Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/52956-amintirea-micutzu-presedintele-midnight-racers.html)

PetricaCBD 28-09-10 21:52

re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers

Dumnezeu sa-L ierte!

blackrten1 17-04-11 12:34

ce a trecut timpul:arrow: R.i.P
29.09.2007
4ani..4luni..2011 :sad::sad:

Ciocio26 03-09-11 20:33

cei care vor sa ii aduca un omagiu este asteptat pe data de 29 sep 2011 in parcu carol ( la farfurie) La ora 21:30

EvLSant0S 26-09-11 03:31

https://vimeo.com/6906947

sa nu uitati...

TOBA^ 26-09-11 08:08

Sambata a avut loc parastasul lui Micutzu!!!!din pacate am fost 2 persoane ! eu si un membru MR ,la o masa de 40de persoane ...pacat ca l-am uitat asa repede!

ADi 9n 26-09-11 16:39

Nu l-a uitat nimeni,atat ca nu au fost acolo,toti cei care stiu masini,stiu cine a fost micutu.

Lucian 27-09-11 05:16

Toba, din pacate noi uitam sa mai vorbim si cu astia care inca sunt printre noi. Cat despre cei care s-au dus... nu cred ca se poate spune ca i-am uitat, poate doar ca nu mai gasim timp sa-i comemoram.

TOBA^ 27-09-11 09:09

Lucian sti bine ca nu ma refeream la cei ca tine ...pt ca cei ca tine si grupul ala vechi nu il putem uita niciodata !!! ma refer la cei care toata ziua scriu pe forum ...

bmwm5 27-09-11 11:18

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 4608965)
Lucian sti bine ca nu ma refeream la cei ca tine ...pt ca cei ca tine si grupul ala vechi nu il putem uita niciodata !!! ma refer la cei care toata ziua scriu pe forum ...

la 4 ani nu mai "vinde", nu mai poti purta tricou cu imaginea celui dus dintre noi, nu mai poti pune poza in parbriz, la parastas nu mai poti rupe in doua masina ca sa vada lumea cat suferi, e doar o chestie pentru cei apropiati
PS: am vazut acelasi lucru la Cosmin_uno, pe care toti il regreta pe forum dar la slujbele de pomenire nu se mai deplaseaza

Lucian 27-09-11 19:23

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 4608965)

Nu m-am simtit lezat sau ceva de genul asta. Ziceam si eu... Ma vad pe mine in primul rand - plec de acasa la 7 dimineata si ma intorc la 7 seara, dus+mancat+ 2 vorbe cu sotia si nu mai vreau decat sa dorm... :( Pur si simplu s-a schimbat viata si nu mai e timp de tot ce as vrea sa fac.

dildododo 28-09-11 16:53

in noaptea asta...mai exact la 00:53 se implinesc 4 ani:( R.I.P.se organizeaza ceva in memoria lui?

dYv90 29-09-11 00:21

Re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers

Daca mai este valabila intalnirea de maine seara de la ora 21:30 amintita de catre Ciocio26 voi fi si eu prezent cu inca cativa prieteni.
Iar in legatura cu parastasul, eu unu nu stiam nimic despre el, nu am vazut pe nicaieri un anunt.....

kimi 29-09-11 08:22

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 4606809)
Sambata a avut loc parastasul lui Micutzu!!!!din pacate am fost 2 persoane ! eu si un membru MR ,la o masa de 40de persoane ...pacat ca l-am uitat asa repede!

La fel a fost si anul trecut..Eu, Tano, YDT si cativa baieti de la MR Valcea..

crazy rock 29-09-11 21:27

R.I.P Micutu... pacat ca multi l-au uitat deja ...

dony ddc 29-09-11 21:30

R.I.P 4 Ani!!!!:sad:

All times are GMT +2. The time now is 07:20.

- Copyright 2026 4Tuning