![]() |
Re: kitch tuning din bacau
ce combinatie fericita ... bara stil m3 ... si bara logan ....
|
ce tare-i faza :))))) sa pui bara de fata pe spate :lol: oricum se potriveste destul de bine
|
pai... oricum e mai scumpa bara de logan decat aia de ford de la dezmembrari :):)
|
Am vazut faza asta facuta si pe un bmw in targ,era la vanzare si avea amandoua barele de pe masina de fata...deci se poarta:) :)
|
Fara plasa neagra nu-mi place :lol: :lol:
|
asa e romanu mai inventiv. nevoia il face asa.
|
parca nu-mi vine sa cred, stateam si beleam ochii la poza aia si nu-mi venea a crede ca e bara de logan
|
3 Attachment(s)
am promis ca pu poze cu ce era odata gyi-ul,iata-le,asa arata in 2001 cand ma apucasem de ea..:)
|
arata bine , mai putin " flacarile alea negre si pleoapele " codita si priza de pe plafon :-P
|
Da arata binisor dar fara pleoape si codita,si semnalizarile...se putea gasi si alceva!!
|
mai da acum 6 ani erau alte cerinte in materie de tuning ... :))))
daca nu aveai flacari si vinyluri nu erai smecher ,acum s-a rasuflat treaba oricum masinuta arata bine per ansamblu |
Da vulturi din aia de targ bine ca nu avea, in rest arata bine.
|
avand in vedere ca asta se intampla acu sase ani si comparand cu felul in care arata acu recent zic yo ca este o diferenta...
|
repet si eu lucrul asta...
acum 6 ani multi nu stiau nici nu auzisera macar de fibra, spoilere ,jante si alte avioane, deci masina arata oarecum rezonabil, cu exceptia catorva manunte... |
Iti dau dreptate aleks arata bine pt varsta ei:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning