplarea ta din somcuta..sincer de stiam.te ajutam cu ceva sa o scoti sa o tragi in bm una alta...femeia mea edin zona aia.si am trecut de multe orri pe langa masina.......................masina ostiu pt k de cate ori mergeam la dany era in fatza blocului :> poate ne vedem sa mai vb cate una alta`

botdriver 13-01-10 21:23

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2974522)
botdriver as aca un fapt divers ne povestesti intamplarea ta din somcuta..sincer de stiam.te ajutam cu ceva sa o scoti sa o tragi in bm una alta...femeia mea edin zona aia.si am trecut de multe orri pe langa masina.......................masina ostiu pt k de cate ori mergeam la dany era in fatza blocului :> poate ne vedem sa mai vb cate una alta`

poi ce sa povestesc cei care ma cunosc mai bine o auzit cu siguranta si pe forum urban sunt si poze,pe scurt am adormit si am intrat in sant

andreizr1 14-01-10 09:15

Va rog sa va uitati la acest individ.

Mor de ris , nu am ris asa de multa vreme !!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_NoIy8vJ71c&NR=1

ballack 14-01-10 09:36

Quote:

Originally Posted by botdriver (Post 2974400)
daca gasesti maine ceva spart pe la citronel sa nu te miri...:lol::lol::lol:

lasa bot, ca te prind eu la prune :lol::lol::lol::lol: nu te uit pt faza cu Citronel ..... :twisted::twisted::twisted:

un articol interesant ...
http://www.go4it.ro/muzica-si-filme/...vatar-5325585/

cristi.mk4 14-01-10 10:56

atentie radar azi re ruta baiamare somcuta mare...........era sal iau in brata la iesirea din REcea.....bine k nu am depasit pe panta..de obicei ma riscam acolo :)):)))

ballack 14-01-10 11:12

nu ai detector Cristi??? Pe mine m-a scapat azi in 10 minute de 2 ori. O data in spate la Aral, si apoi la Busag, la PECO ...

cristi.mk4 14-01-10 11:19

bada am detectoer.....(COBRA) dar acoloi faza k strau la panda care depaseste e linie dubla contiunua.:))

Brabus 14-01-10 11:29

zilele trecute la 2 veverite m-au oprit cei de la rutiera si era si rar-ul ca sa ma verifice de rovigneta.
i-am zis ca sa se uite linga parcare la drum si sa fie siguri ca daca stiam pentru ce ma opresc ii calcam cu masina....

plummer_07 14-01-10 12:28

ma drumul de la Satulung- Baia Mare, Farcasa-Baia Mare si Miresu Mare-Baia Mare sunt de toata pomina, zilele trecute am facut ceva drumuri si pe portiunile enumerate am mers cu treapta a 2-a si a -3-a, astept sa ma opreasca cei de la politie si RAR si altii sa-i spun ca a fost ultima data cand platesc taxe, ca deja mi-am distrus o geanta si un cauciuc.....as astupa un pic gropile cu ei :) :D :D

cristi.mk4 14-01-10 12:45

eo tototo eu la rand:) grop[i gropite..fite:)) cratere..deja bat toate pe masina..in morti lor..astai ramania.Jos palaria:)):)))

Soche 14-01-10 13:05

Una e teoria sia alta e practica. Daca ar fi dupa mine nici eu n-as plati taxe pt drumuri la cum arata. Independentei de la Aral pana dupa metro e JALEEEEE. Deci cum tata sa fie gropi de 20-30 cm in asfalt? Mama lor de petice facute ca la carte.
Baia Mare - Cluj... Mi-am blestemat zilele, in ultimu hal pana dupa Dej.

Numa cand stau si ma gandesc ca daca te opreste pt rovigneta si n-o ai iti usureaza buzunaru de 10 batrane... Ma cam iau pandaliile si ma duc sa-mi iau rovigneta. Oricum din cate am inteles o sa fie bagate numerele masinilor care cumpara rovigneta in baza de date a politiei si daca stau cu radaru si te verifica dupa numar si vede ca n-ai achizitionat rovigneta ai incurcat-o.

mosky 14-01-10 13:40

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 2976330)
Baia Mare - Cluj... Mi-am blestemat zilele, in ultimu hal pana dupa Dej.

pff eu chiar am intrat in spital din cauza stresului care mi l-a produs drumurile alea chiar pe bune vb ......pe timp de noapte e chiar :rolleyes2

Paco4golf 14-01-10 13:42

tu ai avut un stres si cand am venit de la cavnic :D

ballack 14-01-10 13:48

lasa-ma ca platesc ca prostu rovinieta vietii si drumul pana la Seini arata ca dupa un bombardamen. Gropile de pe luna sunt mici fata de ce avem noi in RO. Istoria lor astazi si maine .....

teen.ager 14-01-10 14:15

Traim in Romania, nu stiu de ce va tot plangeti!...

Dany.bilan628 14-01-10 14:36

Şi dacă trăieşti īn Romānia nu ai voie să circuli pe drumuri bune ...

Interesantă teorie!

cristi.mk4 14-01-10 15:34

mergeti cu viteza maxima...Drumurile sau transformat in Drum Forestier dak se intampla ceva eu platesc:)):))

piTiCcu 14-01-10 15:40

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2976782)
mergeti cu viteza maxima...Drumurile sau transformat in Drum Forestier dak se intampla ceva eu platesc:)):))

ai prins vreodata viteza maxima la golfu tau?MAXIM AM SPUS!:)))
ps: pe drumurile romanesti :D

IndyGG 14-01-10 16:01

is ca ceapa toate drumuriile dupa ce so dus zapada si aici printre blocuri so facut cate 2 "perechi" de cratere peste tot ... bag p... in toata romania asta ...nush de ce la-ti votat pe Basescu ...de aia ne uraste Dumnezeu ca votam la fiecare mandat un "...ESCU"

cristi.mk4 14-01-10 16:16

Quote:

Originally Posted by piTiCcu (Post 2976802)
ai prins vreodata viteza maxima la golfu tau?MAXIM AM SPUS!:)))
ps: pe drumurile romanesti :D

maxim maxim in romania nu!!!!!! maxim cat ia-m dat 210.......si mai mergea 1.9 85 kw 6+1 trepte are 260 km/h

cristiano304 14-01-10 16:18

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 2976947)
maxim maxim in romania nu!!!!!! maxim cat ia-m dat 210.......si mai mergea 1.9 85 kw 6+1 trepte are 260 km/h

are 260 pe bord da nu stiu de urca pana acolo

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning