![]() |
Re: Club Renault 5
Incearca 145 benzina..
PS:..sper ca ai decomprimat motorul.. |
Quote:
|
ai pompa de benzina electrica si regulator de presiune de gtt? ca altfel nu-ti face fata pompa clasica de oltcit...cred...
|
Salut all,rebuie sa schimb bujiile la buburuza si vreau sa stiu ce-mi recomandati.Modelul este Campus cu motor de 1,1 si delco ducellier.Vreau sa stiu ce aveti voi pe ale voastre si cu care va merge bine sau ce firma sa aleg .....MS ...
|
60 euro. nu am senzorul.
|
si al meu cand e mai rece motorul "ma da cu nasu de volan" la accelaratii. daca ii trag socul merge ok. cand se incalzeste problema dispare.
pe unde sa o "gadil"? |
si inca o intrebare.
care stie ce rulmenti de fata se potrivesc la R5 GTT? vreau sa-i schimb si ca totul sa fie mai operativ, vreau sa-i cumpar innainte. |
rulmenti gasesti la orice magazin Meteor ,eu mi am luat pt a mea si ma costat bucata 80ron sunt originali cu vaselina capsulati + o siguranta vine in pachet si o piulita pt planetara
|
cei care au r5 gtt ,poate cunoasteti unde se afla senzorul de pe cutie pt kilometraj ,nu imi mai indica nr de km dar vitezometrul indica,cam ciudat si vreau sa stiu unde se afla poate e ceva acolo
|
Quote:
|
cum deschid capota sta sprijinit pe aripa stanga si ma uit in jos e langa cutie in dreapta gen???e acolo e senzor pt marsarier ca am tras mufa si sa stins becu din spateda u pm pe mess daca poti
|
senzorul e fix pe mijlocul masinii. trebuie sa dai jos capacul de la turbina ca sa se vada. acolo pe lateral e un suport pentru cutie & motor si pe lateral e o mufa.... aia e....
Daca are cineva nevoie de urmatoarele lucruri: set de jenti de gtt originale, - cutie de viteze de gtt - pt vitezometru electronic ceas de bord de vitezometru electronic, set de 3 butoane: geamuri + inchidere. |
Quote:
PS:am o rugaminte,..uitate si scrie aici ce serie[cod] are...JB3 si ce mai e..e pe tablita ..pe sub turbina.. |
cutie 200 eu, jenti 5 mil, ceas - 20 eu, butoane 4 sute, daca e da-mi un add la ym: ady.mili
|
care vinzi o toba sport?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning