![]() |
Re: BR 40 YUL
Quote:
|
6 Attachment(s)
Dog99 : nu am participat la tulcea ca nu am vrut, masina nu avea nici o problema.
Mihai90: ... ieri am participat la braila pe aeroportul din ianca, eu fiind cea mai veche masina de acolo, care cred eu ca m-am descurcat binisor. cu toate ca ma asteptam la mai multi participanti la grupa s1, dar se pare ca marea majoritate sunt "participanti la curse" doar de la tastatura. mda... cateva poze si filme... |
3 Attachment(s)
si filme....
|
De fiecare data ai luat startul perfect:shock:,bravo,dar cum s-a terminat cursa cu Civicul ala?:D
|
Quote:
Felicitari baiat ! Frumos ! Imi place cel mai mult spiritul , vant ploaie zapada .... Dacia e acolo ! ;) Bv |
Frumoasa atat masina cat si participarea de la Ianca. Pacat insa ca nu au fost prezente mai multe dacii, cel putin eu speram sa fie mult mai multe.
PS: Cumva inveti la Dunarea de Jos din Galati? :D |
Quote:
vremea a fost mai buna pe la inceput, dar pe parcurs sa inrautatit. asta e, cand ai asta in sange nu prea iti sta nimic in cale.:D cu civicul eram ferm convins ca nu am nici o sansa, tinand cont k era 1.5 16v vtec,125 cp stock + modificari. startul a fost bun, tinand cont de umezeala, dar nu am nimerit a 2a si nam mai recuperat. oricum, in afara de organizarea care a lasat de dorit, restul a fost frumos! anul urmator vin cu mai multe modificari la motor, si o sa fie un alt club care o sa organizeze. |
Quote:
"Pacat insa ca nu au fost prezente mai multe dacii, " raspuns = " se pare ca marea majoritate sunt "participanti la curse" doar de la tastatura." |
Da, asta asa e.
Am vazut masina in prima zi de facultate si mi-a placut cat de joasa si frumoasa e. :D |
1 Attachment(s)
ghicititi care e intrusul!!!:D:D:D
|
Ala cu ML-ul... :D
|
Quote:
|
si eu la fel cred...ala cu frateML-u`:lol: :lol: :lol: