![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
Mai ai poze? :))) Edit: oglinda cu zar si strumf, bord cu broscuta si parbriz cu soparla... MAN,MAKE A CHOICE! :)) |
Quote:
|
Quote:
Si poate dai jos si scrisul ala de la far si pui o tenta de fumuriu pe faruri si proiectoare... |
Quote:
Quote:
|
:)) baietzii sunt foarte rigurosi... oricum esti pe calea cea buna dupa ce scapi de "accesorii" :P
|
vre`o 4-5 cm mai joasa >:)
|
Quote:
|
Quote:
|
deja esti rau :))))
|
Quote:
Legat de cealalta discutie...mai gata :)),ca poate o inerpreteaza personal ... si prinde boala pe noi! |
Quote:
LASATI OMU IN PACE |
Quote:
Si clar glumeam/dadeam un sfat prieteneste! O poza cu a ta nu ai pune pe aici... |
:-)nu am de ce sa ma supar pe voi....orice sfat e bn venit; tocmai de asta am postat....oricum va multumesc pe sfaturi:-)
|
2 Attachment(s)
baiatu cu jante aurii de tabla, vroiam verzi ca ale tale dar n-am gasit asa ceva la spray :D :P
|
Quote:
|
da, mai e unu cu jante verzi...
|
are careva poze cu el ? :D :shock:
|
7 Attachment(s)
Masina Mea ( WZO ) BMW E36 318i fabricatie 97
|
Draguta pisica, pacat ca o strica user name'ul tau ! [ no offence ]
|
Upgrade
1 Attachment(s)
Anu` asta ne punem ambitia si incercam altceva... 19" pentru inceput... :twisted:
(Poza este informativa,eu incerc sa le "cosmeticez" dupa bunul plac :D) |
4 Attachment(s)
Pe mine ma surprinzi de fiecare data cand vine vorba de jante. :shock:
LE: ca sa nu fiu total off topic, sunt atat de low ca azi i-am strambat putin rezervorul cand am iesit din parcarea facultatii (ulbs inginerie pentru cine cunoaste bordurile parcarii :lol:) Si si mai proaspat, am gasit-o julita in parcare :sad: i-au dat de mi-au julit bara fata :cry: |
La RC'uri este mai mult meritul lu' TEO ca el m'a convins sa pun modelul ala,eu am contribuit numai la 'detalii' , acum e numai al meu ca asa am avut eu o nebunie sa le incerc pe alea,daca e usor fac toti... :D
|
sa o stapananesti sanatos noua suspensie Mertzanele
@ sharky - sa le invarti sanatos si sa nu ai parte de indoituri |
Quote:
|
Multumesc si eu! :-)
|
Mertzanele schimba jantele cu ceva mai mare ... 17-18 si o sa se vada adevarat a valoare a suspensiei.Daca nu ma uitam mai atent nu imi dadeam seama ca e coborata.:rolleyes2
Multa bafta pe viitor . |
Ar fi frumos dar motorul meu de 1.6 cred ca nu ar fi de acord :)) Si nici drumurile pe care circul nu prea merita jante mai mari. In viitor s-ar putea sa trec pe 16 dar mai mult nu cred ca are rost.:-P
|
Atunci 16" , 7.5 cu 9J buzate polisate 8)
|
1 Attachment(s)
Un mic teaser in cazul in care imi iese combinatia cu Mercedesul...:D
|
i30 ?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Merci vecine
|
cea mai urata :( :lol:
|
1 Attachment(s)
Toyota Hilux 2.5 D-4D
Idei culoare jante :rolleyes2 ? Sunt indecis... Si ca tot suntem valceni, unde pot sabla + vopsi jantele? |
Fix aici le poti sabla :D : https://forum.4tuning.ro/358-zona-com...-aluminiu.html
|
Multumesc mult dar am nevoie de un loc unde sa le si vopsesc:D. Se gaseste in Valcea "2 in 1" ? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:51. |
- Copyright 2026 4Tuning