![]() |
Re: Dacii dragutze/frumoase/intretinute de prin Ploiesti
gasesti jante canadiene....la dezmembrari spre Boldesti Scaieni,Blejoi sau Darmanesti.......cat despre barile cromate o sa le gasesti,dar nujtiu cat crom vor mai avea pe ele;).....de ce vrei tu sa te complici cu bari!?!?!? las-o fara,arata mult mai bn;)
|
vezi ca la bucov la bagaboante acolo pe colt sa facut un atelier de ''tuning''
dute discuta vezi cu ce poate sa te ajute si iti mai trebuie un tinichigiu care sa se ocupe de astupat gauri si umflat aripi laso fara barii si coboarai garda pentru numar de telefon la tinichigiu dami un pm |
OFFTOPIC...si pt un numar -de telef- de la bagaboante toti tie iti da PM??
|
:):):):):):) nu e ca nu au numar de telefon te duci direct si iti faci programare
|
Quote:
|
Ma gandeam si eu sa las masina fara bari, dar daca ma opreste politia raman fara talon nu?:)
Cum sunt jantele "canadiene" Sunt identice ca cele normale? Se potrivesc fara modificari Tot 3 prezoane etc? Stiu ce-i de acolo de ele daca-i intreb? O zi buna baieti! |
Re: Discutii despre masini
da mah sunt tot de dacie..............sunt daciile facute ptr export in Canada....vezi k in Blejoi iti faci aripile,tot ce vrei,fibra de sticla
|
Quote:
|
ok. Mersi de informatii
|
alex, merci dar sunt prea timid sa ma duc personal. :)))
si ciuperci gasesc destule in padure si la piata! |
http://www.ziarulcn.com//article/pol...ele-49698.html
Asta asa ca sa puna capac! Luati-va detectoare fratilor ca astia tot le interzic, deci revenim la ascunderea lor. Tzara de cacat! Hai sa emigram in Congo!!! Ultimul care pleaca din tzara sa stinga lumina si sa lase politica in bezna pentru totdeauna fiindca oricum creierele lor sunt in bezna! Mama lor de dobitoci!!! |
mda....normal ca toti politistii sunt de acord :))) nu e logic?
ar cam trebui sa ne facem si noi soferii un partid potent..nu sa ne joace ei cum vor. se propune si restrangerea cazurilor in care se impune reexaminarea soferului cu permisul suspendat...un lucru nu mereu bun ;) |
Tocmai a trecut un Corvette argintiu decapotabil prin Braiera Bucuresti acum.
Shmekerie de masina..., si a trecut repede... inspre Ploiesti! |
am inteles k e din ploiesti corvettu`...:)....si nu cel roshu` cu XOX...k ala park era de buc
|
beton X5 ala cu jantele alea cromate.......l-am vazut si eu acum mai bine "La soare te puteai uita,da la jante ba.."......:)))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:30. |
- Copyright 2026 4Tuning