![]() |
Re: Club TICO
ideea e ca se aprindea inainte... pana acum 2 ani cand am ramas in pana si nu am mai mers pe rosu... cum intra pe rosu bagam benzinica... a desfacut cineva sonda? cum ajung la ea? se poate pe sub bancheta din spate?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
am la tara o groapa pt lucrat sub masina... o sa arunc o privire sa vad care e treaba. ms
|
Quote:
Eu am mers inca 1cm sub prima linie indicatoare a rezervorului, si inca nu s-a oprit. (gen inca un sfert de rezervor pe minus, aproape acolo unde sta acul cand e motorul oprit) |
la mine ajunge sub rosu indicatorul.. si la dreaq daca se aprinde vreun bec.. nu cred ca are ca sunt asa... pt frana de mana; centura; faza lunga; ulei parca;si baterie;semnale; in rest nu are cine stie o fi doar la aia full options cu oglinda in parasolar, ceas in bord si alte prostii:)))) Oricum a mea ajunge rar la rosu:)). referitor la intalnire oricum acolo sunt becuri:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ca sa dai sonda jos, trebuie sa dai rezervoru jos. Mare grija cand il dai ca poti rupe suruburile, al meu sta in 3...si nu are nici o problema :P Iar sonda este posibil sa aibe cele 5 suruburi ruginite....dai cu degripant si le desfaci cu patent si surbelnita in acelasi timp :) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
cam asa arata indicatorul de benzina... in stanga lui e faza lunga si in dreapta lui indicatorul de centura
|
Salut!Cum ramane cu intalnirea?Ramane asa cum am vorbit randul trecut la Ikea?Mie imi comvine ca e mai aproape de mine:D.Ma zapacesc repede prin Bucuresti.
|
Quote:
|
Deci vineri ikea ora18.Decaord?Hai ca trece timpul........
|
Quote:
la ora aia cred ca o sa poate si liviu :) |
Quote:
iti arat o poza maine si ti-o explic ii posibil sa nu ai sonda dotata si cu bec cate fire ai? pe sonda? daca ai 3 ai si bec daca ai unu ai doar nivel |
Quote:
|
Domnilor, acu ceva timp am intrat pe forumul asta si m-am decis sa ma alatur si eu pe 29 intalnirii. Deci, ramane ca loc de intalnire Ikea-parcare ora cam 20:00?
Mi-ar face mare placere sa va cunosc. https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon14.gif Poate ne si bericim :-P |
Salut,
Poate veni orice posesor de Tico? Daca da, o sa apar si eu. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut poze la indicatorii din bord (mai putin cel de benzina ca nu il pot aprinde :D )
|
Quote:
|
tank daca iti indica nivelu de carborant poate ai becul ars sau nu face bine contact
|
Intalnire Club Tico, vineri 29 octombrie ora XX:XX, locul de intalnire ********. Completeaza cineva necunoscutele? Ultima data ramasese Ikea ora 18. Hotarati ceva sigur ca sa stie toata lumea din timp, inclusiv eu....!
PS: am discutat cu Vlad, si am luat in calcul faptul ca...vineri seara la mall e aglomerat! Sa va vad unde gasim locuri toti+ca e aglomerat traseul pana acolo! La polivalenta e ok ca nu ne deranjeaza nimeni, doar ca e incomod pentru lucian. |
K daca doar eu sunt pentru ikea nu e problema ramane la polivalenta dar hai sa hotaram ceva sigur ,ca de proprus tooot prupunem si nimic.
|
Quote:
legat de intalnire...pt mine e ok ikea la orice ora. e parcarea foarte mare si nu poate sa fie plina, gasim noi loc |
yo zic sa incercam si ikea. si dak nu e bine... ne mutam si data viitoare stim sa nu mai propunem ikea. facem asa?
|
Vad ca suntem plini de amabilitati astazi... :lol: Hai sa facem lista, si fiecare trece in dreptul lui unde ii e mai comod (ikea sau polivalenta) dar nu raspunsuri gen "mi-e tot aia..", pune ce e mai aproape de tine! Si bine inteles ora, ca multi lucreaza poate pana la 3, altii poate pana la 6, deci specificati daca e ok ora 18 sau 19 (deja la 20 mi se pare cam tarziu indiferent de locatie, ca afara e frig...).
1. B-99-SAA (Liviu) -> Polivalenta ora 18:00 |
1. B-99-SAA (Liviu) -> Polivalenta ora 18:00
2. Tank (Alex) -> IKEA ora 18:00 |
Ikea ora 18:00
|
ikea .. trebuia propus dinainte o schimbare acum deja multi stiu acolo. deci acolo ne intalnim pt siguranta eu las nr meu de tel poate se rataceste vreunul 0786463525
becul al anu ii vad relevanta oricum la masina asta e pacat sa o ti pe zero;) |
2. Tank (Alex) -> IKEA ora 18:00 3. Luciang -> IKEA ora 18:00 4. Dany_pkt -> IKEA ORA 18:00 5. SKR -> Polivalenta ora 18:00 |
Eu... cu cine ma vad si eu zona...militari....???
Las nr: 0763.965.456 |
Quote:
ora imi este total indiferenta ca si locatia ora 18 (mai e lumina si e mai cald) locatia: polivalenta (e mai aporape si pot ajunge pe stradute in 20 de min maxim la orice ora ) |
2. Tank (Alex) -> IKEA ora 18:00 3. Luciang -> IKEA ora 18:00 4. Dany_pkt -> IKEA ORA 18:00 5. SKR -> Polivalenta ora 18:00 6. yneedlove -> Polivalenta 18:00 (am presupus ca e mult mai aproape din militari...) 7.Fireburn_03 (Vlad) -> Polivalenta 18:00 Ar fi 4 pentru Polivalenta, si 3 pentru ikea... voi decideti, eu la ikea nu pot ajunge, la polivalenta ar fi ok. Iar ora 18:00 cred ca e acceptabila, tinand cont ce cancer e afara...! :twisted: Deci asteptam sa decida majoritatea! |
Quote:
Quote:
La Polivalenta nu-mi place ca nu este lumina deloc, asa dincolo este lumina, mai facem o poza ceva... 1. B-99-SAA (Liviu) -> Polivalenta ora 18:00 2. Tank (Alex) -> IKEA ora 18:00 3. Luciang -> IKEA ora 18:00 4. Dany_pkt -> IKEA ORA 18:00 5. SKR -> Polivalenta ora 18:00 6. yneedlove -> Polivalenta 18:00 (am presupus ca e mult mai aproape din militari...) 7.Fireburn_03 (Vlad) -> Polivalenta 18:00 8. georulz (George) -> IKEA ora 18:00 |
eu zic sa stabilim pana astazi la o ora rezonabila (22.00 ) pt a stii fiecare cum isi face programul maine :)
|
Cine e din militari???? App. ma numesc Razvan .... ms ms ms :-P
|
cine ma poate ajuta cu cateva probleme....
- unde se afla termostatul ?din cauza lui cred ca nu mi merge caldura - imi consuma tico foarte mult adica 10% in afara orasului la drum drept,am verificat bujiile si sunt de culoare neagra(trebuie sa fie rosiatice nu)...dimineata nu mi sta deloc la relani doar accelerata care ar pute fi poroblema? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning