![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
Ejti cul! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
|3 @ R 0 $ $ @ |\|
|
1 Attachment(s)
:arrow:8)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
Quote:
ON-Topic. Cu foarte putine exceptii domnisoarele ,cred eu, ar trebuii sa conduca masini cu motoare nu foarte mari pentru a le ierta greselile. |
Eu am vazut o fata destul de tanara (19-24 ani) care conducea o...Dacia 1307 rosie cu gagicu in dreapta evident:lol:
ori e de vina criza ori asta au inteles parintii cand le-a spus ca vrea o masina 4X4 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
sincer sa fiu eu i am propus prietenei mele cateva marci dar nu ii plac ...
consider ca sunt masini potrivite pentru femei ...parerea mea |
3 Attachment(s)
Hmm...
|
1 Attachment(s)
Pentru cel care stiu sa conduca masini de epoca :)
|
Golf mk3 , supespensie KN reglabila ,mai tot timpul e linge astfeltul bara fata de VR , interior retapitat cu piele alba ecologica :D cunoc o tipa asa:)
Alt exemplu e Ramona din Arad...poseda un Ford Probe si Smart ambele ROZ...cel putin Probe'ul e personalizat grav de tot... Asa pentru mintea mea i'ar sta bine unei femei-fete intr'un Boxter-S , Mini Cooper S , 206CC , Audi TT .... |
4 Attachment(s)
Quote:
Oricum IUBESC Probele dar masina asta este o minune pe 4 roti...bine inafara ca nu are servo, tractiunea este spate si multe alte chesti putin mai greu de controlat eu zic ca este o masina pentru multe FETE ..e si rosie :lol: inca. Azi am fost prima data pe pista la Las Vegas...inceputul suna bine... Mazda MX-5 (Mia) https://www.youtube.com/watch?v=ouFIL...e=channel_page |
Quote:
Da..am vazut noua jucarie... Vorbim mai multe in privat! |
4 Attachment(s)
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning