Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   AMALGAM (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5202-amalgam.html)

BOGDAN_UWW 09-05-12 13:49

Re: AMALGAM

multumesc pentr sustinere canny...stai linistit nu mai am mult pana la permis...numar pe degete lunile pana mai am sa dau la scoala:D si masina de zi cu zi va fi poate fordul mondeo mk1 ori ceva vw....

canny sper sa iti faci si tu dacia ca aici in partea de vest suntem foarte putini...fata de bucuresti sau alte zone din romania...

Maniak22 09-05-12 16:17

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5016284)
multumesc pentr sustinere canny...stai linistit nu mai am mult pana la permis...numar pe degete lunile pana mai am sa dau la scoala:D si masina de zi cu zi va fi poate fordul mondeo mk1 ori ceva vw....

canny sper sa iti faci si tu dacia ca aici in partea de vest suntem foarte putini...fata de bucuresti sau alte zone din romania...

Mai ai 2 ani dar ce mai conteaza in final... cateva luni

BOGDAN_UWW 09-05-12 19:26

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 5016439)
Mai ai 2 ani dar ce mai conteaza in final... cateva luni

mai am 1 si 2-3 luni pana la scoala de soferi...

infine nu e problema ta cat timp mai am eu pana la permis pentru ca nici eu nu te intreb de sanatate pe tine:x

Maniak22 09-05-12 22:01

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5016708)

infine nu e problema ta cat timp mai am eu pana la permis pentru ca nici eu nu te intreb de sanatate pe tine:x

Bafta cu programul rabla atunci

calinpetco 09-05-12 22:22

Quote:

Originally Posted by canny (Post 5016137)
Asta cu influente non dacia e tare, parca era forum de tuning nu de masini restaurate. Fiecare isi modifica masina dupa cum crede.
Dar bune rele cum erau 40 de ani a miscat o romanie intreaga batrana dacie.
Iar cand spui tehnologie 0, ar trebui sa te gandesti ca reno12(dacia 1300) a fost proiectata de francezi undeva prin anii 65-66 (au trecut cateva primaveri de atunci), la vremea aceea era destul de avangardista, avea si design si tehnologie avand in vedere ca au existat si modele cu cutie automata, geamuri electrice.. variante sport cu motor aspirat de 1.6 peste 120 cai, modele 4x4 s.a.m.d.
Dar asa e la noi ne place sa denigram totul.
Daca pustiul e mandru de Dacia lui lasati-l sa fie, ca poate cand va ajunge sa aiba varsta va putea putea sa isi aleaga ce masina vrea sa foloseasca in fiecare zi.

pai stai putin, a fost proiectata in 65-66 dar vad ca pentru unii si acum e tot 65-66... sau daca vi se pare normal ca in 2012 sa se circule cu tehnologie 65-66... ii bun.

...pustiul e mandru de dacie pentru ca aia o are, la fel cum si cioara isi lauda puii si la fel cum vulpea n-ajunge la strugurii aia acrii...

apropo, asta serios, am un volan sport in piele, MOMO cu butuc(prindere) pentru dacie, daca sunt doritori de fapt am mai multe pentru dacie c-o pregatesc cu elan pentru "ultimul drum"

calinpetco 09-05-12 22:27

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5016708)

dupa cum o spui, sigur mai ai 1 an si 5-6 luni... :)))))))

canny 10-05-12 08:14

Nu m-ai inteles, ma refeream la faptul ca nu mai comparati dacia cu alte masini pentru ca a fost conceputa de cand lumea, nu are cum sa fie comparata cu masini proiectate 30 de ani mai tarziu.

BOGDAN_UWW 10-05-12 08:17

dupa toate posturile de aici mi-am dat seama ca toti sunteti increzuti si daca nu va da cineva dreptate va luati de alte prostii....asa este romanul....asta e ultimul meu post aici....pentru ca...n`ai cu cine domle

roli 10-05-12 14:00

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5017337)
dupa toate posturile de aici mi-am dat seama ca toti sunteti increzuti si daca nu va da cineva dreptate va luati de alte prostii....asa este romanul....asta e ultimul meu post aici....pentru ca...n`ai cu cine domle

dute cautati prieteni in lumea reala ca lumea virtuala deja e grea.

BOGDAN_UWW 10-05-12 14:26

calinpetco

...pustiul e mandru de dacie pentru ca aia o are, la fel cum si cioara isi lauda puii si la fel cum vulpea n-ajunge la strugurii aia acrii...

nu ai tu de unde sa sti , am avut ocazii si cu golf 3 si cu bmw ursulet .deci nu mai vorbi aiurea . am avut renault 12si mi-am luat alta mai buna...cand puteam sa imi iau altceva dar te asigur ca masina de zi cu zi o sa am un vw bora sau ceva de genu

Maniak22 10-05-12 17:24

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5017791)
calinpetco

nu ai tu de unde sa sti , am avut ocazii si cu golf 3 si cu bmw ursulet .deci nu mai vorbi aiurea . am avut renault 12si mi-am luat alta mai buna...cand puteam sa imi iau altceva dar te asigur ca masina de zi cu zi o sa am un vw bora sau ceva de genu

Mah nu tu ti-ai luat, nu tu ai facut, nu tu ai fi avut ocazia ca ai doar 16 ani si alocatia nu iti ajunge nici sa treci strada. Vorba multa saracia omului....

BOGDAN_UWW 10-05-12 17:39

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 5017981)
Mah nu tu ti-ai luat, nu tu ai facut, nu tu ai fi avut ocazia ca ai doar 16 ani si alocatia nu iti ajunge nici sa treci strada. Vorba multa saracia omului....

am muncit vara daca vrei sa sti si am avut ocazia sa primesc si 100 lei pe zi

roli 10-05-12 23:27

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5017992)
am muncit vara daca vrei sa sti si am avut ocazia sa primesc si 100 lei pe zi

Ba tu esti disperat, debranseazate de la net ca deja o iei razna fara suparare

calinpetco 13-05-12 11:30

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5017791)
calinpetco

si daca ai mers cu golf 3 sau ursulet... sa inteleg ca totusi ai constatat ca dacia-i mai buna? hai revino pe pamant, nu vezi ca nu-s tichete la Rabla cate dacii se arunca... de bune oare? mai rar vezi golf 3 sau urs(cu toate ca-i mai batran ca tine) la remat la coada... deci lasa comparatiile astea, ca o dacie intretinuta nu se compara cu un golf 3(de ex) de care s-a tras...

si eu o sa am ca masina de zi cu zi un 760Li, 850csi... sau ceva de genul... :)))

BOGDAN_UWW 13-05-12 11:36

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 5021186)
si daca ai mers cu golf 3 sau ursulet... sa inteleg ca totusi ai constatat ca dacia-i mai buna? hai revino pe pamant, nu vezi ca nu-s tichete la Rabla cate dacii se arunca... de bune oare? mai rar vezi golf 3 sau urs(cu toate ca-i mai batran ca tine) la remat la coada... deci lasa comparatiile astea, ca o dacie intretinuta nu se compara cu un golf 3(de ex) de care s-a tras...

si eu o sa am ca masina de zi cu zi un 760Li, 850csi... sau ceva de genul...

nu intelege gresit...vroiam sa iti explic ca nu e adevarat ce ai spus ca sunt mandru de dacie ca doar pe aia o am..am avut variante si cu masini mai noi dar eu am vrut neaparat o dacie....asta vroiam sa iti explic...

exista si o vorba...o masina buna e aia care te duce unde vrei fara probleme...

calinpetco 13-05-12 11:39

Quote:

Originally Posted by canny (Post 5017330)
Nu m-ai inteles, ma refeream la faptul ca nu mai comparati dacia cu alte masini pentru ca a fost conceputa de cand lumea, nu are cum sa fie comparata cu masini proiectate 30 de ani mai tarziu.

...si in acelasi timp, nu are cum sa multumeasca cerinte ale secolului 21... oricum ai privi-o, indiferent cata blana ii pui pe scaune, cate leduri in bord, cate xenoane in faruri sau aeroterme pentru caldura iarna etc...

calinpetco 13-05-12 11:42

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5021192)
nu intelege gresit...vroiam sa iti explic ca nu e adevarat ce ai spus ca sunt mandru de dacie ca doar pe aia o am..am avut variante si cu masini mai noi dar eu am vrut neaparat o dacie....asta vroiam sa iti explic...

exista si o vorba...o masina buna e aia care te duce unde vrei fara probleme...

ai vrut neaparat o dacie... asta-i din putzul gandirii... tota lumea fuge de cosciugele alea numa tu ai vrut-o neaparat, desi iti puteai lua o masina serioasa :))))

probabil si tu esti unul dintre aceia care sustin cu mandrie ca dacia aia veche e mai buna decat Loganul

BOGDAN_UWW 13-05-12 11:47

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 5021204)
ai vrut neaparat o dacie... asta-i din putzul gandirii... tota lumea fuge de cosciugele alea numa tu ai vrut-o neaparat, desi iti puteai lua o masina serioasa :))))

nu te poti caca in gusturile omului;)

https://www.youtube.com/watch?v=Yxqj9jJj0iA

saracu bmw....de ce oare nu s-a tinut dupa rabla de dacie...?

calinpetco 13-05-12 11:51

oricum, oricat de mult ai incerca sa ma convingi, eu nu pot sa cred ca cineva foloseste o dacie veche din placere... nu e nimic rusinos sau josnic sa folosesti o dacie, dar sa sustii ca poti avea alte masini (din lumea masinilor) dar tu totusi alegi Dacia ca e mai buna, e cel putin hilar...

hahaha, da, foarte relevant linku ala, maine vand bmw-u si imi iau dacie... daca vrei pun eu bmw-ul la bataie si hai tu cu dacia sa vedem daca e valabil linkul de mai sus! ... oo, am uitat ca tu n-ai permis... :)) esti copil rau baiete, nu mai cred ca ai nici 16 ani... hai bea-ti cacaua si baga-te inapoi la need for speed, vezi ca stiu un patch sa-ti bagi 1310-le in joc... si poti depasi si gallardo cu ea... :))

ia uite la ce-i buna gramada aia de fier: https://www.youtube.com/watch?v=aCW-eU_2Jvk

BOGDAN_UWW 13-05-12 12:03

Quote:

Originally Posted by calinpetco (Post 5021219)
oricum, oricat de mult ai incerca sa ma convingi, eu nu pot sa cred ca cineva foloseste o dacie veche din placere... nu e nimic rusinos sau josnic sa folosesti o dacie, dar sa sustii ca poti avea alte masini (din lumea masinilor) dar tu totusi alegi Dacia ca e mai buna, e cel putin hilar...

hahaha, da, foarte relevant linku ala, maine vand bmw-u si imi iau dacie... daca vrei pun eu bmw-ul la bataie si hai tu cu dacia sa vedem daca e valabil linkul de mai sus! ... oo, am uitat ca tu n-ai permis... :)) esti copil rau baiete, nu mai cred ca ai nici 16 ani... hai bea-ti cacaua si baga-te inapoi la need for speed, vezi ca stiu un patch sa-ti bagi 1310-le in joc... si poti depasi si gallardo cu ea... :))

dacia din video e modificata...1.8 16v....

dacia va fi folosita pentru mers la intalniri nationale dacia si asa mai departe....si la faza cu nfs...eu nu joc asa ceva....gata...nu`mi pun mintea cu prostu`ca are mintea odihnita si ma bate prin experienta;) discutati ce vreti eu nu mai imi pun mintea cu voi....am lucruri mai bune de facut...

calinpetco 13-05-12 12:31

exact! si daca tot ploua afara, poti merge sa verifici pe unde intra apa in dacie... eu zic ca pe la chederul de la parbriz...

Maniak22 14-05-12 13:30

Si cand te gandesti ca nu toti au noroc sa fie proprietari de Dacia 1310....atunci chiar te atinge la suflet video-ul.

https://www.youtube.com/watch?v=Pr2v67ZvAcM

91-GRS 14-05-12 18:45

https://www.youtube.com/watch?v=8_JyRWmnITg

roli 14-05-12 19:14

Quote:

Originally Posted by 91-GRS (Post 5023247)

mi-as da honda pe o dacie de asta:lol::lol::lol:

91-GRS 14-05-12 19:44

Quote:

Originally Posted by roli (Post 5023300)
mi-as da honda pe o dacie de asta:lol::lol::lol:

amuzantule:lol:

NEo007 14-05-12 22:15

E impecabila :) Imi place.

BOGDAN_UWW 14-05-12 23:28

frumoasa dacia neagra....

https://www.youtube.com/watch?v=QVbMo...ature=youtu.be

inca un exemplu...

