![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
Quote:
din plictiseala ;) |
Era din cauza oboselii am scris noaptea .. Ms oricum
|
Care merge la bulgari de 1 mai .. sa plecam dimineatza si sa ne intoarcem seara ??!?!?
|
poate stam si vreo 2-3zile c ziceti?
|
nu stiu daca mai este locuri
|
cine a vazut prin oras dacia verde cu faruri de kalos ,modelul cu semnalizarea si pozitia in far ?arata mult mai oribil decat orice alta dacie "tunata"
|
hahha..eu am vazut..dacie cu faruri/grila/bara de seat ibiza nou..:lol: arata hidos..
|
Pe aia cu faruri de Kalos n-am vazut-o, dar cealalta....a fost parcata o perioada langa Kauffland...
|
apropo ..sa deschis kauffland:))) care a fost sa vada cum e?
|
ce se vinde acolo? :)
|
Am fost eu azi...e un fel de InterEX 2, dar cu un DoMo in plus...big dissappointment :sad: si cat tam-tam s-a facut...
|
care venitzi la concertu parazitii din seara asta din el comandante ?!
|
e naspa la mazinu ala...e langa mine..dezamagitor..
|
1 Attachment(s)
|
|
vom fi acolo:)
|
Quote:
|
e hidoasa rau de tot man si dupa cum observi toti fac masina doar in fata ,bari,spoiler-e ,faruri ,capota gaurita ,.....pe lateral si in spate nu vezi nimic "tuning"
|
Quote:
|
da are cineva idee despre masina acea galbena cu grila imensa de audi ,,,,este parcata mai mereu la intersectia dintre mangaliei si pandurului ......stopurile park-s de ford ,, ,,,,dak o sa o vedeti e criminala masina ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,credeti-ma
|
Quote:
|
da da aia e ,,, stii exact ce masina e ?
si ce are omu prin cap ? |
e un audi mai vechi,80 cred.
de gand nu stiu ce are dar ... masina e "tunata" p.s : omu` are 2 nepoate bunicele :D |
:)) faza e ca pe om nu il ploua cand se plimba chiar daca are o tinichea dar pe tine cred ca te face fleasca ploaia asteptand autobuzul in statie .s-a gasit cine sa comenteze masinile din oras
|
cu cine vorbesti ?
|
cu pustiu"
|
auzi in primu rand nu am discutat mashina ,,,,am intrebat ..nam facut nici un fel de remarca ,,,,da ma rog ai simtit nevoi sa te umfli u la mine ....de ce nu-mi pot da seama ,,,,,si stai linistit k am destui prieteni la care sa pot apela si posibilitatea sa iau taxiu ......si nu ma va ploua in cap ...nu-ti face griji ptr mine .......eventual cand vei vedea cu ce voi iesi la 18 ani pe strazi vom mai vb ......dar te asigur k va fi ceva grav ,,,,,,
|
ce varsta ai acuma?16?mai are/ai de asteptat...
|
Gata Cu Off Topicul.
|
azi pe tomis ,la cafe bourboun ce masina putea sa fie trasa neregulamentar ? mercedes SLR 772 ,nr de bucuresti rosii,baiatul patronului de la Rex
|
si asera am lam vazut la REX ...e criminalllllllllll.....si frate au inceput masinile sa apara ....eu daca stau in agigea ..trec ff multi spre statiuni ....
|
sa vezi lambo galben cu eleron negru ,dar sa vezi minunatie de ferrari ,nu ma intrebati modelul ca nu scria pe spate :P:P .super masini oricum
|
2 Attachment(s)
o mica parte din ce va urma .. cu telefonu
|
da porschele ala alb cu jenti custom cu sigla porsche imprimata in jante l-atzi vazut?...a fost prezentat shi la 4tday....e bestiala mashina.....shi cum urla...sa terminat!
|
Quote:
|
nush daca a calcato...cand lai vazut u.....mie unu mia placut cum suna toba mai ales in blana.....shi jentzile..pot sa zic ca i se potrivesc ..plus ca e o idee unica
|
Eu am vazut Porsche-ul in parc la lic. Mircea, se circula cu dificultate, dar el ramanea putin in urma celorlalti, ca sa aiba loc sa-i dea o mica talpa pe aprox. 5-10 m...
Ce sa-ti zic, nu avea loc sa o calce prea tare, dar se vedea ca ii place "despre" masina lui...si nu stiu din ce motiv, dar se auzea doar o zdranganeala care mi-a sunat foarte cunoscut...in fine, poate mi-am facut eu o impresie proasta din cauza ca a trecut de 10-15 ori pe-acolo :rolleyes2 . Cat despre alte masini vazute azi acolo....WOOOOW....am crezut ca e vreun show-room pe-acolo...chiar au fost cateva "bucati bune" :lol: |
sa vedem ce o sa apara azi p la curse ;) .. + la rex :D
|
Frumos raliu ....se putea si mai bine anu trecut parca a fost ceva mai frumos ......
|
anu trecut au fost mai multzi participantzi dar a fost super buna organizarea .. se vede profesionalismul si experientza curselor trecute
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning