![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
2 Attachment(s)
si cateva poze cu WST :lol:
|
Felicitari baieti pentru prestatie.
Ne pare rau ca nu am fost si noi acolo sambata cum am spus dar anunturile privind vremea ne-au dat peste cap si nu am mai avut cum sa venim. La urmatorul show nu lipsim. Multumim pentru stickere. De mare efect. Din ce am vazut in poze, nu a fost un salon foarte reusit. Cam inghesuit,prost organizat si masini care n-aveau ce cauta acolo. Felicitari lui Laur pentru mini-WST. A aparut si la stiri, a fost in centrul atentiei. Sa inteleg ca mini-XPI n-a fost gata? Bora Bora: s-a facut frumos afara. Facem treaba? Kalu: continuarea la ce am inceput cu WST si LEX cand o facem? SYD: Cand sunt gata pozele? Sa dai un buzz pe mess sa-ti arat ceva. |
Quote:
|
24 Attachment(s)
poze de la romexpo
|
Quote:
|
Quote:
|
aronnel nu prea cred ca ne lasa vremea ca a inceput iarasi sa ninga
facem intr-o sambata sau duminica cand este soare. |
Quote:
tu esti bun de munca ma...vad ca duci multe,daca-mi deschid iar vreo afacere pe tine te pun shef pe plantatie ca esti bun la casa omului lucrezi mult si ieftin spre degeaba :D unde dracu ati ramas cu Golf-ul dupa Pitesti ?ca eu am dus pana acasa doar pe POE si pe Sultanu' ca DUH-u a ramas la relanti in spate P.S. Sorineeeeeee un' te bagasi cu pozele alea? vrei sa devin iar stresul tau zilnic? |
25 Attachment(s)
pun asa o selectie de cateva poze facute de roxana nu de mine:oops::oops:
sper sa va placa:rolleyes2 ps: la restaurant incercam sa fim fericiti dar nu puteam de foame;) ps2: am pus o poza cu ///IEMU DECOLORAT LA CERERE:twisted: |
sorin e la serviciu astazi...maine poate ne onoreaza cu niste poze.am fost cu mitza(fabia) pe la el, la serviciu...ne-a servit omu cu pepsi si covrigei.i-a cumparat special pt noi.multumim SYD :hug: apreciem ;)
LE: teo ce e cu IEMU ala decolarat? iti mai trage masina cu el asa sters? :| |
Quote:
turistu' ala japonez stie de ce-l stresez eu cu pozele inainte sa le puna :D |
Felicitari pentru stand, a fost mult mai colorat si mai variat fata de altele. Pacat ca nu a fost prea bine organizat, la drifturi cel putin a fost dezastru.
Imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult, la anu poate vin cu voi, asta daca ma luati :)) . Bafta in continoare |
super pozele merci mult bora bora unde ninge?? :(
|
Syd-ul vreau pozaele... si cu stangu si cu dreptu stii tu :d
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1372075 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning