![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Re: orea au iesit bine masinutzele astea ?
Quote:
:(( lasa-te :)) glumeam... mai lucreza ... mult :D |
2 Attachment(s)
asa e bine ?
|
2 Attachment(s)
nu e facuta cine stie ce vroiam doar sa vad cum arata un X3 cu platforma:D
|
dorule ... e varza ...
ai copiat tot TOTTOOTOTOTOOTOTOt incearcxa sa faci si u ceva original ... sau sa incepi cu ceva mai usor .... ca nu toti s-au bagat la masini extra si nj mai ce unghiuri ... uita-te la concursuri is provocari .. la primele posturi si ai sa vezi ... :)) ce gainarii faceam noi .... stay cool ... take a nap :P |
2 Attachment(s)
VW GOLF 2
inca unu :P astept comentarii |
2 Attachment(s)
fara suparare golfuletz .. da nu ti-a pre iesit .... culoarea imi place .. poate pls imi dai un add pe mess si mim explici si mie cum ai facut-o
uitati si una d la min ... mi se pare super tare |
*dorutz - frate ce ai cu farurile alea ... nu vezi kum arata ... si ai pus plasa in loc de numar ... o dai in "chici tuning" (in fine nuj cum se scrie):lol:
*hitman454 - cam lunga ... jantele cam mici ... arcurile cam mari si strambe ... umbrele de sub masina neclare .... *GolfTuning - frumoasa ... nuj de ce dai efectu ala pt fundal ... arata nasol ( asta e parerea mea) ... jantele au cam multe reflexii pt acest background ... m-as mira sa lumineze atat de mult angel-eyesurile alea :lol: *L33L00 - spoilerul fata arata interesant dar puteai sa mai lucrezi la el ... mai ales la plasa ... gura din prag neclara... "Z3 vents" nu au aceeasi culare cu cea a masinii ... eleronu se prelungeste bine prin geamurile laterale si prin luneta dar se duce si nush unde are celalalt capat ... puteai sa cobori un piq masina aia ... |
ma faceti sa inrosesc :D
|
patriotu sa imi arati si mie o masina cu platforma si cu 4 usi scurta
|
misto golftuning......bravo
ps:cum ai facut sa lumineze farurile...faina treaba |
jentile zici ca sunt mici da io am vazut masini mai mari cu jenti mai mici ca alea ale mele
|
2 Attachment(s)
comentati --->
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |