![]() |
re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.
Quote:
E deja al 3-lea an cand sta pe tusa ..... |
Sigur ca exista si nu a stat pe tusa a stat in garaj si a mers putin pt ca imi place sa circul mai mult cu altceva , iar dupa episodul cu ziarul am preferat sa fie cat mai discreta prezenta lui pe strazi.
|
da intradevar .........
|
cu siguranta daca o sa pierd o sa auda toata lumea, pana atunci e liniste
|
linistea dinaintea furtunii :d sebastian sa pierzi face parte din joc, si ca lumea vb de u nu e neaparat un lucru rau.important e ca totul sa fie.. sportiv
|
Absolut si am demonstrat asta cand alergam cu Cielo sau acum cand mai folosesc M-ul sau Foresterul.
Am sa incerc sa fiu profesionist, sportiv suna putin a amatorism desi nu are nimic rau. |
daca nu sunt prea nesimtit/indiscret/curios..cand o sa aiba cursa intre tine si maff!?
|
Nu esti deloc asa cum spui acolo.
Nu stiu dar cand o sa stiu am sa tin cat mai secret din motive demne de respectat. |
nu vreau s-ai iau apararea lui sebastian ,dar cand ia mers masina ,sa dat cu supra ,nu sa dat la fund.in schimb maftei sa dat la fund asa ca omu dupa ce o va face si binenteles va merge il vom vedea la start.in schimb maff.....vorbarie multa si atat
|
In ce ma priveste asa este, dar in ce-l priveste pe Maff caruia nu vreau sa-i iau apararea mi-a spus ca o sa fie la start cand am masina gata oricand.
Pe mine nu m-a evitat si nu m-a refuzat, iar cand am mers la el desi nu era acolo a pus pe cineva sa se plimbe cu mine prin sediu sa-mi arate masinile, ce face nou sa-mi raspunda la intrebari , sa-mi arate porschele care era functional... Stiu ca intre maff si Virgil a fost o discutie dupa o intalnire a lor in Germania, discuia a degenerat si Maff probabil ca a fost prea orolios. Si eu am oameni pe care nu vreau sa-i vad... |
Quote:
dar nu era bine sa se dea ,sa demonstreze ca are cea mai rapida masina. eu nu cred ca tu dupa ce faci masina, nu o sa te tragi cu ea chiar daca nu il suporti pe una sau pe altu. te dai si gata. eu zic ca pt maff a fost o scuza, pt ca ia fost frica sa nu si-o ia. cand nu ai nimic de ascuns iesi si te dai nu mai faci pe suparatul si pe orgoliosul. |
si cand iesi pe strazi si demonstrezi iesi prea mult in evidenta si se apeleaza la alte mijloace PROFESIONISTE pentru a te scoate din circuit
cel mai bine se vede la cursele LEGALE...cine are ceva de aratat...o face... hai , ti se strica o data masina, de doua ori, dar intr-un an prinzi lejer 5 legale unde la 3 dintre ele rupi tot sau macar ai ceva de aratat asa...veyroane de calendar or fi multe sau "motociclete" ne vedem la tulcea |
Foarte tare CZR-ule,..........o adevarata provocare!!!
|
Atunci cand cu adevarat o sa apara unul cel mai tare am sa ma dau cu el.
Singurul in acest moment, singurul cu care e batuta palma este Maf cu 9ff-ul lui. Atunci cand veneam la legale si dominam eram ugat daca se poate sa nu mai particip pentru clasament, m-am conformat. Ar fi pacat sa ne pierdem timpul sa prindem muste in insectar, asa de dragul de a colectiona. Va rog sa ma scuzati, dar am si altceva mai important de facut. |
Quote:
Ai masina? Eu zic ca mai bine o lasi asa.... esti deja istorie .. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning