![]() |
re: Club Ford Capri
4 Attachment(s)
cum ar arata oare cu stopurile rotunde !!/????:lol: :arrow: :confused2
|
3 Attachment(s)
ma..eu zic k f frumos ..chiar acum cateva zile am urmarit un camion(KIA) :lol: sa-i pozez curu' :oops: ..pt stoape :wink:
|
ceva carburi Holley pt 2.8 V6 Ford, de la prietenii nostri americani pt prietenul nostru Cosmin care s-a cam saturat sa faca ce facem noi toti..:( adik sa carpim, suflam, reglam, jetam...
Good 4 Him :D :D <200$ http://store.summitracing.com/partde...5&autoview=sku 200$-300$ http://store.summitracing.com/partde...5&autoview=sku >300$ http://store.summitracing.com/partde...331+4294840075 3 bucati de la ieftin la ceva mai scump toate sunt pt 2.8 Ford, soc electric, cutii manuale. POWER 2 THE PEOPLEEE :twisted: :twisted: |
Quote:
|
un geam de spate dreapta care se deschide de capri, are cineva? si cam cat coasta?
|
Quote:
|
pai fiecare cu placerea lui, dar merg si 4 doar din cele laterale :D
oricum sunt curios ce preturi au asemenera stoape NOI...fie ele chiar si de la KIA |
1 Attachment(s)
cam ceva de genu ar arata !! ( cam ciudat parerea mea !! poza respectiva e modificata !!)
|
suportzi gasim de v6 pt capri?
macar de imprumut? sa le copiez. incercatzi sa facetzi o fapta buna ca vin sarbatorile si mos gerila o sa vina si anul asta cu deshtu in nas. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
cand am cumparat masina si eu aveam 4 stopuri de rotunde... aratau foarte bine dar am cedat remarcilor ca erau de "tractor"..... ulterior mi-a parut rau ca le-am dat jos.. si ma gandeam sa-mi construiesc altele care sa fie cu 1...2 cm mai mari si mai plate luminate cu LED ..2 cu semnalizare pe mijloc iar celalalte 2 cu lumina pentru mers cu spatele... insa in prezent privirea mi-a fost furata de alte "stoape"....
no... amu' la care sa ma opresc..??!!!! |
cele rotunde eu zic ca nu dau prea bine, astea gen mustang merg...
|
dar.. ce e in neregula cu cele standard de capri? cele de mk2 sunt superbe prin simplitate si ar merge oricand puse pe mk3, cat pt mk1, cele subtiri sunt perfecte. nu poti pune stopuri de mustang sau mai stiu io ce.. e kitch, oricat de bine ar da, e kitch.
|
...............astfel de modificari se intalnesc si la casele ( foarte ) mari...acum fiecare tre sa-si aleaga ce vrea de fapt sa faca cu masina... ori sa o aduca cat mai aproape de original.... si respect celor care au ales aceasta optiune... ori sa o ""tuneze""....
oadata ce ai spus cuvantul tuning s-au deschis noi orizonturi....si cine poate stabili limitele pana la care trebuie mers..??? |
bine bine, dar niste suportzi nu gasim kiar de loc?
|
2 Attachment(s)
Quote:
cele originale mie imi plac la nebunie..Zolley, dk iti pui altceva..te rog trimite-le inapoi la TM, k ma descurc eu cu ele si imi voi cumpara capra pt ele :wink: se stie k am mai facut asa ceva..acum am cumparat o gramada de piese..printre care o masca de un anume Ford, curand imi voi cumpara acel Ford...care culmea, chiar necesita acea masca :oops: :twisted: :twisted: Quote:
cam asa arata(copiati ai lui, originali ai lui codrin) :arrow: |
Quote:
|
o intrebare... in cazul in care ati avea 4 faruri la masina... iar pe 2 si faza lunga si faza scurta... pe celalalte.. ce ati pune..?? lunga sau scurta..???
|
Quote:
p.s : mie imi plac stopurile rotunde... |
Quote:
e strigator la cer....mai rascolitzi si voi pe acolo pls... |
asupra carui carb te-ai decis? dk te-ai decis :-P
Quote:
|
Am gasit un mk1 '72 1.5l pe numere vechi la un pret de fier vechi da masina arata cat de cat bine doar la aripile fata e de lucru si ceva la podul pedalier. Sa o iau?
|
Quote:
|
Legat de stopuri, faruri si alte jmekerii: intrati pe site-ul Hella in Germania. In format PDF au catalogul de produse. Au faruri si lampi pentru autobuse si alte vehicule care se fac in serii mici. Au lampi spate rotunde cu led-uri in ce configuratie vreti. De asemenea au o gama larga de proiectoare de pus in grila, in sau pe bara, in fusta fata etc. Nu mai povestesc de faruri (au de faza scurta cu diametrul de 3". Din cate stiu eu, importatorul lor pe Romania e firma Elit (sau Elite). Va rog ca textul de mai sus sa fie considerat informare, nu reklama.
|
Jante:
http://www.comp.co.uk/wheels/wheels....Modular+Wheels Modelele VS si TS in configuratia 7j15, 4X108 costa 220 Lire/buc + transportul. Cine are bani .... |
hai kamikazule..cumpara capra :lol:
hmmm..am eu ceva roti de genul VS...le am pe Sierra, tre' sa le fac ceva pooze..poate va intereseaza, k eu voi pune pe masina niste RS-uri, deci astea se duc cu 6 spitze :-P |
florine rotile de pe sierra ce marime sint?am si eu niste rs pe 13,dar nu pun nik jos cu ele cu cossu
|
gata platit avansu... urmeaza sa o iau..pun si poze km o aduc acasa...
|
Quote:
e vb de capra aia dupa .>bobalna>:?::?: |
nuuu dinn bucuresti... mk1 72...dar am mult de lucru la ea...
oricum fac doua ... asa k sper sa urmeze a treia.... |
Quote:
|
flo...
tu pe unde umblii...????? venit seba la cv.. ce sa-ti trimit..??!!! sprite nu mai e...!!! |
1 Attachment(s)
ba sa fie..k e promis un bax pe putin deja..:lol:
Quote:
astea sunt pe 14, 6 spitze..k si cea din poza cu RS-ul alb de mai jos ;) |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
era un baiat cu niste poze reprezantand un capri prafuit in UK. de altfel masina e vedeta. iete poze
|
ehhh..V8 de Rover..3.5L..slabutz...cam cat un 3.0 V6 esSEX :-P
voi nu a-ti incercat nicicare sa-i inaltzatzi suspensia spate din suportii foilor? e cel mai simplu lucru din cate am vazut pana acum..si aspectul merita 100% modificarea :twisted: |
da un V8 de 5,6 de pe un lincoln navigator merita oare efortul? are 660 kg sau am citit eu gresit? un 2.8 de-a nostru cat are?
|
e gresit man..nu poate avea atatea kg un V8, este enorm :wink:
2.8 complet fara cv are 200kg, 2.0 V6 fara nici o anexa, chel are 144kg..deci astea sunt din partea cuiva care a avut, are.si stie ce zice :) nush cum de la GABI a iesit Cossu la ~400-500kg..e minciuna celor de la firma de transport..n-are cum nici la el..si nici la un Navigator cat o fi el de nou..fiind mult AL..nu poate trece de 500kg cu tot cu cv..nu cred :rolleyes2 |
muuhaaaa..ce credeti ca am gasit ieri intr-o curte..??!! un ford granada cu V6 carburatorul original si... alte " bunatati "!!!!!! asa..
al doi-lea lucru bun intamplat ieri.... avem o invitatie a " colegilor de suferinta din ungaria".... la o intalnire ce va avea loc in ungaria in luna august a anului 2008.... si vor participa proprietari si iubitori de capri din mai multe tari... celor interesati revin cu amanunte.... SE BAGA CINEVA..??!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning