Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

SV25MBN 16-10-11 23:59

Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )

Intotdeauna:) Macar la altii daca eu nu mai fac nimic la a mea. :)

VaLeX 17-10-11 00:00

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 4649901)
Intotdeauna:) Macar la altii daca eu nu mai fac nimic la a mea. :)

Toate la timpul lor "Marele Serif Stelar" ...stii tu , rabdarea e o virtute ! :)

SV25MBN 17-10-11 00:50

Doar un gand: link. Noapte buna. :)

minimal.madness 17-10-11 07:43

Ai grija cu dusmanii nostri sa nu se ia de stopuri .

VaLeX 17-10-11 09:02

Nu e folie, nu e tratat chimic ...Nu cred ca au de ce ...

claus77 17-10-11 14:30

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4648619)
Multumesc, deasemenea !

Si o poza cu stopurile montate ...

Asa frate Valex... cam asa ma gandeam si eu ca ar trebui sa arate spatele tau, daca le mai si aliniezi o sa fie si mai ok. Totusi raman la ideea ca ar arata si mai bine cu o folie. Hai bafta...ai grija la detalii.

minimal.madness 17-10-11 14:48

Da o folie ti'as recomanda si eu . In 1 rand pentru soarele care e foarte enervant chiar daca ai AC ( te bronzezi mai mult pe mana stanga decat pe dreapta + ca din cate am vazut pe un topic facut de cei de la 4tuning soferii fara folie sunt mai predispusi la cancer din cauza razelor solare .chiar recomandau folie auto bineinteles autorizata ) si in al 2lea rand pentru estetic .
Ce mi'ar placea foarte mult sa vad la masina ta .. chiar s'ar merita dupa cati bani ai bagat in ea : folie de 70% fata-spate sau chiar mai deschisa putin .. 50% si piele alba la interior sau imitatie . cum vrei tu . dar ar completa tot

Ali_ump 17-10-11 16:15

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4648531)
acum am nevoie de multa rabdare si bani pt. reconditionare.

Join the club:)):rolleyes2:twisted:

VaLeX 18-10-11 09:01

Quote:

Originally Posted by claus77 (Post 4651084)
Asa frate Valex... cam asa ma gandeam si eu ca ar trebui sa arate spatele tau, daca le mai si aliniezi o sa fie si mai ok. Totusi raman la ideea ca ar arata si mai bine cu o folie. Hai bafta...ai grija la detalii.

Se alinieaza cand da soarele sa nu ma chinui cu siliconul ala ...Ma bucur sa aud de la tine , sper ca totul e oke acolo. Te salut Dl. si ai grija de tine .
Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4651128)
Da o folie ti'as recomanda si eu . In 1 rand pentru soarele care e foarte enervant chiar daca ai AC ( te bronzezi mai mult pe mana stanga decat pe dreapta + ca din cate am vazut pe un topic facut de cei de la 4tuning soferii fara folie sunt mai predispusi la cancer din cauza razelor solare .chiar recomandau folie auto bineinteles autorizata ) si in al 2lea rand pentru estetic .
Ce mi'ar placea foarte mult sa vad la masina ta .. chiar s'ar merita dupa cati bani ai bagat in ea : folie de 70% fata-spate sau chiar mai deschisa putin .. 50% si piele alba la interior sau imitatie . cum vrei tu . dar ar completa tot

Nu-mi pun folie pt ca o sa urmeze in primavara/vara interior de "piele". Si nu "muncesc" ca sa se vada geamuri fumurii. CLAR FARA FOLIE.
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 4651335)
Join the club:)):rolleyes2:twisted:

Multumesc de primire RS :))

minimal.madness 18-10-11 11:33

Atunci pune-ti folie de 30% . se vede perfect tot ce e inauntru si esti in acelasi timp protejat de razele solare 8)

VaLeX 20-10-11 13:02

1 Attachment(s)
BBS RM , 6.5j , et 35 , 4x100 ....

Sa inceapa reconditonareaaa !!!!

minimal.madness 20-10-11 18:23

Ti'ai luat jante pe 15,model frumos intr'adevar dar masina ta o sa fie inalta din cauza barilor modificate.Daca vrei sa le pastrezi si sa fii low in acelasi timp , va fi greu sa umbli cu barile de acum

VaLeX 20-10-11 19:22

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4658459)
Ti'ai luat jante pe 15,model frumos intr'adevar dar masina ta o sa fie inalta din cauza barilor modificate.Daca vrei sa le pastrezi si sa fii low in acelasi timp , va fi greu sa umbli cu barile de acum

Nu prea inteleg chestia asta , masina va fi inalta din cauza barilor ...

B 88 URS 20-10-11 19:28

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4658587)
Nu prea inteleg chestia asta , masina va fi inalta din cauza barilor ...

Nici eu n-am inteles =))

RIcKO 20-10-11 19:57

cred ca a vrut sa zica , ca jantele sunt prea mici pe 15 si daca o coboara ca sa dea bine la aripa o sa frece cu barile ....ca sa circule normal sa nu frece nu o sa o poata aseza calumea pe jante o sa ramana distanta intre guma si aripa.....cred ca asta a vrut sa zica :D

All times are GMT +2. The time now is 06:55.

- Copyright 2026 4Tuning