Maniak22 15-05-12 02:04

Quote:

Originally Posted by 91-GRS (Post 5023247)

eu mi-as da si viata pe ea

roli 15-05-12 02:06

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5023766)

inca un exemplu...

nu mai dati si voi apa la moara, fa cumva si vb cu cineva sa ti-o conduca dacia pana la patinoar vineri sa o vada toti ca deja am parerea ca vb despre un rolls:lol:

BOGDAN_UWW 15-05-12 09:46

Quote:

Originally Posted by roli (Post 5023839)
nu mai dati si voi apa la moara, fa cumva si vb cu cineva sa ti-o conduca dacia pana la patinoar vineri sa o vada toti ca deja am parerea ca vb despre un rolls:lol:

ce sa fac la intalnire?sa mananc seminte ?
doar 2-3 masini bune acolo in rest sa`ti faci cruce....

roli 15-05-12 14:50

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5024052)
ce sa fac la intalnire?sa mananc seminte ?
doar 2-3 masini bune acolo in rest sa`ti faci cruce....

fara suparare te incadrezi perfect la cocalar de top...

nu e tuning show, plm lumea are o pasiune comuna (MASINI) nu conteaza cum arata, cati cai are, cate piese de carbon ai sau ca ai rugina de 2 gedete.
conteaza sa se simta lumea bine.

dar dupa spusele tale mai bine stai acasa pt binele tau, si nu stiu pt ce postezi aici atata timp cat tu chiar nu esti curios?
te lauzi la scoala ca ai mai facut 1 post si astazi sau?

BOGDAN_UWW 15-05-12 17:25

Quote:

Originally Posted by roli (Post 5024429)
fara suparare te incadrezi perfect la cocalar de top...

nu e tuning show, plm lumea are o pasiune comuna (MASINI) nu conteaza cum arata, cati cai are, cate piese de carbon ai sau ca ai rugina de 2 gedete.
conteaza sa se simta lumea bine.

dar dupa spusele tale mai bine stai acasa pt binele tau, si nu stiu pt ce postezi aici atata timp cat tu chiar nu esti curios?
te lauzi la scoala ca ai mai facut 1 post si astazi sau?

eram putin ironic....eu as veni la intalnire pentru ca am mai fost , sunt unii de treaba care ii stiu de vreo 3 ani:-) dar daca vin cu masina sper sa nu aud vorbe de la voi care s-au spus aici pe forum ca e rabla si plm....e asa cum spui tu ca toti avem aceeasi pasiune si nu trebuie sa ne tragem in jos cu treburile astea ci sa ne felicitam pentru ca stim sa avem grija de un lucru nu cum sunt altii sa care cartofi cu masina etc.....:rolleyes2

morghen 16-05-12 08:28

https://img834.imageshack.us/img834/7...smondaythr.png

calinpetco 17-05-12 21:11

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 5023766)

inca un exemplu...

exact ca un ou de pasti, frumos incondeiat si pastrat vreo 30 de ani... frumos la exterior si putred la interior...

Alin Puma 20-05-12 21:52

Pentru cine a fost azi pe aeroport vorbeam despre masina asta
https://www.youtube.com/watch?v=ldt-4RtioMw

RESPECT pentru omul asta :))

brummy 21-05-12 13:51

Puma, cei cu BOH-ul? El a fost absent. Dar cam asa se intampla cu toate masinile de curse duse la limita, doar ca alea nu au film facut. Chesti asta a facut-o bobby MOM in baia mare acu vreo 2 ani cand in prima zi a rupt o planetara, si-a cumarat alta, dupa si-a rupt cardanul, si-a cumparat alta (toate astea din shroturile care vroiau sa vanda sambata-duminica) si pana la urma nu a ajuns la final din cauza unor probleme mai mari.

In res a fost ok evenimentul

Alin Puma 21-05-12 17:23

Brummy ma refeream la respectul care il am pentru oamenii astia (Dumi a patit la fel ) si noi vorbeam de BOH pe margine si am promis ca pun filmuletul cu el :)

roli 21-05-12 17:57

Quote:

Originally Posted by Alin Puma (Post 5032775)
Brummy ma refeream la respectul care il am pentru oamenii astia (Dumi a patit la fel ) si noi vorbeam de BOH pe margine si am promis ca pun filmuletul cu el :)

chiar asa de greu este sa nu va bateti joc de numele omului ma... Domy nu Dumi.

Alin Puma 21-05-12 17:58

mai greseste omu dar trebuie inteles :) daca vrei

91-GRS 21-05-12 17:58

si totusi a fost cumva BOH-ul sambata la arad??

All times are GMT +2. The time now is 10:32.

- Copyright 2026 4Tuning