Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

Tank 26-10-10 22:27

Re: Club TICO

ideea e ca se aprindea inainte... pana acum 2 ani cand am ramas in pana si nu am mai mers pe rosu... cum intra pe rosu bagam benzinica... a desfacut cineva sonda? cum ajung la ea? se poate pe sub bancheta din spate?

aXXo 26-10-10 22:29

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3760217)
ideea e ca se aprindea inainte... pana acum 2 ani cand am ramas in pana si nu am mai mers pe rosu... cum intra pe rosu bagam benzinica... a desfacut cineva sonda? cum ajung la ea? se poate pe sub bancheta din spate?

Nu se poate pe sub bancheta, trebuie sa dai rezervorul jos... si apoi iti iese in ochi, sonda...

Tank 26-10-10 22:31

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3760214)
Poate ma insel, insa eu nu am vazut la nici un tico sa se aprinda becul cand se ramane fara benzina...

la al meu se aprindea cand mai erau 5l in rezervor

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3760221)
Nu se poate pe sub bancheta, trebuie sa dai rezervorul jos... si apoi iti iese in ochi, sonda...

se da greu jos?

aXXo 26-10-10 22:34

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3760232)
se da greu jos?

4 suruburi, doua coliere de la furtunele de alimentare-benzina, alte 2 coliere de la tur si retur care duc in carburator (filtru benzina) si papucul ce alimenteaza sonda si cam asta e tot... e incomod daca il dai singur, cu masina putin suspendata insa se schimba situatia daca o pui pe un elevator....

Tank 26-10-10 22:40

am la tara o groapa pt lucrat sub masina... o sa arunc o privire sa vad care e treaba. ms

SKR* 26-10-10 22:56

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3760232)
la al meu se aprindea cand mai erau 5l in rezervor

Poate e optiune becul ala, pe Tico :lol:
Eu am mers inca 1cm sub prima linie indicatoare a rezervorului, si inca nu s-a oprit. (gen inca un sfert de rezervor pe minus, aproape acolo unde sta acul cand e motorul oprit)

dany_pkt 26-10-10 23:55

la mine ajunge sub rosu indicatorul.. si la dreaq daca se aprinde vreun bec.. nu cred ca are ca sunt asa... pt frana de mana; centura; faza lunga; ulei parca;si baterie;semnale; in rest nu are cine stie o fi doar la aia full options cu oglinda in parasolar, ceas in bord si alte prostii:)))) Oricum a mea ajunge rar la rosu:)). referitor la intalnire oricum acolo sunt becuri:)

yneedlove 27-10-10 00:26

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3756274)
Eu am 2. Eu as mai avea nevoie de inca 2 si 2 pentru un prieten, deci 4. Astept nu este graba :D

Pai poate nu ai butoanele alea sau poate plafoniera ta nu este cu 3 pozitii :D ci doar on-off

Daps...e ON/OFF

Quote:

Originally Posted by dany_pkt (Post 3756344)
Butuanele sunt aceleasi cu cele de la dacie... 5 ron am dat pe unu....dar eu am schimbat si plafoniera pt ca nu avea 3 pozitii.. 10 ron la dezmembrari.

Vreau si eu :-P

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3760199)
salut baieti...am descoperit o problema la ticalosu meu... am facut un test sa vad daca se mai aprinde becu de benzina, am luat un bidon cu benzina si da-i plimbare. si dupa vro 70 de km de mers pe rosu...a murit motoru... deci am ramas fara benzina si amaratul ala de bec nu s-a aprins.. si nici nu e ars.. de la ce mai poate sa fie? aveti idee? yo banuiesc sonda...dar imi indica nivelul de benzina..

Mie nu imi arata nimic la bord...adika ceasul e jos chiar si cu rezervorul full...dc??? app. am bec? unde?

Quote:

Originally Posted by dany_pkt (Post 3760447)
la mine ajunge sub rosu indicatorul.. si la dreaq daca se aprinde vreun bec.. nu cred ca are ca sunt asa... pt frana de mana; centura; faza lunga; ulei parca;si baterie;semnale; in rest nu are cine stie o fi doar la aia full options cu oglinda in parasolar, ceas in bord si alte prostii:)))) Oricum a mea ajunge rar la rosu:)). referitor la intalnire oricum acolo sunt becuri:)

Pana la urma la ce ora a ramas intalnirea???

georulz 27-10-10 09:39

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3760217)

Tank daca tie ti se aprinde bec cand ramai fara benzina, inseamna ca ticozauru tau e o raritate la acest capitol :D. Normal becu de benzina ar trebui sa fie in locul becului avarie cum e la tico ordinar. Poti face o poza bordului cu toti martorii aprinsi? :D

Ca sa dai sonda jos, trebuie sa dai rezervoru jos. Mare grija cand il dai ca poti rupe suruburile, al meu sta in 3...si nu are nici o problema :P Iar sonda este posibil sa aibe cele 5 suruburi ruginite....dai cu degripant si le desfaci cu patent si surbelnita in acelasi timp :)

Tank 27-10-10 13:08

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3760927)
Tank daca tie ti se aprinde bec cand ramai fara benzina, inseamna ca ticozauru tau e o raritate la acest capitol :D. Normal becu de benzina ar trebui sa fie in locul becului avarie cum e la tico ordinar. Poti face o poza bordului cu toti martorii aprinsi? :D

Ca sa dai sonda jos, trebuie sa dai rezervoru jos. Mare grija cand il dai ca poti rupe suruburile, al meu sta in 3...si nu are nici o problema :P Iar sonda este posibil sa aibe cele 5 suruburi ruginite....dai cu degripant si le desfaci cu patent si surbelnita in acelasi timp :)

la mine e o pompita de benzina in locul indicatorului de avarie.. cred k asa se faceau in '95. si a mea e modelul DX (full) cum era pe vremea aia...probabil daia are. am inca un bord scos, de la masina de la care am luat motorul..o sa ii fac poza la ala

Tank 27-10-10 13:12

3 Attachment(s)
cam asa arata indicatorul de benzina... in stanga lui e faza lunga si in dreapta lui indicatorul de centura

luciang 27-10-10 15:12

Salut!Cum ramane cu intalnirea?Ramane asa cum am vorbit randul trecut la Ikea?Mie imi comvine ca e mai aproape de mine:D.Ma zapacesc repede prin Bucuresti.

yneedlove 27-10-10 15:27

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 3761792)
Salut!Cum ramane cu intalnirea?Ramane asa cum am vorbit randul trecut la Ikea?Mie imi comvine ca e mai aproape de mine:D.Ma zapacesc repede prin Bucuresti.

Pana la urma...a ramas in coada de peshte.... ora ....dupa 18... ziua vineri.....:D mai departe.... nu se stie....

luciang 27-10-10 15:52

Deci vineri ikea ora18.Decaord?Hai ca trece timpul........

Fireburn_03 27-10-10 15:58

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 3761889)
Deci vineri ikea ora18.Decaord?Hai ca trece timpul........

eu sunt de acord :) si geo cred ca e de acord :)

la ora aia cred ca o sa poate si liviu :)

STREET 27-10-10 19:50

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3760199)
salut baieti...am descoperit o problema la ticalosu meu... am facut un test sa vad daca se mai aprinde becu de benzina, am luat un bidon cu benzina si da-i plimbare. si dupa vro 70 de km de mers pe rosu...a murit motoru... deci am ramas fara benzina si amaratul ala de bec nu s-a aprins.. si nici nu e ars.. de la ce mai poate sa fie? aveti idee? yo banuiesc sonda...dar imi indica nivelul de benzina..

te ajut eu:)
iti arat o poza maine si ti-o explic
ii posibil sa nu ai sonda dotata si cu bec
cate fire ai? pe sonda?
daca ai 3 ai si bec daca ai unu ai doar nivel

STREET 27-10-10 19:54

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3760481)
Mie nu imi arata nimic la bord...adika ceasul e jos chiar si cu rezervorul full...dc??? app. am bec? unde?

fir intrrerupt, sonda blocata sau defecta

stefanstoica79 27-10-10 22:54

Domnilor, acu ceva timp am intrat pe forumul asta si m-am decis sa ma alatur si eu pe 29 intalnirii. Deci, ramane ca loc de intalnire Ikea-parcare ora cam 20:00?
Mi-ar face mare placere sa va cunosc. https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon14.gif Poate ne si bericim :-P

sorin_maican20 27-10-10 23:02

Salut,

Poate veni orice posesor de Tico?
Daca da, o sa apar si eu.

Tank 27-10-10 23:02

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3762595)
te ajut eu:)
iti arat o poza maine si ti-o explic
ii posibil sa nu ai sonda dotata si cu bec
cate fire ai? pe sonda?
daca ai 3 ai si bec daca ai unu ai doar nivel

nu m-ai inteles, asa a fost masina... cu bec. inainte se aprindea becul, si nu a umblat nimeni la sonda. e aia originala, deci e cu bec. sper sa am timp maine sa dau bancheta jos...poate scap ieftin cu un fir rupt sau ceva de genu :D

Tank 27-10-10 23:03

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 3763225)
Salut,

Poate veni orice posesor de Tico?
Daca da, o sa apar si eu.

te asteptam :D

Tank 27-10-10 23:16

2 Attachment(s)
am facut poze la indicatorii din bord (mai putin cel de benzina ca nu il pot aprinde :D )

Fireburn_03 28-10-10 07:59

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3763303)
am facut poze la indicatorii din bord (mai putin cel de benzina ca nu il pot aprinde :D )

da... tu ai ala de benzina unde noi avem de avarie :)

luciang 28-10-10 09:44

tank daca iti indica nivelu de carborant poate ai becul ars sau nu face bine contact

B-99-SAA 28-10-10 09:58

Intalnire Club Tico, vineri 29 octombrie ora XX:XX, locul de intalnire ********. Completeaza cineva necunoscutele? Ultima data ramasese Ikea ora 18. Hotarati ceva sigur ca sa stie toata lumea din timp, inclusiv eu....!

PS: am discutat cu Vlad, si am luat in calcul faptul ca...vineri seara la mall e aglomerat! Sa va vad unde gasim locuri toti+ca e aglomerat traseul pana acolo! La polivalenta e ok ca nu ne deranjeaza nimeni, doar ca e incomod pentru lucian.

luciang 28-10-10 10:15

K daca doar eu sunt pentru ikea nu e problema ramane la polivalenta dar hai sa hotaram ceva sigur ,ca de proprus tooot prupunem si nimic.

Tank 28-10-10 10:18

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 3763930)
tank daca iti indica nivelu de carborant poate ai becul ars sau nu face bine contact

becul nu e ars.. o fi sonda blocata.. de 15 ani, cred ca i-a ajuns si ei. chiar nu stiu. l-am intrebat pe unu pe okazii. are sonda de care imi trebuie mie cu 37 lei+ taxe de transport pt ca e din craiova. o sa sun si la magazinele astea de pe langa mine.

legat de intalnire...pt mine e ok ikea la orice ora. e parcarea foarte mare si nu poate sa fie plina, gasim noi loc

Tank 28-10-10 10:20

yo zic sa incercam si ikea. si dak nu e bine... ne mutam si data viitoare stim sa nu mai propunem ikea. facem asa?

B-99-SAA 28-10-10 10:22

Vad ca suntem plini de amabilitati astazi... :lol: Hai sa facem lista, si fiecare trece in dreptul lui unde ii e mai comod (ikea sau polivalenta) dar nu raspunsuri gen "mi-e tot aia..", pune ce e mai aproape de tine! Si bine inteles ora, ca multi lucreaza poate pana la 3, altii poate pana la 6, deci specificati daca e ok ora 18 sau 19 (deja la 20 mi se pare cam tarziu indiferent de locatie, ca afara e frig...).

