![]() |
Re: AMALGAM
multumesc pentr sustinere canny...stai linistit nu mai am mult pana la permis...numar pe degete lunile pana mai am sa dau la scoala:D si masina de zi cu zi va fi poate fordul mondeo mk1 ori ceva vw....
canny sper sa iti faci si tu dacia ca aici in partea de vest suntem foarte putini...fata de bucuresti sau alte zone din romania... |
Quote:
|
Quote:
infine nu e problema ta cat timp mai am eu pana la permis pentru ca nici eu nu te intreb de sanatate pe tine:x |
Quote:
|
Quote:
pai stai putin, a fost proiectata in 65-66 dar vad ca pentru unii si acum e tot 65-66... sau daca vi se pare normal ca in 2012 sa se circule cu tehnologie 65-66... ii bun. ...pustiul e mandru de dacie pentru ca aia o are, la fel cum si cioara isi lauda puii si la fel cum vulpea n-ajunge la strugurii aia acrii... apropo, asta serios, am un volan sport in piele, MOMO cu butuc(prindere) pentru dacie, daca sunt doritori de fapt am mai multe pentru dacie c-o pregatesc cu elan pentru "ultimul drum" |
Quote:
|
Nu m-ai inteles, ma refeream la faptul ca nu mai comparati dacia cu alte masini pentru ca a fost conceputa de cand lumea, nu are cum sa fie comparata cu masini proiectate 30 de ani mai tarziu.
|
dupa toate posturile de aici mi-am dat seama ca toti sunteti increzuti si daca nu va da cineva dreptate va luati de alte prostii....asa este romanul....asta e ultimul meu post aici....pentru ca...n`ai cu cine domle
|
Quote:
|
calinpetco
...pustiul e mandru de dacie pentru ca aia o are, la fel cum si cioara isi lauda puii si la fel cum vulpea n-ajunge la strugurii aia acrii... nu ai tu de unde sa sti , am avut ocazii si cu golf 3 si cu bmw ursulet .deci nu mai vorbi aiurea . am avut renault 12si mi-am luat alta mai buna...cand puteam sa imi iau altceva dar te asigur ca masina de zi cu zi o sa am un vw bora sau ceva de genu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si daca ai mers cu golf 3 sau ursulet... sa inteleg ca totusi ai constatat ca dacia-i mai buna? hai revino pe pamant, nu vezi ca nu-s tichete la Rabla cate dacii se arunca... de bune oare? mai rar vezi golf 3 sau urs(cu toate ca-i mai batran ca tine) la remat la coada... deci lasa comparatiile astea, ca o dacie intretinuta nu se compara cu un golf 3(de ex) de care s-a tras... si eu o sa am ca masina de zi cu zi un 760Li, 850csi... sau ceva de genul... :))) |
Quote:
exista si o vorba...o masina buna e aia care te duce unde vrei fara probleme... |
Quote:
|
Quote:
probabil si tu esti unul dintre aceia care sustin cu mandrie ca dacia aia veche e mai buna decat Loganul |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=Yxqj9jJj0iA saracu bmw....de ce oare nu s-a tinut dupa rabla de dacie...? |
oricum, oricat de mult ai incerca sa ma convingi, eu nu pot sa cred ca cineva foloseste o dacie veche din placere... nu e nimic rusinos sau josnic sa folosesti o dacie, dar sa sustii ca poti avea alte masini (din lumea masinilor) dar tu totusi alegi Dacia ca e mai buna, e cel putin hilar...
hahaha, da, foarte relevant linku ala, maine vand bmw-u si imi iau dacie... daca vrei pun eu bmw-ul la bataie si hai tu cu dacia sa vedem daca e valabil linkul de mai sus! ... oo, am uitat ca tu n-ai permis... :)) esti copil rau baiete, nu mai cred ca ai nici 16 ani... hai bea-ti cacaua si baga-te inapoi la need for speed, vezi ca stiu un patch sa-ti bagi 1310-le in joc... si poti depasi si gallardo cu ea... :)) ia uite la ce-i buna gramada aia de fier: https://www.youtube.com/watch?v=aCW-eU_2Jvk |
Quote:
dacia va fi folosita pentru mers la intalniri nationale dacia si asa mai departe....si la faza cu nfs...eu nu joc asa ceva....gata...nu`mi pun mintea cu prostu`ca are mintea odihnita si ma bate prin experienta;) discutati ce vreti eu nu mai imi pun mintea cu voi....am lucruri mai bune de facut... |
exact! si daca tot ploua afara, poti merge sa verifici pe unde intra apa in dacie... eu zic ca pe la chederul de la parbriz...
|
Si cand te gandesti ca nu toti au noroc sa fie proprietari de Dacia 1310....atunci chiar te atinge la suflet video-ul.
https://www.youtube.com/watch?v=Pr2v67ZvAcM |
|
Quote:
|
Quote:
|
E impecabila :) Imi place.
|
|
Quote:
|
Quote:
nu mai dati si voi apa la moara, fa cumva si vb cu cineva sa ti-o conduca dacia pana la patinoar vineri sa o vada toti ca deja am parerea ca vb despre un rolls:lol: |
Quote:
doar 2-3 masini bune acolo in rest sa`ti faci cruce.... |
Quote:
fara suparare te incadrezi perfect la cocalar de top... nu e tuning show, plm lumea are o pasiune comuna (MASINI) nu conteaza cum arata, cati cai are, cate piese de carbon ai sau ca ai rugina de 2 gedete. conteaza sa se simta lumea bine. dar dupa spusele tale mai bine stai acasa pt binele tau, si nu stiu pt ce postezi aici atata timp cat tu chiar nu esti curios? te lauzi la scoala ca ai mai facut 1 post si astazi sau? |
Quote:
|
|
Quote:
|
Pentru cine a fost azi pe aeroport vorbeam despre masina asta
https://www.youtube.com/watch?v=ldt-4RtioMw RESPECT pentru omul asta :)) |
Puma, cei cu BOH-ul? El a fost absent. Dar cam asa se intampla cu toate masinile de curse duse la limita, doar ca alea nu au film facut. Chesti asta a facut-o bobby MOM in baia mare acu vreo 2 ani cand in prima zi a rupt o planetara, si-a cumarat alta, dupa si-a rupt cardanul, si-a cumparat alta (toate astea din shroturile care vroiau sa vanda sambata-duminica) si pana la urma nu a ajuns la final din cauza unor probleme mai mari.
In res a fost ok evenimentul |
Brummy ma refeream la respectul care il am pentru oamenii astia (Dumi a patit la fel ) si noi vorbeam de BOH pe margine si am promis ca pun filmuletul cu el :)
|
Quote:
|
mai greseste omu dar trebuie inteles :) daca vrei
|
si totusi a fost cumva BOH-ul sambata la arad??
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:32. |
- Copyright 2026 4Tuning