![]() |
Re: Masinile din ARAD
Nu din pacate nu am poze...nu sunt adeptul fotografiatului masinilor!
sigurat o sa-l vedeti prin oras!!! nu imi place sunetul lui! prea bland...:D TIP:e parcat din cand in cand in fata blocului Z27, Sc.B... stau aproape si il vad cam o data la 2 zile. |
e o masina puternica.apropos de sunet,stai sa vezi ce isi da drumul cind e in ture,si face bash cum imi place mie:gros si rotund!
|
a mai fost cineva aseara pe strand? eu asa ceva n-am mai vazut in viata mea...cred ca au fost masini de 1.5 mil euro in fata la soho..din ce imi aduc aminte:
-1 bucata seria 6 Customs, 2x hummer H2, rolls royce, lamborghini, viper-ul, 3x seria 7, un A6 si 2 seria 5. n-am inteles exact care a fost faza, dar brusc s-au strans 10 masini, o gramada de bodyguarzi si apoi au plecat la fel de repede cum au venit. oricum a fost foarte tare sa vezi atatea masini intr-un loc :D |
au fost acolo luptatorii de diseara de la local kombat ;)
|
Quote:
|
cred ca a fost vorba de altceva acolo dar nu vreau sa intru in detalii...:)) nu zic ca nu au fost luptatorii de la LK dar cred ca au fost pentru altceva :))
|
3 Attachment(s)
Io am vazut altceva mai interesant... si am adus si poze :)
|
am vazut un MR2 verde, MK2 daca nu ma inshel...ala mai rotund asha..din care se fac car-kit-uri de ferrari.
|
am vazut-o si eu
frumoasa masina arata bine |
de celica aia roz tunata care bantuie noaptea nu stie nimeni nimk?
|
Celica aia roz cu capota neagra, am vazut-o in piata de masini cam acum o luna. Imi placea mult eleronul ce-l avea.
|
am oprit langa ea si rasunau manele...asa ca a iesit din calcule :))
|
da dar cred ca e ceva motor mic pe ea...
se tot plimba mr2-ul ala verde :) shi |
1.8 e celica, 162cp
|
criss deja i`ai rezolvat ceva la masina? :D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning