![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
taie ma siliconu ala cu o freza micutza..
|
Am incercat si eu sa desprind sticla, dar n-am reusit...si pana la urma l-am spart cu ciocanul, ca pe mine plasticul ma interesa :lol:
Siliconul se poate taia si cu o sarma (procedeu de genul celui cand iti scoti parbrizul/luneta), insa din cate am inteles e putin cam tarziu pentru asta :twisted: Hai, gata cu off-topicul! Avem sectiune dedicata! Hai cu pozele, Roby! Chiar daca masina e dezmembrata! |
chiar roberte.. hai cu pozele..
p.s roberte e gata pana in august.. trec la mare.. si vreau sa o vad... so ce zici quick... facem... o sedinta photo.. \ mersi si inca odata bafta cu projectul.. |
Multumesc!
Facem sedinta, cum sa nu? Dar cu usile inchise, ca in interior n-o sa prea ai ce vedea :sad: sau depinde, poate am noroc si vine iar perversu' ala de Mos Craciun cu niscaiva upgrade-uri :D Pana in august, am show-ul din iulie pe care nu-l pot rata, deci Robert, daca pe mess nu apucam sa vorbim, vei gasi aici modele pentru bara de spate, cat mai curand, ca sa ramana timp pentru tot. |
crek dau o fuga in BM sa fac eu poze ..... ca nu mai am rabdare :twisted:
@quick: mie mi-ar prinde bine viata de pieton,de cand cu masina a aparut si "sarcina" ...... :lol: :lol: :lol: tu nu vad de unde ai mai putea slabi :p |
4 Attachment(s)
poze ..... neasteptate ..... :shock: :shock: :shock: Ncap ? :| nu prea cred ...
|
astea au cel putin 2 ani,sunt pe toate forumurile de masini si peste tot a fost prezentat accidentul .nu iti mai iei acum tico ptr ca asa va ajunge ?cred ca e vb de omul nepotrivit la locul nepotrivit.numai bine
|
aoleo ce m-am speriat..am crezut ca e lui alexandru
|
vrem poze cu ticozaurul ! facem greva :D:D:D
|
Quote:
alex ... abea astept sa vad bestiutza pe litoral :) |
:lol: :lol: :lol: imi place masina (crazy tuning?):lol: :lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Stiam pozele, sunt socante :shock:
Poze cu tico nu am inca, dar vor fi destul de curand...masina oricum va ajunge la expozitie, fara discutie. Intre timp, acum vreo 3 saptamani am vandut cauciucurile de pe spate (Michelin Pilot 195/50/R15) pentru ca erau prea mari, iar ieri am achizitionat in locul lor 2 bucati KUMHO 195/45/R15 din Bucuresti (zona Di-Bas - Opel) cu uzura destul de mica, la pret bun si cu profil asemanator celor de pe fata, si de aceeasi marime. Ieri am instrainat si cele 3 amplificatoare, deci raman momentan cu head-unit si 4 difuzoare pe usile din fata. Momentan... Poze cu gumele (in poza cu masina apar Semperit-urile de pe fata, model pe care l-am cautat dar nu l-am mai gasit) : |
uai frate eu credeam ca`s 4 cauciucuri =)) doamne ce late sunt :))))
|
jentile tale sunt de hiundai coupe ?ca am trecut azi pe langa un hiundai ..si ma uitam asa la ele i stiam ca am mai vzt pe undeva
scz daca ai mai zis ...dar nam fost atent .. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning