![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Six Best Road Trip Cars for 2008
Summer is here, and as the saying goes, the time is right for cramming the kids and the dog and grandma and the cooler full of sanity-saving beer into the family truckster. Yep, you guessed it: It's time to go on vacation. It's time for a road trip. There are a lot of factors that go into a successful road trip (Did you remember the sandwiches? The maps? Did you leave grandma at that last gas station?), but the most important one is often the most overlooked. Yep, that's right--we're talking about the car. The wheels that you choose can make or break your good-time highway odyssey. Herewith, we present to you Automobile Magazine's list of the six best road trip cars for 2008. The steeds here were chosen based on real-world criteria, not just cold and heartless intangibles. Enjoy, travel safe, and don't forget to write. BEST SEATS: Volvo S80 Volvo seats are among the best in the business, and the chairs in the S80 are the best that Volvo has to offer: comfortable, friendly to sore backs, and supportive in the extreme. Long hours behind the wheel require seats that don't add to your fatigue, and the S80's thrones are essentially mattresses with recline adjustment. If you're looking for big side bolsters and infinite adjustability, look elsewhere, but if the idea of a comfort-filled thousand-mile day stokes your fires, then look no further. continuarea la: http://www.automobilemag.com/feature...ars/index.html |
de unde pasiunea asta pentru volvo? chiar sunt curios, majoritatea posturilor tale la volvo se refera.
|
8)e fan volvo.....si chiar sunt frumoase masinile alea:)....sunt pentru barbati8) si mai ales din cate am realizat eu ii plac foarte mult caracteristicile motorului , siguranta unui volvo etc:)
|
care bifarati ma register at newsletter volvo[/B] ?:))
|
Eu unu aleg sa fiu fan Ford.... si cum Volvo face parte din grupul Ford... se extinde
|
Quote:
Mai tarziu am aflat de scopul principal al celor de la volvo cand fabrica masini ( siguranta ) si am ramas volvist. :P |
La Multi Ani Wictor WRC
|
La multi ani victor:)
|
Multumesc mult
|
au pus camere cu radar la bujoreni dupa ce treci de primarie si urci panta aia pana in pisc pe dreapta, si pe partea cealalta dar in curba ( sa va ia cand urcati pe 4 benzi, limita e 60 ), la Calimanesti, pe Valea Oltului vreo 3, detectoru vi le ia doar cand sunteti la 100M de ele iar camerele bat la 10M in fatza. Take care
|
La multi ani Victor. Sa ai parte de tot ce iti doresti
|
Quote:
|
te-ai scos daca i`ai mai dat de Miercuri ( atunci le`au montat ) :)))
|
au pus si panouri de avertizare :lol: si scrie ceva de genu Supraveghere Video :)
|
tre sa facem cheta sa le vopsim in negru intr`o noapte:))
|
facem facem ;))
|
cEaska ce repede ajunsasi:))) adevarat rau avionu tau, ma si speriai cand ma depasisi:)))
|
Quote:
|
laseaca, in calimanesti, la brezoi si urmeaza toata valea oltului........
|
la seaca? pe linia aia dreapta? unde nene la brezioi, auzeam dreaq daca se punea..
sti locurile exacte? hai ca acu plec la vl si ma opresc sa ma uit, daca gasesc ceva, fac si poze ;) |
vi la un suc?:)
|
vin ca mi-a venit un tel. prin cargus si tre sa fiu acasa cand vine ala :D
Iesim si la un suc daca vrei :P |
iesim, dai un beep si te sun eu cand termini treaba:D
|
dc Accidente in RM. VALCEA e closed ?! :|
|
chiar asa, pot sa stiu si eu de ce e closed?:)
|
Racovita, Milcoiu, Calimanesti, Bujoreni, Seaca, Caineni, Milostea, Ionesti --- astea sunt camere sigure !
|
Trafy pai unde sunt eu nu le-am vazut :)
decat la Bujoreni. Canineni - nimic Calimanesti - nimic Iti mai zic eu una care apare nu era inca montata la Robesti este 100%. |
Quote:
|
pe aia am vazut-o si eu sapt trecuta... si eu m-am gandit cu poza... numai sa nu imi facut ele inainte :))
|
la bujoreni e una cum te duci spre lunca, sunt niste case de tzigani pe dreapta si acolo e si cand vi dinspre calimanesti, filmeaza alea 2 benzi in urcare. Or sa mai puna si inspre Pitesti
|
ai dracu astia ma.... impanzesc judetu cu .... tampeniile astea :))
|
daca aveti un detector destul de bun nu ar trebui sa aveti probleme
|
Quote:
|
cea mai buna firma e beltronics sau ceva de genul. Costa mult dar n`ai treaba
|
da .... beltronics sunt cele mai bune ...... si cam pe locul 2 ar fi whistler .... dar nu se compara ........
Oricum ...... creca cel mai prost e cobra .... desi e cel mai vandut |
eu am cobra si sunt multumit:)
|
luati-va masini din 80 cum am eu si n-o sa mai aveti probleme cu depasirea vitezei legale
|
yo am un beltronics 975 LR de bara , sunt fff multumit, in caracteristici scrie ca are distanta de detectare de 2600m , mie mi-a detectat de la 2400m radarul era la pasarela de la combinat si a inceput sa ma atentioneze inainte de curba de la seat unde este acea cale ferata . Camerele le detecteaza intr-o distanta destul de buna. Costa mult dar credeti-ma ca merita. + mai are si senzori de laser dk mergeti pe afara sunt buni .. in unele conditii .
camerele sunt o solutie cat de cat buna ... nu pot sa spun ca imi plac .. dar unii participanti la trafic isi incearca norocul de fiecare data cand se urca la volan, daca ar fi singuri pe strada nu ar fi o problema , dar pe langa ei mai suntem si noi ceilalti. apropo, camera de la caineni nu merge ... inca |
da cel mai tare detector radar e ala cu localizare prin GPS ;) da e doar 300 lire... asa ca mai bine ca mine fara nici un fel de detector. ca eu merg incet :D
|
6 Attachment(s)
maine voi reveni cu eventualele camere dinspre pitesti :)
Pozele sunt facute in ordinea Valcea-Sibiu, intai punct de reper apoi poza cu camera:) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning