Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

Psycho 14-04-07 18:10

re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 847044)
Deja ai uitat unde ai scris la 4tuning days? Sau tea pus cineva sa scri la un anumit topic?

scrii cu doi de ii :) .. care este .. cu doi de prosti asa-mi zicea mie invatatoru ;)

din plictiseala ;)

CT-07-APV 15-04-07 12:39

Era din cauza oboselii am scris noaptea .. Ms oricum

Psycho 17-04-07 10:50

Care merge la bulgari de 1 mai .. sa plecam dimineatza si sa ne intoarcem seara ??!?!?

CT-87-ADY 17-04-07 11:28

poate stam si vreo 2-3zile c ziceti?

Psycho 19-04-07 08:32

nu stiu daca mai este locuri

GABBY_ 19-04-07 11:25

cine a vazut prin oras dacia verde cu faruri de kalos ,modelul cu semnalizarea si pozitia in far ?arata mult mai oribil decat orice alta dacie "tunata"

peter 19-04-07 11:53

hahha..eu am vazut..dacie cu faruri/grila/bara de seat ibiza nou..:lol: arata hidos..

quick_5hifter 19-04-07 12:26

Pe aia cu faruri de Kalos n-am vazut-o, dar cealalta....a fost parcata o perioada langa Kauffland...

leonard 19-04-07 21:42

apropo ..sa deschis kauffland:))) care a fost sa vada cum e?

CT-87-ADY 20-04-07 00:11

ce se vinde acolo? :)

quick_5hifter 20-04-07 00:44

Am fost eu azi...e un fel de InterEX 2, dar cu un DoMo in plus...big dissappointment :sad: si cat tam-tam s-a facut...

Psycho 20-04-07 08:46

care venitzi la concertu parazitii din seara asta din el comandante ?!

peter 20-04-07 20:25

e naspa la mazinu ala...e langa mine..dezamagitor..

dan_m3 22-04-07 13:52

1 Attachment(s)
si uite ca pina la urma am ajuns si pina pe plaja ;):)

Attachment 255085

:rolleyes2

GRIGO 23-04-07 13:35

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=42

GABBY_ 23-04-07 15:00

vom fi acolo:)

Most_Wanted 24-04-07 10:16

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 859885)
cine a vazut prin oras dacia verde cu faruri de kalos ,modelul cu semnalizarea si pozitia in far ?arata mult mai oribil decat orice alta dacie "tunata"

man am vazut si eu dacia verde ...faruri de kalos ...MAIII >>>MIAR FII RUSINE SA MERG CU EA ASA...si soferu vazanad ce ne holbam vreo 3 -4 insi la ea....sa vezi ce madru era ell ...care este ....da nu stie dece ne uitam noi asa ...

GABBY_ 24-04-07 12:11

e hidoasa rau de tot man si dupa cum observi toti fac masina doar in fata ,bari,spoiler-e ,faruri ,capota gaurita ,.....pe lateral si in spate nu vezi nimic "tuning"

quick_5hifter 24-04-07 19:19

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 868239)
e hidoasa rau de tot man si dupa cum observi toti fac masina doar in fata ,bari,spoiler-e ,faruri ,capota gaurita ,.....pe lateral si in spate nu vezi nimic "tuning"

...nu ca ar iesi ceva mai bun, dar deh...modificarile de calitate la exterior COSTA !

ADDOstreet_racer 25-04-07 11:32

da are cineva idee despre masina acea galbena cu grila imensa de audi ,,,,este parcata mai mereu la intersectia dintre mangaliei si pandurului ......stopurile park-s de ford ,, ,,,,dak o sa o vedeti e criminala masina ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,credeti-ma

kirin 25-04-07 20:23

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 869963)
da are cineva idee despre masina acea galbena cu grila imensa de audi ,,,,este parcata mai mereu la intersectia dintre mangaliei si pandurului ......stopurile park-s de ford ,, ,,,,dak o sa o vedeti e criminala masina ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,credeti-ma

la tinichigeria aia ?

ADDOstreet_racer 25-04-07 22:48

da da aia e ,,, stii exact ce masina e ?
si ce are omu prin cap ?

kirin 26-04-07 00:02

e un audi mai vechi,80 cred.

de gand nu stiu ce are dar ... masina e "tunata"

p.s : omu` are 2 nepoate bunicele :D

GABBY_ 26-04-07 00:12

:)) faza e ca pe om nu il ploua cand se plimba chiar daca are o tinichea dar pe tine cred ca te face fleasca ploaia asteptand autobuzul in statie .s-a gasit cine sa comenteze masinile din oras

kirin 26-04-07 11:42

cu cine vorbesti ?

GABBY_ 27-04-07 01:38

cu pustiu"

ADDOstreet_racer 27-04-07 10:34

auzi in primu rand nu am discutat mashina ,,,,am intrebat ..nam facut nici un fel de remarca ,,,,da ma rog ai simtit nevoi sa te umfli u la mine ....de ce nu-mi pot da seama ,,,,,si stai linistit k am destui prieteni la care sa pot apela si posibilitatea sa iau taxiu ......si nu ma va ploua in cap ...nu-ti face griji ptr mine .......eventual cand vei vedea cu ce voi iesi la 18 ani pe strazi vom mai vb ......dar te asigur k va fi ceva grav ,,,,,,

kirin 27-04-07 11:47

ce varsta ai acuma?16?mai are/ai de asteptat...

ERY 27-04-07 12:27

Gata Cu Off Topicul.

GABBY_ 27-04-07 21:49

azi pe tomis ,la cafe bourboun ce masina putea sa fie trasa neregulamentar ? mercedes SLR 772 ,nr de bucuresti rosii,baiatul patronului de la Rex

Most_Wanted 28-04-07 14:29

si asera am lam vazut la REX ...e criminalllllllllll.....si frate au inceput masinile sa apara ....eu daca stau in agigea ..trec ff multi spre statiuni ....

GABBY_ 28-04-07 16:12

sa vezi lambo galben cu eleron negru ,dar sa vezi minunatie de ferrari ,nu ma intrebati modelul ca nu scria pe spate :P:P .super masini oricum

Psycho 28-04-07 16:17

2 Attachment(s)
o mica parte din ce va urma .. cu telefonu

leonard 28-04-07 20:30

da porschele ala alb cu jenti custom cu sigla porsche imprimata in jante l-atzi vazut?...a fost prezentat shi la 4tday....e bestiala mashina.....shi cum urla...sa terminat!

quick_5hifter 28-04-07 22:49

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 875506)
da porschele ala alb cu jenti custom cu sigla porsche imprimata in jante l-atzi vazut?...a fost prezentat shi la 4tday....e bestiala mashina.....shi cum urla...sa terminat!

Cum urla? L-am vazut si auzit azi de la cativa metri, suna ca o dacie ordinara....ii bazaie toba nasol rau de tot...iar jantele sunt cam aiurea, +kitch...parerea mea.

leonard 28-04-07 23:27

nush daca a calcato...cand lai vazut u.....mie unu mia placut cum suna toba mai ales in blana.....shi jentzile..pot sa zic ca i se potrivesc ..plus ca e o idee unica

quick_5hifter 29-04-07 00:44

Eu am vazut Porsche-ul in parc la lic. Mircea, se circula cu dificultate, dar el ramanea putin in urma celorlalti, ca sa aiba loc sa-i dea o mica talpa pe aprox. 5-10 m...
Ce sa-ti zic, nu avea loc sa o calce prea tare, dar se vedea ca ii place "despre" masina lui...si nu stiu din ce motiv, dar se auzea doar o zdranganeala care mi-a sunat foarte cunoscut...in fine, poate mi-am facut eu o impresie proasta din cauza ca a trecut de 10-15 ori pe-acolo :rolleyes2 .

Cat despre alte masini vazute azi acolo....WOOOOW....am crezut ca e vreun show-room pe-acolo...chiar au fost cateva "bucati bune" :lol:

Psycho 29-04-07 11:56

sa vedem ce o sa apara azi p la curse ;) .. + la rex :D

03NGJ 29-04-07 23:18

Frumos raliu ....se putea si mai bine anu trecut parca a fost ceva mai frumos ......

Psycho 30-04-07 11:58

anu trecut au fost mai multzi participantzi dar a fost super buna organizarea .. se vede profesionalismul si experientza curselor trecute

All times are GMT +2. The time now is 12:29.

- Copyright 2026 4Tuning