Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Focsani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani.html)
-   -   Cafeneaua membrilor 4t din Focşani (https://forum.4tuning.ro/610-focsani/19958-cafeneaua-membrilor-4t-focsani.html)

valitataye 08-09-10 08:36

Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani

eu zic ca cel mai bine ar sta la sectiunea accidente;)

mikinina 09-09-10 10:04

Cine reconditioneaza/vopseste in Focsani jante de aliaj?

VN23TDR 09-09-10 10:12

Quote:

Originally Posted by mikinina (Post 3645313)
Cine reconditioneaza/vopseste in Focsani jante de aliaj?

0762 689 795 - Nicu

mikinina 09-09-10 10:35

Altcineva?El nu mai face...
Am un set de anvelope Fulda de iarna 205/60/16 rulate doar o iarna,uzura cam 1mm...are cineva nevoie?Am si poze...

VN23TDR 09-09-10 11:02

Quote:

Originally Posted by mikinina (Post 3645417)
Altcineva?El nu mai face...

0768 441 301 - Bogdan

vlad_csl 09-09-10 11:14

Quote:

Originally Posted by VN23TDR (Post 3645512)
0768 441 301 - Bogdan

nu mai face reclama la toti bulangii!!!!!! asta e cel mai prost vopsitor din focsani. macar da un sfat bun.... nicu da da astalalt e tranta rau.

mikinina 09-09-10 11:23

As prefera persoane care au experienta in domeniu nu vreo fita de 20 ani...

vn-08-nen 09-09-10 23:35

1 Attachment(s)
Gotta see this ! OMG what engiene it is ? Space rocket !?:shock::shock:

johnsonxxl 09-09-10 23:45

ai gresit sectiunea ;) si e destul de vechi filmuletul il stiu de mult

valitataye 10-09-10 07:50

nen e de pe youtube luat:lol:

vn-08-nen 10-09-10 13:14

stiu . l-am gasit prin pc :P

detroit muscle 15-09-10 19:33

cine imi poate da o idee cum as putea sa acopar unele sgarieturi pe masina?acestea sunt putin cam adanci ca se simt la unghie.foarte putin dar se simte.am citit pe unele forumuri si acele carioci care se da peste zgarieturi costa in jur de 20 de lei si acum vine bomba:"nu luati fratilor ca mie mi-a facut si mai mult rau.mi-a mancat si mai mult vopseaua si este si mai vizibila zgarietura","luati cu incredere eu dau cam o data la 6 luni si se tine foarte bine si la ploaie si la jetul de apa si la toate","eu o am de 4 ani data si sta foarte bine.nu am nimic de reprosat".spuneti-mi fratilor o asa zisa solutie minune,un marcker sau ceva lichid.sa fie de durata si ieftin in acelasi timp.

johnsonxxl 15-09-10 19:47

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3660504)
cine imi poate da o idee cum as putea sa acopar unele sgarieturi pe masina?acestea sunt putin cam adanci ca se simt la unghie.foarte putin dar se simte.am citit pe unele forumuri si acele carioci care se da peste zgarieturi costa in jur de 20 de lei si acum vine bomba:"nu luati fratilor ca mie mi-a facut si mai mult rau.mi-a mancat si mai mult vopseaua si este si mai vizibila zgarietura","luati cu incredere eu dau cam o data la 6 luni si se tine foarte bine si la ploaie si la jetul de apa si la toate","eu o am de 4 ani data si sta foarte bine.nu am nimic de reprosat".spuneti-mi fratilor o asa zisa solutie minune,un marcker sau ceva lichid.sa fie de durata si ieftin in acelasi timp.

polish

vn-61-xxl 15-09-10 20:46

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3660531)
polish

nu o sa iasa la polish ...ce ai ?? dai degeaba ,daca omu spune e putin adanca cum sa mai iasa ? potin chit j vopsea q pensulik;)

johnsonxxl 15-09-10 21:01

Quote:

Originally Posted by vn-61-xxl (Post 3660677)
nu o sa iasa la polish ...ce ai ?? dai degeaba ,daca omu spune e putin adanca cum sa mai iasa ? potin chit j vopsea q pensulik;)

sa incerce cu polish si daca nu iese vopsea

uskt2005 16-09-10 07:06

Daca agata la unghie singura solutie este vopsitul, nu va mai incredeti in solutiile minune ce le vedeti la TV - SHOP :!:

johnsonxxl 16-09-10 07:24

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3661298)
Daca agata la unghie singura solutie este vopsitul, nu va mai incredeti in solutiile minune ce le vedeti la TV - SHOP :!:

alea cu ''carioca fermecata'' e o mare vrajeala :lol:

detroit muscle 16-09-10 08:30

pffffff...:sad::sad::sad:cu vopsitu sunt si bani cheltuiti si daca o zgarie iar ma omor io si daca il prind il omor p el/ea...cu pensula nu cred ca da bine la ochi dupa aia...la polish nu iese ca am intrebat si a zis ca daca se simte la unghie nu se rezolva nimic(tare nu se simte,dar se simte si asta incurca mult) si am zis ca macar cateva luni pana face garaj sa mearga cu carioca daia dar se pare ca Romania iar m-a dezamagit:D

si m-am mai gadit la o treaba dar nu stiu cat de eficienta poate fi:sa gasesc pe cineva care trage dungi subtiri si sa ii faca la finete o dungulitza foarte subtire dar nici asta nustiu cat de bine da la ochi dupa aia...

carioci dalea sunt si la noi la carrefour,costa vreo 20 de lei si sunt pe culori.alea de la tv-shop am vazut ca sunt transparente.eu as cumpara una si as incerca pe bicicleta sa vad daca strica sau daca repara ceva si atunci dau si pe masina.nu as da 150 de lei de la tv shop ca sa imi stric masina de tot si pierd si bani si masina,dar ma incanta sa dau 20 de lei sa stric bicicleta daca chiar nu e buna.pana la urma nu iti bagi unghia in gat ca de la 20 la 150 de lei e diferenta...:o

uskt2005 16-09-10 08:58

Ce culoare e masina?
O alta varinata ar fi cu o scobitoare sa bagi vopsea la culoare in santul zgarieturii si apoi sa incerci la polish pt estompare
Dar polish dupa o perioada nu la 1-2 ore sau chiar o zi.....bine ar fi dupa o luna asa....

detroit muscle 16-09-10 09:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 3661441)
Ce culoare e masina?
O alta varinata ar fi cu o scobitoare sa bagi vopsea la culoare in santul zgarieturii si apoi sa incerci la polish pt estompare
Dar polish dupa o perioada nu la 1-2 ore sau chiar o zi.....bine ar fi dupa o luna asa....

asta e masina ca model si culoare.poza e dupa net
si nu cred ca ar merge ca nu e chiar asa de adand.imagineaza-ti ca tai un ac de seringa pe lung si faci o jumatati.cam cat o jumatate deaia de ac e adancitura.

vn-08-nen 16-09-10 11:05

Nu se scot cu polish .. oricare ar fi el ... el scoate cat de cat zgarieturile dar cele insesizabile ...

Carioca aia de care zici , am auzit ca e buna si din mai multe parti care au folosit pe masina proprie ...

Cu vopsitul asa si asa , ptr ca daca e prea veche masina iti dai seama ca nici vopseaua nu e noua si ma refer la luciu , culoare etc. ii va fi greu sau usor depinde de vopsitor sa iti nimereasca aceeasi culoare ...

Eu zic sa iei gaz lichid si dai cu carpa imbibata in gaz ,unde sunt zgarieturi ( daca a prins rugina sau a fost umed , ud ... ) si apoi markerul cu pricina !

Spor !

detroit muscle 16-09-10 15:29

eu am pus o intrebare banala dar tot o data importanta pentru ca toti ne dam cu capu de pereti cand vedem masina zgariata in parcare.asa ca nu vad motivu sa va contraziceti atata.eu am zis ca daca iau o carioca iau ceva ieftin sa nu dau 150 d lei la televizor si sa ma dau cu capu de toti peretii ca nu e bun.

fisan 16-09-10 15:45

ba nu luati carioca deaia de la carefour k am patito miam facut o ***** pe masina de mai mare dragul x(X(X( si am fost leam zis la aia in carefour si au zis k nus de vina ei, ci firma producatoare, miam bagat si eu p..a si am plekt

fisan 16-09-10 15:48

Quote:

Originally Posted by vn-08-nen (Post 3661690)
Nu se scot cu polish .. oricare ar fi el ... el scoate cat de cat zgarieturile dar cele insesizabile ...

Carioca aia de care zici , am auzit ca e buna si din mai multe parti care au folosit pe masina proprie ...

Cu vopsitul asa si asa , ptr ca daca e prea veche masina iti dai seama ca nici vopseaua nu e noua si ma refer la luciu , culoare etc. ii va fi greu sau usor depinde de vopsitor sa iti nimereasca aceeasi culoare ...

Eu zic sa iei gaz lichid si dai cu carpa imbibata in gaz ,unde sunt zgarieturi ( daca a prins rugina sau a fost umed , ud ... ) si apoi markerul cu pricina !

Spor !

nen daca nu ai incercat numai da sfaturii...si adumii si mie pe aia kre au dat cu carioca de la carefour si le-a iesit:) aia de la teleshoping nu face nici aia nimica

detroit muscle 16-09-10 15:48

Quote:

Originally Posted by fisan (Post 3662362)
ba nu luati carioca deaia de la carefour k am patito miam facut o ***** pe masina de mai mare dragul x(X(X( si am fost leam zis la aia in carefour si au zis k nus de vina ei, ci firma producatoare, miam bagat si eu p..a si am plekt

ce a facut mai rau?poate sa sape si mai tare in vopsea?fii putin mai exact ca nu vreau sa f** masina de tot.ms

fisan 16-09-10 15:52

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3662371)
ce a facut mai rau?poate sa sape si mai tare in vopsea?fii putin mai exact ca nu vreau sa f** masina de tot.ms

deci ala este pe culori...mi-am luat negru metalizat pentru mine aveam o zgarietura f subtire de vreo 10cm am dat cu ala am zis k o astupa si nu o sa se mai vada k dau cu negru peste, de unde atata am dat si mi sa facut GRI si din carioca iese negru knd pui pe masina se vede GRI x(X(X(

uskt2005 16-09-10 15:54

Nu poti da cu ea, curge ca draq din ea, aiurea, nush sa iti explic.
Ca sa curga vopsea trebuie sa apesi pe varf si cand zici ce draq are de nu curge odata te trezesti cu un suvoi de vopsea.....

Asta unu la mana si doi....nu nimeresti culoarea.

Din datele problemei ti-am zis ai doua varinate:

Vopsesti tot elementul sau bagi cu varful unei scobitori in vopsea si apoi dai in gaura, dupa o perioada polish si cam asta e....

detroit muscle 16-09-10 15:58

am dat de proba pe bicicleta si dupa ce s-a uscat am dat cu dela de spalat geamurile ca sa spal surplusul de vopsea dupa margine si vad ca se tine bine.acum tinand cont si te sfaturile voastre chiar nu stiu ce sa fac.ma bate gandu sa incerc pe prag jos de tot sa vad cum sta.oricum poate mai vin si altii cu idei si vad poate o scot la capat cu ceva mai ieftin.ms si asa imi place sa fie forumul.cand cineva intreaba ceva sa i se raspunda frumos.nu cu fitze sau mai stiu eu ce mistocarii.ms

johnsonxxl 16-09-10 17:05

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3662323)
eu am pus o intrebare banala dar tot o data importanta pentru ca toti ne dam cu capu de pereti cand vedem masina zgariata in parcare.asa ca nu vad motivu sa va contraziceti atata.eu am zis ca daca iau o carioca iau ceva ieftin sa nu dau 150 d lei la televizor si sa ma dau cu capu de toti peretii ca nu e bun.

si ti sa raspuns..nu folosi carioca...ori polish sa vezi daca iese daca nu fa cum a zis uskt cu o scobitoare..alte variante nu ai(ieftine)

detroit muscle 17-09-10 07:22

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 3662525)
si ti sa raspuns..nu folosi carioca...ori polish sa vezi daca iese daca nu fa cum a zis uskt cu o scobitoare..alte variante nu ai(ieftine)

ce am scris eu era pentru voi care de la o simpla intreare incepeti cu tot felu de afirmatii care deranjeaza pe altu si de la astea se duc la certuri.si cei care se cred diferiti se stiu

tek_tm3 17-09-10 08:29

Quote:

Originally Posted by detroit muscle (Post 3662390)
am dat de proba pe bicicleta si dupa ce s-a uscat am dat cu dela de spalat geamurile ca sa spal surplusul de vopsea dupa margine si vad ca se tine bine.acum tinand cont si te sfaturile voastre chiar nu stiu ce sa fac.ma bate gandu sa incerc pe prag jos de tot sa vad cum sta.oricum poate mai vin si altii cu idei si vad poate o scot la capat cu ceva mai ieftin.ms si asa imi place sa fie forumul.cand cineva intreaba ceva sa i se raspunda frumos.nu cu fitze sau mai stiu eu ce mistocarii.ms

daca dai doar vopsea, fara lac n-o sa-ti tina (asa am patit eu la logan ,dupa 2-3 spalari cu presiune s-a luat si i-am tras o folie peste :D)
daca zgarietura n-a patruns in stratul de vopsea, poti incerca un spray cu lac si apoi polish
daca a patruns si a ajuns la tabla...e nasol

detroit muscle 17-09-10 15:35

Quote:

Originally Posted by tek_tm3 (Post 3663741)
daca dai doar vopsea, fara lac n-o sa-ti tina (asa am patit eu la logan ,dupa 2-3 spalari cu presiune s-a luat si i-am tras o folie peste :D)
daca zgarietura n-a patruns in stratul de vopsea, poti incerca un spray cu lac si apoi polish
daca a patruns si a ajuns la tabla...e nasol

aham ms mult.asa imi place sa se vorbeasca fara cearta...:-P

mikinina 21-09-10 12:43

reconditionari jante (foarte putin zgiriate,doar una are buza frecata maxim 2 mm adincime) cu vopsit in ce culoare vreau face careva repede bine si ieftin?

fisan 21-09-10 13:29

Quote:

Originally Posted by mikinina (Post 3673176)
reconditionari jante (foarte putin zgiriate,doar una are buza frecata maxim 2 mm adincime) cu vopsit in ce culoare vreau face careva repede bine si ieftin?

repede si ieftin (acum depinde de timp care il are)
sa te convingi de jante vopsite de el, vezi mai multe masini in oras: focusu meu, seat cordoba 21 lau, scoda XZY, astra H UOY si etc:)
0742189592 IONUT

mikinina 21-09-10 13:35

am vorbit,multumesc.
pune-mi pe PM niste poze daca ai...

fisan 21-09-10 15:31

Quote:

Originally Posted by mikinina (Post 3673262)
am vorbit,multumesc.
pune-mi pe PM niste poze daca ai...

nu am poze dekt cu a mea, dar le vezi prin oras pe restu:)

mikinina 21-09-10 18:44

la cit ies prin oras mai bine caut in sectiunea dedicata.

grosu 28-09-10 18:11

.........

detroit muscle 28-09-10 18:52

daca masina este in parcare,parcata normal cu motorul oprit si altu o loveste din fata sare airbag-ul?

uskt2005 28-09-10 19:32

depinde de impact cat este de tare incat sa ajunga la senzor si....nu poate sari decat de la masina in miscare, la cea din parcare nu

All times are GMT +2. The time now is 09:59.

- Copyright 2026 4Tuning