![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
3 Attachment(s)
Quote:
adica eu le am asa pe masina (cele din prima poza) si vreau sa le pun pe alea cromate! |
Quote:
|
da, difera si masca...
|
Quote:
|
Quote:
|
Se poate pune panoul acela digital de clima pe o masina care are rotite dalea de venitlatie ? adica nu are clima si nici AC. Ma intereseaza doar sa reglez eu cu ce viteza sa bage si cat de cald...etc. se poate ?:D ce modificari ar trebui facute ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
exact, dar vreau doar panoul fara compresor si fara clima fara nimic, doar sa scap de rotitele din poza 1 si sa am panou ca in poza 2 dar cu aceeleasi functii...
|
Quote:
La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, Poate un strop de fericire, Poate unul de iubire Poate unul cu noroc Poate toate la un loc. LA MULTI ANI, si sa sper ca noul an ne este mai prosper in ale tunning'ului. |
Quote:
|
aha...multumesc frumos nene
|
la multi ani ..un an nou fericit ,mai bun si ferit de incidente..
|
La multi ani baieti !! Acum am venit acasa , si am o problema :D alarma face figuri eu o deschis ea se inchide automat , portbagaj a ramas inchis nu mai pot sa il deschis ( si aveam toata bautura acolo ) cum sa rezolv eu problema asta ? Ma intereseaza si portbagajul cum il deschis :D
|
Alarma face asa din cauza ca poate ai lasat o usa deschisa si ai armat`o. Cu portbagaju e problema la tine, butucul nu mai are arculetul din el ( l-am desfacut cand era masina la mine ). Nu ai ce sa ii faci, mergi la dezmembrari si cumpara-ti altul nou dar nu stiu cum poti deschide portbagajul ca sa il schimbi....
|
Quote:
Ca la mine asa s-a rezolvat cu cheile uitate si incuiate in portbagaj. :twisted: Era sa uit : La multi ani pentru 2010 si pentru Sf. Vasile ! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning