Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

26WRC 19-08-09 16:47

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2569806)
Chiar pune cineva o masina la bataie, impartim premiul acordat pt locul intai, nu sunt probleme

cata modestie:lol::p

n'am vazut traseul, dar pariez pe toni din iasi:-);)

scturoag 19-08-09 17:05

Cum ma ... nu stii poligonul ?!?

johnson 19-08-09 18:15

Am uitat sa spun, poate fi si o Dacia 1300

AnDrEiCa 19-08-09 21:33

http://stirileprotv.ro/exclusiv/excl...-la-volan.html Inca o dovada ca VIATA ARE PRIORITATE

ghici_robert 20-08-09 15:33

1 Attachment(s)
Singura masina cu functii de hidroavion .
Decoland de pe apa :))
Eu nu am vrut sa pun poza cu farasu Alin a sugerat sa o pun pe forum :))

Ali_ump 20-08-09 15:47

Da nu puteam sa nu sugerez...ii prea tare:) o puneam eu daca nu o puneai tu , deci :))

Teo MTM 20-08-09 17:12

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 2572564)

Zboară puiule ! :-))

AnDrEiCa 20-08-09 20:13

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 2572564)

Asteptam si filmuletzul ;)) pe drum de tzara:D

ady_lkw 20-08-09 21:07

mai aveti un pic si va luati la bataie . Ce ,, comunitate SUNTETI VOI,, ???

CE AM OBSERVAT EU. LOGIC EU EGAL CU 0. NU VEDETI CA SUNTETI DOAR 5 SAU 6 CARE VB PE ACEST FORUM?
RESTU CE CONTEAZA IS PROSTI DA I DRAQ.EI NU AU PARERI NIMIC. DOAR CEI 6 . VAD CA SUNT 6 INTELIGENTI IN PIATRA SI RESTU DOAR PROSTI ,,CARE NU AU TREABA CU TUNINGU L ,, CUM ZICETI VOI
DAR VOI CE INTELEGETI PRIN TUNNING? MA INTREB EU......VOI VA CREDETI SOFERI?STITI CE INSEAMNA UN SOFER? HAI RUPETI VA ASTEPT COMENTARII/ P.S. E DIFERENTA INTRE UN SOFER SI UN CONDUCATOR AUTO

buddy_lexx 20-08-09 22:10

:)))))) da ce te`a apucat asa de odata??:)
unde vezi u ca se cearta lumea?:) nu avem timp pt asa cva..acuma conlucram la un eveniment national..care cred ca e primul de genul asta din ist 4tuningului...:)

Ali_ump 20-08-09 23:04

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2573450)
unde vezi u ca se cearta lumea?:) nu avem timp pt asa cva..acuma conlucram la un eveniment national..care cred ca e primul de genul asta din ist 4tuningului...:)

Al doilea !!! :D Primul a fost cand ne-am "lansat";)

AnDrEiCa 20-08-09 23:13

Din pacate omu delireaza.....cine sa mai certat acuma:))?

*PS: Buddy nu am mai trecut pe la tine :)) ca m-a pus tata sa fac curat in masina:D

scturoag 21-08-09 03:40

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 2573287)
mai aveti un pic si va luati la bataie . Ce ,, comunitate SUNTETI VOI,, ???

CE AM OBSERVAT EU. LOGIC EU EGAL CU 0. NU VEDETI CA SUNTETI DOAR 5 SAU 6 CARE VB PE ACEST FORUM?
RESTU CE CONTEAZA IS PROSTI DA I DRAQ.EI NU AU PARERI NIMIC. DOAR CEI 6 . VAD CA SUNT 6 INTELIGENTI IN PIATRA SI RESTU DOAR PROSTI ,,CARE NU AU TREABA CU TUNINGU L ,, CUM ZICETI VOI
DAR VOI CE INTELEGETI PRIN TUNNING? MA INTREB EU......VOI VA CREDETI SOFERI?STITI CE INSEAMNA UN SOFER? HAI RUPETI VA ASTEPT COMENTARII/ P.S. E DIFERENTA INTRE UN SOFER SI UN CONDUCATOR AUTO

De la ce te-ai luat ?!? sincer ?!? :lol:

Get a life ...

P.S: Invata sa scrii !

Ali_ump 21-08-09 08:54

Va rog sa nu degeneram. Omu a citi probabil din urma. Nu mai are rost sa dezgropam securea razboiului!

FLAME 21-08-09 10:21

cei care va pricepeti la telefoane,ziceti-mi si mie,toate telefoanele aduse din strainatate trebuie decodate ca sa pot pune cartela romaneasca?merci

aleks 21-08-09 10:37

Teoretic doar cele care au fost anterior blocate într-o anumita reţea, cum ar fi cele pe care le cumperi la noi la fidelizare pe la Orange sau Vodafone

buddy_lexx 21-08-09 10:37

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 2574349)
cei care va pricepeti la telefoane,ziceti-mi si mie,toate telefoanele aduse din strainatate trebuie decodate ca sa pot pune cartela romaneasca?merci

nu neaparat! depinde de la ce firma de telefonie mobila e luat

Jok3r K10 21-08-09 10:38

Quote:

Nu toate ....doar cele luate la abonament acolo ....

scturoag 21-08-09 11:57

Quote:

Depinde de tara, in Anglia toate telefoanele mobile sunt codate indiferent ca sunt la liber sau la abonament.
Oricum, asta nu'i o problema, telefonul se poate decoda in cateva minute si costa 20-30 de ron.

ghici_robert 22-08-09 12:14

Raspuns pentru ady_lkw
Soferul ideal si pasionat de tuning si pilot si ce mai vrei tu trebuie sa fie:
- Un om bun si sa nu aiba nimic rau de spus la adresa celorlalti dect la modul de gluma ( deci tu nu te inscrii )
- Sa nu fi provocat niciodata din vina lui nici macar o zgarietura la o masina.
- Sa i-si cunoasca foarte bine limitele si sa nu le depaseasca inutil.
- Sa aiba notiuni avansate despre mecanica auto si despre modul de functionare a unei masini.
- Sa aiba capacitatea si sa faca singur modificari si reparatii la propriu auto indiferent de complexitatea acestora.
- Niciodata sa nu se ia la intrecere pe strada cu incepatori, copchii sau alti soferi care fac acte de vedetism .
- Absolut todeauna in agumeratie sa dea prioritate celor care nu au prioritate dar sunt blocati in trafic.
- Obligatoriu sa fi pus pe capota masinii in scopuri sexuale minim 5 femei bune rau .
- Sa accepte orice provocare auto intr-un cadru organizat chiar daca stie ca va pierde.
- Sa ajute todeauna un alt sofer aflat in impas.
- Sa nu dea mita la politisti si sa se ia in gura cu ei de fiecare data cand stie ca are dreptate.
- Sa nu vorbeasca despre masini , tuning si sa nu dea absolut nici un sfat pana ce nu depaseste 500.000 km parcursi .

Cam atat i-mi trece prin cap :)

Si nenea ady_lkw .... eu nu fac parte din nici un club si detest certurile astea intre ei ...dar sa stii ca aceste rivalitati au dus de regula la o competitie si toate certurile au ambitionat mai mult partile implicate si cand au inceput ei sa se certe erau o mana de oameni acum sunt de zece ori mai mult . Deci aceste certuri au fost constructive si au pus ambitia oamenilor la treaba sa faca mai mult decat ceilalti, a trezit spiritul de competitie intre ei ceea ce e foarte bine si are rezultate deosebit de benefice asupra comunitatii auto din Piatra Neamt .
Deci din partea mea certativa fratilor pana nu mai puteti si demonstrati in fiecare zi ca sunteti mai buni decat ceilalti si ca faceti mai mult decat ei :)

buddy_lexx 22-08-09 13:46

ai perfecta dreptate ghici! ai uitat de numaru minim de femei care stau in masina si se joaca cu schimbatorul ...dar trecem cu vederea!!!

DarkDevil666 23-08-09 12:08

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2573450)

Hai nu ma inebuni!!!...eveniment national???...chiar is curios sa vad pozele sau filmarile de duminica....si voi cu ce o sa participati: cu opelurile de 500 euro bucata???...

ady_lkw 23-08-09 13:01

DarkDevil666
ti am trimis un mesaj la privat

FLAME 23-08-09 18:17

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2578909)
Hai nu ma inebuni!!!...eveniment national???...chiar is curios sa vad pozele sau filmarile de duminica....si voi cu ce o sa participati: cu opelurile de 500 euro bucata???...

conteaza ca oamenii concureaza cu opeluri de 500 euro/buc?important e ca lumea s-a distrat si ca a fost show:cum am spus si pe topicul cu eventul,cei care au facut drifturi au fost miezul;)

AnDrEiCa 23-08-09 18:32

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2578909)

Ma care p**a mea tot ti-e problema ta? Ce tot te streseaza pe tine de opelurile baietzilor din Katana? Daca tu ai un TT si nici nu stii sa il folosesti c emai vorbesti? uite si pozele https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...m/page-11.html

askhy 23-08-09 18:40

Iar se lasa cu cearta? :| Lasati-o fratilor mai usor.. a fost un eveniment super misto, ne-am simtit super bine, ne-am distrat, a fost show, asta zic eu ca conteaza cel mai mult ;)

aleks 23-08-09 18:48

Chiar a fost show, a fost frumos şi a meritat orele petrecute acolo, cu tot cu lipsa de voce cu care m-am ales, cum spuneam şi pe topicul evenimentului :lol:

ady_lkw 23-08-09 20:07

buddy lexx chiar stii ce e o femeie? de ce vrei tu sa vb despre ele? nu ma cunosti cauta ti de treaba

AnDrEiCama cunosti ca sa mi zici ca delirez?

ghici_robert
sa nu vb de chilometri la volan si de altele nu te baga nu faci parte din cei 6 si ne cunoastem fff bine. chilometriimeri pe an sunt minim300 ooo pe an

scturoag am o viata si stiu sa scriu dar viata mea pot sa zic ca e mai buna ca a ta deci nu te baga si cauta ti de treaba de ex. un hobby

pe cine am deranjat scuze. mii de scuze si respect. pt cei care nu stiu ce vb si vb din interes ....... va zic in fata ce am de zis. pt cei ce nu stiti ce vb nu va mai bagati pt cine nu merita

AnDrEiCa 23-08-09 20:19

Quote:

Originally Posted by ady_lkw (Post 2579976)
AnDrEiCama cunosti ca sa mi zici ca delirez?

Ok ,eu imi cer scuze,dar nimeni nu se mai certa pe forum cand ai intervenit tu:D

aleks 23-08-09 20:27

N-aţi putea înceta să vă certaţi?
Azi am văzut maşini de la toate cluburile, n-am văzut pe cineva să fie supărat sau nervos, numai în spatele tastelor toţi trebuie să ne scuipăm. Vă rog eu mult, hai să lăsăm prostiile şi orgoliile de cocoşi.

ady_lkw 23-08-09 20:52

imi cer scuze la toti ce i am deranjat,multi dintre voi ma cunosc deci stiu cu cine vb. din respect asta e ultima mea postare si cine mai comenteaza la adresa mea de ex. copii care nu le au crescut nici puful vom vb fata in fata **ca sa nu vb de cei ce conduc masina lu mama si tata si care inbogatesc anumite firme din oras si inteleg prin tuning ceasuri cu plasma led uri si neoane. si sunt incurajati de acestia** Inca o datata scuze pt. toti care v am suparat .Dar sincer nu asa se descrie o comunitate. ma banna ti iar?

ghici_robert 23-08-09 21:04

DarkDevil666 ai dreptate cu opelurile alea la 500 euro eu cumpar 3 olcituri de bani astia si am curajul sa te provoc la un poligon la timp oricand si cu orice masina ai tu :D
Sper ca nu m-am luat de vreounu cu 800 de cai si 4X4 ...si chiar daca ar fi asa ...provocarea ramane lansata :) prieteneste desigur nu la modul educativ :) si nu ar fi prima provocare pe care asi' pierdeo' dar pe mine ma tine cu o masina de 100 de euro sa provoc orice alta masina in poligon, oras sau macadam .....sa vedem daca nu cumva numai gura de unii... :D) ...sper ca nu s-a suparat DarkDevil666 .... sa-mi ziceti si mie cine e ca eu nu stiu :) ...si daca cumva te simti ofensat DarkDevil666 ...scuze nu asta era ideea :) ... ideea e ca pasiunea pt. masini si soferia nu au nici o legatura cu valoarea masinii ..... eu zic ca din contra cu cat ai masina mai tare si mai valoroasa cu atat scade valoarea soferului ........ daca vei termina o cursa cu o supermasina pe locul intai ...toata lumea va sti de acea masina ...daca vei termina o cursa pe locul intai cu un cazan de dacie sau orice alta ruginatiura.....toata lumea va sti acel sofer ........
Treaba asta e exact ca la femei, lumea poate spune in doua moduri :
Are DarkDevil666 o femeie buna rau ....
sau
Este una buna rau care vb cu unu DarkDevil666
La fel e si la masini ...poti fi in umbra unei masini si acea masina sa te puna in valoare sau poti sa conduci o masina si sa o pui in valoare...... un sofer adevarat da clasa pe orice masina .....
Asa e la noi la tara aici sunt multi barbati care sunt buni soferi .... poate cu timpul o sa evoluam si noi si o sa devenim baietzasi anonimi cu masini tari :)

NO OFENCE

AnDrEiCa 23-08-09 21:08

Quote:

Originally Posted by ghici_robert (Post 2580096)
DarkDevil666 ai dreptate cu opelurile alea la 500 euro eu cumpar 3 olcituri de bani astia si am curajul sa te provoc la un poligon la timp oricand si cu orice masina ai tu :D
Sper ca nu m-am luat de vreounu cu 800 de cai si 4X4 ...si chiar daca ar fi asa ...provocarea ramane lansata :) prieteneste desigur nu la modul educativ :) si nu ar fi prima provocare pe care asi' pierdeo' dar pe mine ma tine cu o masina de 100 de euro sa provoc orice alta masina in poligon, oras sau macadam .....sa vedem daca alti e numai gura de ei :D) ...sper ca nu s-a suparat DarkDevil666 .... sa-mi ziceti si mie cine e ca eu nu stiu :) ...si daca cumva te simti ofensat DarkDevil666 ...scuze nu asta era ideea :) ... ideea e ca pasiunea pt. masini si soferia nu au nici o legatura cu valoarea masinii ..... eu zic ca din contra cu cat ai masina mai tare si mai valoroasa cu atat scade valoarea soferului ........ daca vei termina o cursa cu o supermasina pe locul intai ...toata lumea va sti de acea masina ...daca vei termina o cursa pe locul intai cu un cazan de dacie sau orice alta ruginatiura.....toata lumea va sti acel sofer ........
Treaba asta e exact ca la femei, lumea poate spune in doua moduri :
Are DarkDevil666 o femeie buna rau ....
sau
Este una buna rau care vb cu unu DarkDevil666
La fel e si la masini ...poti fi in umbra unei masini si acea masina sa te puna in valoare sau poti sa conduci o masina si sa o pui in valoare...... un sofer adevarat da clasa pe orice masina .....
Asa e la noi la tara aici sunt multi barbati care sunt buni soferi .... poate cu timpul o sa evoluam si noi si o sa devenim baietzasi anonimi cu masini tari :)

NO OFENCE

Raspunde pe mess sa itit dau o poza cu farasu;))

ady_lkw 23-08-09 21:17

ROBERT ESTI CUMVA AVOCAT? HAI CA NE PLICTISESTI DEJA. CAUTATI DE LUCRU PE ALT FORUM.ESTI BAIAT DE TREABA DAR VAD CA ESTI AVOCAT PE INTERES. IN TIMP OAMENII SE SCHIMBA. APROPO DE CHILOMETRI CAT FACI TU PE AN? EU CAM 300 OOO PE AN DE 6 ANI DECI LASA TE DE MESERIE

aleks 23-08-09 21:30

ady_lkw
agresivitatea ta e exagerată, te rog frumos să-ti lămureşti problemele personale cu diverşi useri ai forumului prin mesaje private, foloseşti prea multe cuvinte tari, înjuraturi, ameninţări, care e problema? Dacă ai o răfuială personală cu anumite firme sau anumiţi useri care intră şi aici, rezolvă-le bărbăteşte, faţă în faţă, nu transforma topicul ăsta în câmp de bătaie.
Pur şi simplu am considerat că eşti un om care poate înţelege apropourile subtile, nu e nevoie să folosim metode inutile cum ar fi blocarea accesului la forum, eu te înţeleg că te supără superficialitatea unora, eu sunt crescut între şoferi de camion şi acolo lucrez de 10 ani de zile, dar să nu privim de sus pe toţi cei care au alte preferinţe sau alt mod de viaţă, nu e cazul să naştem la nesfârşit discuţii doar pentru că nu ne place ceea ce cred alţii.

ghici_robert 23-08-09 21:49

da cine e tipu ca eu nu stiu ...pe bune nu stiu :) ....eu nu stiu de ce zice el aici ...ce avocatul cui ...eu nu luam apararea nimaniu ...eu vb. de niste principii, .... concepte ....eu nici nu prea stiu clar cine e in spatele acestor IDuri de aici ..stiu de alin , de narcis si cam atat ...si mai am vreo 2 IDuri care banuiec cine sunt :)) cred ca am fost inteles gresit ....nu apar pe nimeni nici nu stiu cine esti si nici cu cine te certi ...poate ti-ai facut 2 IDuri ca sa te certzi singur :) ..... si care se supara pe mine ... este oleaca cu o problema...eu nu vreau sa supar pe nimeni doar i'mi sustin niste idei personale.... sory si scuze daca am suparat pe cineva .... vad pe aici chestii camioane , discutii ...eu chiar sunt fan Kamaz ..... https://www.youtube.com/watch?v=lUj6VQTVndU
Si iar ma mananca pe mine ...... dar la 300.000 / an nici nu ai ce alege de mine cu o ruginatura de masina intr-un poligon, ma faci varza........eu cred ca acolo ar trebui sa se masoare soferii nu pe forum :D:D:D:D
Deci nu ma mai intelege gresit ..chiar nu stiu cine esti si chiar nu iau apararea nimanui si chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni ...pe cuvant ....
DEci inca o data scuze daca am suparat pe cineva :P

ady_lkw 23-08-09 23:10

SA FITI IUBITI. NO COMMENT LA CEI CRESSCUTI PRINTRE SOFERI DE CAMION SI LA AIA CARE FAC UN TT CU UN CAZAN DE 100 EURO . STITI CE INSEAMNA LUD?

stefan_88 23-08-09 23:32

Sper ca v-a placut la eveniment :).
Si acuma sa trec la problemele cu certurile astea inutile de pe forum :
1. Darkdevill ... atat timp cat toti avem aceeasi pasiune , nu prea cred ca valoarea masinii pe care o conduci conteaza ...nu ? In loc sa aruncam cu noroi unii asupra celorlalti ...nu mai bine ne-am strange toti la o intalnire ..si sa mai invatam unii de la altii despre tuning , masini etc etc ? Ma indoiesc ca toti cei din comunitatea din P.Neamt is atotcunoscatori in domeniu auto .
2.ady_lkw .... degeaba ai X mii de kilometri facuti intr-un an ...atat timp cat acel metru din fata masinii conteaza ... nu crezi ? Eu unu nu te cunosc ...dar din cate obeserv ...nu cred ca ai fost la vreo intalnire saptamanala ... Poate vii intr-o vineri la ora 19:00 la stadion si ne impartasesti si noua putin din cunostiintele tale despre soferie , masini , tuning s.a.m.d ...ce zici ? Nu ar fi mai bine asa ...decat sa ne certam pe forum ?:)

Ali_ump 23-08-09 23:45

Ca sa mai schimbam subiectul aici ...ia uitati cine detine un record national la clasa in care a participat : https://forum.4tuning.ro/589-campiona...nationale.html

scturoag 23-08-09 23:57

Cineva din neamt ?!? care ?!? pune-ti o poza cu masina lui si cu "dotarile"(basii) :D ....daca aveti careva :D

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning