Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

zolley 27-10-07 14:40

re: Club Ford Capri

4 Attachment(s)
cum ar arata oare cu stopurile rotunde !!/????:lol: :arrow: :confused2

florin_cars 27-10-07 15:32

3 Attachment(s)
ma..eu zic k f frumos ..chiar acum cateva zile am urmarit un camion(KIA) :lol: sa-i pozez curu' :oops: ..pt stoape :wink:

florin_cars 27-10-07 15:37

ceva carburi Holley pt 2.8 V6 Ford, de la prietenii nostri americani pt prietenul nostru Cosmin care s-a cam saturat sa faca ce facem noi toti..:( adik sa carpim, suflam, reglam, jetam...
Good 4 Him :D :D

<200$
http://store.summitracing.com/partde...5&autoview=sku
200$-300$
http://store.summitracing.com/partde...5&autoview=sku
>300$
http://store.summitracing.com/partde...331+4294840075

3 bucati de la ieftin la ceva mai scump
toate sunt pt 2.8 Ford, soc electric, cutii manuale.

POWER 2 THE PEOPLEEE :twisted: :twisted:

codrin44 27-10-07 18:42

Quote:

Originally Posted by zolley (Post 1170549)
cum ar arata oare cu stopurile rotunde !!/????:lol: :arrow: :confused2

ca manta A ......huuuuuu

nitu_ovidiu82 28-10-07 22:31

un geam de spate dreapta care se deschide de capri, are cineva? si cam cat coasta?

silencer 28-10-07 23:53

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1170631)
ma..eu zic k f frumos ..chiar acum cateva zile am urmarit un camion(KIA) :lol: sa-i pozez curu' :oops: ..pt stoape :wink:

exact la stopurile alea m-am tot uitat si eu pe strada, dar sa faci cumva sa integrezi semnalul in cel care e stop, alalalt taiat la mijloc nu merge in veci.

florin_cars 29-10-07 21:14

pai fiecare cu placerea lui, dar merg si 4 doar din cele laterale :D
oricum sunt curios ce preturi au asemenera stoape NOI...fie ele chiar si de la KIA

zolley 29-10-07 22:40

1 Attachment(s)
cam ceva de genu ar arata !! ( cam ciudat parerea mea !! poza respectiva e modificata !!)

cosmineloo 30-10-07 00:21

suportzi gasim de v6 pt capri?
macar de imprumut? sa le copiez.
incercatzi sa facetzi o fapta buna ca vin sarbatorile si mos gerila o sa vina si anul asta cu deshtu in nas.

silencer 30-10-07 06:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by zolley (Post 1174580)
cam ceva de genu ar arata !! ( cam ciudat parerea mea !! poza respectiva e modificata !!)

arata cam ciudat pentru ca sunt prea luminoase stopurile in poza. oricum e prea mult alb in faruri dar acum arata mai realist, cred eu:

cv-03-btf 30-10-07 07:40

1 Attachment(s)
cand am cumparat masina si eu aveam 4 stopuri de rotunde... aratau foarte bine dar am cedat remarcilor ca erau de "tractor"..... ulterior mi-a parut rau ca le-am dat jos.. si ma gandeam sa-mi construiesc altele care sa fie cu 1...2 cm mai mari si mai plate luminate cu LED ..2 cu semnalizare pe mijloc iar celalalte 2 cu lumina pentru mers cu spatele... insa in prezent privirea mi-a fost furata de alte "stoape"....
no... amu' la care sa ma opresc..??!!!!

TZG@ 30-10-07 11:03

cele rotunde eu zic ca nu dau prea bine, astea gen mustang merg...

silencer 30-10-07 12:46

dar.. ce e in neregula cu cele standard de capri? cele de mk2 sunt superbe prin simplitate si ar merge oricand puse pe mk3, cat pt mk1, cele subtiri sunt perfecte. nu poti pune stopuri de mustang sau mai stiu io ce.. e kitch, oricat de bine ar da, e kitch.

cv-03-btf 30-10-07 13:42

...............astfel de modificari se intalnesc si la casele ( foarte ) mari...acum fiecare tre sa-si aleaga ce vrea de fapt sa faca cu masina... ori sa o aduca cat mai aproape de original.... si respect celor care au ales aceasta optiune... ori sa o ""tuneze""....
oadata ce ai spus cuvantul tuning s-au deschis noi orizonturi....si cine poate stabili limitele pana la care trebuie mers..???

cosmineloo 30-10-07 15:36

bine bine, dar niste suportzi nu gasim kiar de loc?

florin_cars 30-10-07 17:31

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by zolley (Post 1174580)

mie nu mi se pare ciudata, si poate ar merge si putin departate stopurile(intre ele) pe fiecare parte ;)

cele originale mie imi plac la nebunie..Zolley, dk iti pui altceva..te rog trimite-le inapoi la TM, k ma descurc eu cu ele si imi voi cumpara capra pt ele :wink: se stie k am mai facut asa ceva..acum am cumparat o gramada de piese..printre care o masca de un anume Ford, curand imi voi cumpara acel Ford...care culmea, chiar necesita acea masca :oops: :twisted: :twisted:

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 1175434)
bine bine, dar niste suportzi nu gasim kiar de loc?

Cosmine, suporti vezi dk te poate imprumuta Gabi..de fapt vezi dk iti poate face el un duplicat..trateaza pretul..pt k POATE :-P

cam asa arata(copiati ai lui, originali ai lui codrin) :arrow:

codrin44 30-10-07 19:55

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1175616)
Cosmine, suporti vezi dk te poate imprumuta Gabi..de fapt vezi dk iti poate face el un duplicat..trateaza pretul..pt k POATE :-P
cam asa arata(copiati ai lui, originali ai lui codrin) :arrow:

asta era acum 1 an. intre timp am facut alta pereke mult mai ok. dar dati-i omului o pereke de model sa-i pot face ceva frumos..

cv-03-btf 30-10-07 20:04

o intrebare... in cazul in care ati avea 4 faruri la masina... iar pe 2 si faza lunga si faza scurta... pe celalalte.. ce ati pune..?? lunga sau scurta..???

kirin 30-10-07 23:38

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1175951)
o intrebare... in cazul in care ati avea 4 faruri la masina... iar pe 2 si faza lunga si faza scurta... pe celalalte.. ce ati pune..?? lunga sau scurta..???

tot scurta,lunga o folosesti daca mergi la drumuri lungi noaptea inafara localitatii ...

p.s : mie imi plac stopurile rotunde...

cosmineloo 30-10-07 23:40

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 1175927)
asta era acum 1 an. intre timp am facut alta pereke mult mai ok. dar dati-i omului o pereke de model sa-i pot face ceva frumos..

io zic ca are dreptate.... kiar nu gasim o pereke de suporti?
e strigator la cer....mai rascolitzi si voi pe acolo pls...

florin_cars 30-10-07 23:50

asupra carui carb te-ai decis? dk te-ai decis :-P

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1175951)

scurta..cum a zis si kirin...mai mult ai nevoie de lumina deasa prin localitati decat lunga..ajunge "un set" de lunga ;)

dan_kamikaze 31-10-07 07:20

Am gasit un mk1 '72 1.5l pe numere vechi la un pret de fier vechi da masina arata cat de cat bine doar la aripile fata e de lucru si ceva la podul pedalier. Sa o iau?

cv-03-btf 31-10-07 08:06

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1176399)
Am gasit un mk1 '72 1.5l pe numere vechi la un pret de fier vechi da masina arata cat de cat bine doar la aripile fata e de lucru si ceva la podul pedalier. Sa o iau?

NU MAI STA PE GANDURI...!!!! deja sunt multi care au incins netul in cautarea ei.... :))

johnny111 31-10-07 08:31

Legat de stopuri, faruri si alte jmekerii: intrati pe site-ul Hella in Germania. In format PDF au catalogul de produse. Au faruri si lampi pentru autobuse si alte vehicule care se fac in serii mici. Au lampi spate rotunde cu led-uri in ce configuratie vreti. De asemenea au o gama larga de proiectoare de pus in grila, in sau pe bara, in fusta fata etc. Nu mai povestesc de faruri (au de faza scurta cu diametrul de 3". Din cate stiu eu, importatorul lor pe Romania e firma Elit (sau Elite). Va rog ca textul de mai sus sa fie considerat informare, nu reklama.

johnny111 31-10-07 08:33

Jante:
http://www.comp.co.uk/wheels/wheels....Modular+Wheels
Modelele VS si TS in configuratia 7j15, 4X108 costa 220 Lire/buc + transportul. Cine are bani ....

florin_cars 31-10-07 09:37

hai kamikazule..cumpara capra :lol:

hmmm..am eu ceva roti de genul VS...le am pe Sierra, tre' sa le fac ceva pooze..poate va intereseaza, k eu voi pune pe masina niste RS-uri, deci astea se duc cu 6 spitze :-P

DASCALUGABRIEL 31-10-07 10:04

florine rotile de pe sierra ce marime sint?am si eu niste rs pe 13,dar nu pun nik jos cu ele cu cossu

dan_kamikaze 31-10-07 17:23

gata platit avansu... urmeaza sa o iau..pun si poze km o aduc acasa...

panaitescud 31-10-07 17:30

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1177137)
gata platit avansu... urmeaza sa o iau..pun si poze km o aduc acasa...

felicitari:!::!: e gata stana si in ploiesti ;)

e vb de capra aia dupa .>bobalna>:?::?:

dan_kamikaze 31-10-07 19:20

nuuu dinn bucuresti... mk1 72...dar am mult de lucru la ea...
oricum fac doua ... asa k sper sa urmeze a treia....

panaitescud 31-10-07 20:07

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1177356)
nuuu dinn bucuresti... mk1 72...dar am mult de lucru la ea...
oricum fac doua ... asa k sper sa urmeze a treia....

ai deja planuri marete.;) ce motor are?

cv-03-btf 01-11-07 00:50

flo...
tu pe unde umblii...????? venit seba la cv.. ce sa-ti trimit..??!!!
sprite nu mai e...!!!

florin_cars 01-11-07 12:06

1 Attachment(s)
ba sa fie..k e promis un bax pe putin deja..:lol:

Quote:

Originally Posted by DASCALUGABRIEL (Post 1176563)
florine rotile de pe sierra ce marime sint?am si eu niste rs pe 13,dar nu pun nik jos cu ele cu cossu

am si din alea pe 13..le pun la vanzare imeidat k stau degeaba :lol:
astea sunt pe 14, 6 spitze..k si cea din poza cu RS-ul alb de mai jos ;)

florin_cars 01-11-07 12:53

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1177905)
flo...
tu pe unde umblii...????? venit seba la cv.. ce sa-ti trimit..??!!!
sprite nu mai e...!!!

Nu uita si carrrbbuullllllll :)

p.ady 01-11-07 19:41

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1178404)
ba sa fie..k e promis un bax pe putin deja..:lol:

am si din alea pe 13..le pun la vanzare imeidat k stau degeaba :lol:
astea sunt pe 14, 6 spitze..k si cea din poza cu RS-ul alb de mai jos ;)

dar ca cele de pe cea albastra, stie cineva de vinzare...ma refer la jenti..

codrin44 01-11-07 21:40

4 Attachment(s)
era un baiat cu niste poze reprezantand un capri prafuit in UK. de altfel masina e vedeta. iete poze

florin_cars 01-11-07 23:14

ehhh..V8 de Rover..3.5L..slabutz...cam cat un 3.0 V6 esSEX :-P

voi nu a-ti incercat nicicare sa-i inaltzatzi suspensia spate din suportii foilor?
e cel mai simplu lucru din cate am vazut pana acum..si aspectul merita 100% modificarea :twisted:

codrin44 02-11-07 17:30

da un V8 de 5,6 de pe un lincoln navigator merita oare efortul? are 660 kg sau am citit eu gresit? un 2.8 de-a nostru cat are?

florin_cars 02-11-07 18:06

e gresit man..nu poate avea atatea kg un V8, este enorm :wink:
2.8 complet fara cv are 200kg, 2.0 V6 fara nici o anexa, chel are 144kg..deci astea sunt din partea cuiva care a avut, are.si stie ce zice :)
nush cum de la GABI a iesit Cossu la ~400-500kg..e minciuna celor de la firma de transport..n-are cum nici la el..si nici la un Navigator cat o fi el de nou..fiind mult AL..nu poate trece de 500kg cu tot cu cv..nu cred :rolleyes2

cv-03-btf 06-11-07 06:39

muuhaaaa..ce credeti ca am gasit ieri intr-o curte..??!! un ford granada cu V6 carburatorul original si... alte " bunatati "!!!!!! asa..
al doi-lea lucru bun intamplat ieri.... avem o invitatie a " colegilor de suferinta din ungaria".... la o intalnire ce va avea loc in ungaria in luna august a anului 2008.... si vor participa proprietari si iubitori de capri din mai multe tari... celor interesati revin cu amanunte....
SE BAGA CINEVA..??!!!

All times are GMT +2. The time now is 17:42.

- Copyright 2026 4Tuning