1. B-99-SAA (Liviu) -> Polivalenta ora 18:00

Tank 28-10-10 10:25

2. Tank (Alex) -> IKEA ora 18:00

luciang 28-10-10 10:48

Ikea ora 18:00

dany_pkt 28-10-10 14:03

ikea .. trebuia propus dinainte o schimbare acum deja multi stiu acolo. deci acolo ne intalnim pt siguranta eu las nr meu de tel poate se rataceste vreunul 0786463525

becul al anu ii vad relevanta oricum la masina asta e pacat sa o ti pe zero;)

SKR* 28-10-10 14:48

3. Luciang -> IKEA ora 18:00
4. Dany_pkt -> IKEA ORA 18:00
5. SKR -> Polivalenta ora 18:00

yneedlove 28-10-10 15:45

Eu... cu cine ma vad si eu zona...militari....???

Las nr: 0763.965.456

Fireburn_03 28-10-10 15:51

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3763968)
Intalnire Club Tico, vineri 29 octombrie ora XX:XX, locul de intalnire ********. Completeaza cineva necunoscutele? Ultima data ramasese Ikea ora 18. Hotarati ceva sigur ca sa stie toata lumea din timp, inclusiv eu....!

PS: am discutat cu Vlad, si am luat in calcul faptul ca...vineri seara la mall e aglomerat! Sa va vad unde gasim locuri toti+ca e aglomerat traseul pana acolo! La polivalenta e ok ca nu ne deranjeaza nimeni, doar ca e incomod pentru lucian.

ora imi este total indiferenta ca si locatia

ora 18 (mai e lumina si e mai cald)
locatia: polivalenta (e mai aporape si pot ajunge pe stradute in 20 de min maxim la orice ora )

B-99-SAA 28-10-10 15:58

6. yneedlove -> Polivalenta 18:00 (am presupus ca e mult mai aproape din militari...)
7.Fireburn_03 (Vlad) -> Polivalenta 18:00

Ar fi 4 pentru Polivalenta, si 3 pentru ikea... voi decideti, eu la ikea nu pot ajunge, la polivalenta ar fi ok. Iar ora 18:00 cred ca e acceptabila, tinand cont ce cancer e afara...! :twisted: Deci asteptam sa decida majoritatea!

georulz 28-10-10 16:33

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3763303)

Mersi pentru poze. Super cu bec. O raritate :D, cel putin eu vad primul tico cu bec pt nivel minim benzina.

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3763968)

Crede-ma ca la ora aia gasesti loc destul pentru o intalnire pentru ca ma duc des pe acolo intre orele 18-22. Daca nu la Ikea, gasesti langa, la 2 pasi, in parcare la Bricostore care niciodata nu se umple toata. In schimb asa cum ai spus si tu traseul este cam aglomerat pana acolo dar vorba aia d'aia avem tico :P
La Polivalenta nu-mi place ca nu este lumina deloc, asa dincolo este lumina, mai facem o poza ceva...

6. yneedlove -> Polivalenta 18:00 (am presupus ca e mult mai aproape din militari...)
7.Fireburn_03 (Vlad) -> Polivalenta 18:00
8. georulz (George) -> IKEA ora 18:00

Fireburn_03 28-10-10 16:52

eu zic sa stabilim pana astazi la o ora rezonabila (22.00 ) pt a stii fiecare cum isi face programul maine :)

yneedlove 28-10-10 17:00

Cine e din militari???? App. ma numesc Razvan .... ms ms ms :-P

lughy_gsm 28-10-10 17:36

cine ma poate ajuta cu cateva probleme....

- unde se afla termostatul ?din cauza lui cred ca nu mi merge caldura
- imi consuma tico foarte mult adica 10% in afara orasului la drum drept,am verificat bujiile si sunt de culoare neagra(trebuie sa fie rosiatice nu)...dimineata nu mi sta deloc la relani doar accelerata

care ar pute fi poroblema?

All times are GMT +2. The time now is 23:25.

- Copyright 2026 4Tuning