![]() |
Re: Live for Speed
Şi eu mă joc LFS ,cine vrea sa facă un LFS DRIFT cu mine tweety_razvy ,dar să nu mă puneţi să fac sv că sunt praf la capitolul acesta !:lol:8)
|
nu prea gasesc servere pentru asta dar poate , poate cineva sa faca un dedicated host !
|
se da careva o alunecare cu mine?:>...gasim un server gol si se rezolva...
|
Quote:
|
baieti daca vrei server de drift cautati pe demo Romanian Drifting Ground e bunicel, fara lag si are si lapper
|
Care īmi urcă şi mie sus nişte pack'uri cu sunete de engine + BOV?Vă rog frumos de tot !
|
se da careva astaseara?...ma refer la drift:d...sa imi dea add L4uR_yo....
|
laur intra pe Romanian Drifting Ground dak vrei sa faci un drift
|
Face careva un drift in seara asta?
add justin94_pietrosita |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
In data > engines.
|
cineva ma poate ajuta uc niste masini bune pentru joc ? adica una in sensul sa se vada cum trebuie nu cu gauri !
|
1 Attachment(s)
Ca sa nu se mai vada masina "cu gauri" trebuie sa instalezi patchul asta.
|
Quote:
|
Vezi postul #2934
|
aha ms dar eo am lfs de pe siteu oficial si unele masini se vad bine altele nu
|
Ala e un patch ca sa se vada toate masinile bine. Il pui peste jocul luat de pe site.
|
Nu imi merge bow-ul cum fac sa imi mearga l-am copiat in data >engines si...nimik
|
Quote:
|
l-am facut deja mersi oricum da am o nelamurire cum joc online ?
|
In aceasta seara se va anunta un nou campionat de LFS!
|
pentru cei cu liceenta sau fara?...am si eu nevoie de un crack...si liceenta nu imi iau pentru ca sunt multumit si de varianta online...iar mai nou pe langa drifturi zi de zi mai bag si drag pe [EU] Drag Server #1 (C) ...iar acum am un ban temporar...mia ramas un cablu blocat la acceleratie si l-am lovit pe unu...
|
Campionatul va fi pentru cei cu licenta s2.
|
Doamne ajuta ca se mai face si ceva pentru S2.Asteptam sa se posteze campionatul
|
1 Attachment(s)
/!\ Anunt /!\
prodrive' Racing Team are placerea sa va anunte ca au lansat o noua echipa, in lumea LFS-ului. Este vorba despre prodrive' JR Racing Team. Aceasta este o echipa mica, din ea vor face parte jucatorii cu potential, care intr-o buna zi vor ajunge sa faca parte din echipa mare. Cu aceasta ocazie echipa prodrive' Racing organizeaza un campionat LFS, care se va desfasura pe S2 (ne pare rau, fara crack, si fara demo), acesta va avea 5 etape afisate mai jos, fiecare etapa va utiliza o clasa de masini, pilotii concurenti vor putea alege una acele masini pentru a participa la etapa respectiva. Durata curselor va fi de 1 ora, deci nu va fi un numar prestabilit de ture, se va seta cronometrul din joc, iar la sfarsitul acelei ore, cand leader-ul cursei trece linia de sosire, cursa va lua sfarsit. Vremea va fi aleatorie, si se va anunta in ziua cursei, de asemena si vantul va fi anuntat in ziua cursei. Sunt invitiati toti pilotii Romani, care detin o licenta valida S2. Pentru a va inscrie trebuie sa da-ti reply la acest thread, cu numele dvs, vi se va da un numar de participare din partea organizatorilo, numar pe care il veti folosi pe parcursul a celor 5 etape. Informatii suplimentare legate de formatul id-ului de participare vor fi prezentate in Regulamentul General, postat mai tarziu pe acest thread. Etape: 07/11/2009 - South City Town Course - NA Class ( XFG / XRG ) 14/11/2009 - Kyoto National Reversed - TBO Class ( XRT / FXO / RB4 ) 21/11/2009 - Aston Historic - NGT Class ( XFR / UFR ) 28/11/2009 - Blackwood GP - LRF Class ( FZ5 / LX6 / RAC ) 05/12/2009 - Westhill International - GTR Class ( FXR / XRR / FZR ) Dupa cum observati cursele sunt la o saptamana una de cealalta. Cursele vor incepe la ora 20:00. Calificarile vor incepe la 19:00 si vor dura 35 de minute, urmat de 25 de minute pauza, apoi cursa. Pitstop nu va fi obligatoriu. Mai multe detalii vor fi afisate in regulamentul general... Pentru moment toti pilotii doritori sa alerge in acest campionat, sunt rugati sa posteze aici, numele lor... (numarul de participare va fi repartizat de catre marshali mai tarziu) La finalul fiecarei etape se va face un filmulet urcat pe youtube, cu toate fazele, momentele, si manevrele importante din acele curse... inclusiv comentariu. |
Nume: Belcescu Gabriel
LFS username: Gabriel B. Am asteptari mari de la acest campionat!:D |
Nume: Dan Bordei
LFS username: dan.bordei |
Name: Eşu Cristian-Octavian
LFS Username: Extremus |
CUMMMMM JOOOOOC SI EU ONLINEEEEE?
|
Nume : Rostasian Oliver
LFS Username : catalanu |
Nume: Vaduva Mihai
LFS Username:mihaitza63 |
Quote:
nu se fac echipe si campionate si pentru demo?...e pacat sa ma joc singur cu strainii.. |
Quote:
O poti cumpara de pe site-ul jocului http://www.lfs.net. Costa 24 de lire, aproximativ 110 RON. |
deocamdata nu imi trebuie liceenta...poate in viitor...
|
Name: Ion Valentin
LFS Username: Cosmin |
Ne spuneti si noua parola de la serverul Prodrive sa putem intra sa ne dam?
|
da parola serverului este wannabe
Cand e serverul facut, va astept. |
Wow, sunt mai multi decat credeam cu S2.
|
Stay tuned, in seara se va afisa regulamentul oficial, al campionatului.
Inca asteptam inscrieri... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning